Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα το παιχνιδι ειναι ουσιαστικα benchmark παρα παιχνιδι και για να φανει πιο γεματο εχουν βαλει να περπατας ολη την ωρα και για να λυσεις τους "γριφους" που εχει παλι περπατας περα δωθε ασκοπα θα ελεγα μονο κ μονο να φας χρονο.Αμα δεν ειχε τοσο περπατημα θα ηταν πολυ μικροτερο σε διαρκεια.Και ολη την ωρα cutscenes που δεν μπορεις να κανεις skip.Ξαναλεω δεν διαφωνησα με την τιμη που ξεκινησε το παιχνιδι η την τιμη που κανει τωρα απλα για μενα βαση αυτα που ειδα δεν θα εδινα πανω απο 10αρικο.Οπως και για το order εχω ακουσει καλα λογια αλλα ολοι το κοστολογουν 10αρικο μεταχειρισμενο το πολυ η ενοικιαση λογω οτι ειναι μικρο παροτι φοβερο στον οπτικο τομεα.

Βασικα με αυτην την λογικη το κοστολογησα στο 10αρικο και ποσο μαλλον για το ps4 μιας κ δεν ειναι οτι θα πεις το πηρες στο pc και θα το δεις σε μεγαλυτερη αναλυση και σε φουλ γραφικα κτλ.

για μένα παιχνίδι που κρατάει 2 μέρες και τελειώνει, πάνω από 10 15 ευρώ δεν δίνω με την καμία. Το πιο πιθανό να το νοικιάσω λογικά. Θεωρώ ότι δεν αξίζει όσο δυνατό και να ναι.
Δημοσ.

Μα το παιχνιδι ειναι ουσιαστικα benchmark παρα παιχνιδι και για να φανει πιο γεματο εχουν βαλει να περπατας ολη την ωρα και για να λυσεις τους "γριφους" που εχει παλι περπατας περα δωθε ασκοπα θα ελεγα μονο κ μονο να φας χρονο.Αμα δεν ειχε τοσο περπατημα θα ηταν πολυ μικροτερο σε διαρκεια.Και ολη την ωρα cutscenes που δεν μπορεις να κανεις skip.Ξαναλεω δεν διαφωνησα με την τιμη που ξεκινησε το παιχνιδι η την τιμη που κανει τωρα απλα για μενα βαση αυτα που ειδα δεν θα εδινα πανω απο 10αρικο.Οπως και για το order εχω ακουσει καλα λογια αλλα ολοι το κοστολογουν 10αρικο μεταχειρισμενο το πολυ η ενοικιαση λογω οτι ειναι μικρο παροτι φοβερο στον οπτικο τομεα.

Βασικα με αυτην την λογικη το κοστολογησα στο 10αρικο και ποσο μαλλον για το ps4 μιας κ δεν ειναι οτι θα πεις το πηρες στο pc και θα το δεις σε μεγαλυτερη αναλυση και σε φουλ γραφικα κτλ.

Το Theorder ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Οχι μονο ειναι μικρο σε διαρκεια,αλλα και στα του gameplay ειναι κακο(μιας και μιλαμε για 3rd person shooter).Ειναι γεματο Quick Time Events σχεδον στα παντα,η ιστορια του κοβεται στην μεση και ειναι μετρια στην καλυτερη,η διαρκεια του 5-6ωρες και το χειροτερο ολων οτι κυκλοφορησε με αρχικη τιμη τα 60ευρω και οχι τα 30 οπως το Hellblade,ποσο μαλλον οταν μιλαμε πλεον και για βραβευμενο παιχνιδι.

Το θεμα ειναι οτι στην χωρα μας που τα οικονομικα μας ειναι χαλια και ο κοσμος γενικα εχει πολυ κακη νοοτροπια στο θεμα του gaming,υπαρχει τεραστια απαξιωση οσον αφορα τα παιχνιδια απο πλευρας ποια αξιζουν και σε τι τιμη.

Προφανως και ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω αγοράσει τα περισσότερα από τα PS4 exclusives (σχεδόν όλα στο 20ευρω τα περισσότερα και με 20% επιστροφή, να 'ναι καλά ο Γερμανός, χρυσό τον έκανα στην Black Friday week :P) που με ενδιαφέρουν και είπα να ξεκινήσω από αυτό που διαβάζω ότι είναι το χειρότερο, το The Order: 1886. Δεν μπορώ να πω ότι το βρίσκω και τόσο απαράδεκτο όσο διάβαζα. Ok, QTE και τα λοιπά, αυτά τα ήξερα (αν και δε νομίζω ότι είναι χειρότερο από το Ryse σε αυτό το κομμάτι), αλλά ο κόσμος του και οι χαρακτήρες με τραβάνε για να το προχωρήσω. Βαμπίρ και λυκάνθρωποι στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, πως να μην μου αρέσει, σαν να έχει ξεπηδήσει το game από το Frankenstein της Shelley. :P

• Like 2
Δημοσ.

Έχω αγοράσει τα περισσότερα από τα PS4 exclusives (σχεδόν όλα στο 20ευρω τα περισσότερα και με 20% επιστροφή, να 'ναι καλά ο Γερμανός, χρυσό τον έκανα στην Black Friday week :P) που με ενδιαφέρουν και είπα να ξεκινήσω από αυτό που διαβάζω ότι είναι το χειρότερο, το The Order: 1886. Δεν μπορώ να πω ότι το βρίσκω και τόσο απαράδεκτο όσο διάβαζα. Ok, QTE και τα λοιπά, αυτά τα ήξερα (αν και δε νομίζω ότι είναι χειρότερο από το Ryse σε αυτό το κομμάτι), αλλά ο κόσμος του και οι χαρακτήρες με τραβάνε για να το προχωρήσω. Βαμπίρ και λυκάνθρωποι στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, πως να μην μου αρέσει, σαν νε έχει ξεπηδήσει το game από το Frankenstein της Shelley. :P

Σαν θεματολογια το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.Αλλα στα αλλα ειναι που χανει οπως θα καταλαβεις και εσυ στην πορεια και φυσικα οταν το τελειωσεις να εχεις στον νου σου οτι αυτο το παιχνιδι κυκλοφορησε ζητώντας 60ευρω. Αν ποτε εχεις χρονο να το δεις(αν δεν το εχεις δει ηδη)θα καταλαβεις :P

https://www.youtube.com/watch?v=Qy6NHKDh-Mo

• Like 1
Δημοσ.

Το order δεν το εχω παιξει απο αυτα που διαβαζω εβγαλα συμπερασματα.Το εχεις παιξει το hellblade??Προσωπικα που το τελειωσα μπορω να σου οτι και τσαμπα να μου το εδιναν δεν θα ενθουσιαζομουν.Και το 10αρικο που το κοστολογησα μονο κ μονο για την δουλεια που εριξαν οι γραφιστες γιατι δεν ειναι τιποτα περισσοτερο ακομη και ο προγραμματισμος τους παιχνιδιου και ο κωδικας ειναι παρα πολυ απλος και αναρωτιεμαι αν χρησιμοποιησαν πανω απο 2 προγραμματιστες για το γραψουν.Οσο για την τιμη του ακομη και οι ιδιοι που το εφτιαξαν αναφερουν οτι ειναι μικρο παιχνιδι εξου και η χαμηλη τιμη τους.

Δημοσ.

για μένα παιχνίδι που κρατάει 2 μέρες και τελειώνει, πάνω από 10 15 ευρώ δεν δίνω με την καμία. Το πιο πιθανό να το νοικιάσω λογικά. Θεωρώ ότι δεν αξίζει όσο δυνατό και να ναι.

Ανάλογα το παιχνίδι. Αν είναι φτιαγμένο για replayability (όπως racing, fighting, platform κτλ κτλ) τότε μια χαρά αξίζει και πολύ παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

και είπα να ξεκινήσω από αυτό που διαβάζω ότι είναι το χειρότερο, το The Order: 1886.

Φανταζομαι οτι δεν σε ενδιαφερει και οκ, δεν εχω προβλημα. Αλλα διαφωνω με το "κραταω το καλο για το τελος". Που ξερεις οτι θα εισαι καλα αυριο για να το χαρεις; Αυριο μπορει να σου συμβει κατι κακο (να χτυπησεις ασχημα) μπορει να σου συμβει κατι ακομη χειροτερο (να ερωτευτεις, να παντευτεις, να κανεις μωρα, να ξεσκατιζεις και σαν συνεπεια να μην κανεις κεφι για παιχνιδια), να βρεις αλλα χομπυ η ενδιαφεροντα. Το καλυτερο που εχεις βαλε μεσα και ξεκινα το, τις σαβουρες αστες για filler η για το απολυτος αδυνατο ενδεχομενο να ξεμεινεις απο οτιδηποτε αλλο καλο.

Το παραχεσα και εγω με καποιες καλες προσφορες που ειχε, παλευω να τελειωσω το lost legends για να το δωσω σαν μεταχειρισμενο, γρηγορα να φευγει.

Δημοσ.

Αδιαφορο οσο δεν παει το the order. Θυμαμαι το χα τερματισει και το πλατινουμ μονοκοπανια και μαξ να πηρε 6-7 ωρες μαζι με τα cutscenes. Τοσο αδιαφορο που πραγματικα δεν θυμαμαι καθολου την ιστορια του.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα το παιχνίδι. Αν είναι φτιαγμένο για replayability (όπως racing, fighting, platform κτλ κτλ) τότε μια χαρά αξίζει και πολύ παραπάνω.

Συμφωνώ. Μιλάω τύπου Uncharted call of duty ww2 (σίγουρα κάποιοι το παίρνουν και για το online κομμάτι του αλλά προσωπικά δεν παίζω online.) Πχ batman arkham knight dying light enhanced edition gta v, αυτά ναι. Αυτά τα προτιμώ ας πούμε.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...