Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω τα ελεγαα..τωρα θελω μια μεγαλη κολοτουμπα  ξερεις εσυ....  :-(  :-(  :-(

https://blog.us.playstation.com/2017/12/06/tis-the-season-to-play-new-december-deals-for-ps4-pro-and-playstation-vr-systems/

Αν μιλας για εμενα ειπα απλα οτι δεν πιστευω οτι θα κανουν μειωση οχι οτι δεν το ευχομαι.

Και αν ειδες αυτο ειναι το Αμερικανικο site οχι το Ευρωπαικο ή Ελληνικο.

Μακαι να ερθει και στην Ελλαδα αυτη η μειωση γιατι ειναι η περιοδος που θελω να αγορασω το ps4pro και θα ηταν οτι καλυτερο μια μειωση τιμης της κονσολας.

Σιγα μην τις πετσοκοψει αφου η κονσολα ακομα και τωρα πουλαει σαν τρελη εγω δεν πιστευω να ριξουν τη τιμη αν και το ευχομαι γιατι ειμαι σε περιοδο που θελω να παρω το ps4pro.

Τι να σας πω αν και δεν το πιστευω οτι θα τη ριξουν την τιμη στα 350 για το ps4pro το ευχομαι.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

21 Ευρώ στο PSN!! ΤΡΕΧΑΤΕ!!!

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!

2850121_1.jpg

Hellblade: Senua's Sacrifice

Οπτικακουστικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο αλλα κατα τα αλλα ειναι walking simulator.Εγω το τελειωσα στο pc και μπορω να πω οτι δεν εχει κατι τρελο να σου προσφερει ακομη και οι λιγοστες μαχες που εχει ειναι copy paste.Δεν εχει κ πολλα να προσφερει σαν παιχνιδι περα οτι σου μαθαινει λιγα πραγματα για την μυθολογια του συγκεκριμενου λαου και σε βαζει στο κλιμα ενος πολεμιστη με ψυχωτικο χαρακτηρα που ακουει κ βλεπει πραγματα που δεν υπαρχουν.Γενικα στα 20 ευρω δεν αξιζει μιας κ δεν νομιζω να το παιξει κανεις δευτερη φορα παρα μονο για να χαζεψει τα γραφικα κ ποσο μαλλον στο ps4 που δεν ειναι pc να πεις οτι θα τα βαλεις ολα στο τερμα να το τσεκαρεις και σε μεγαλυτερη αναλυση οταν και εφοσον παρεις καλυτερη καρτα γραφικων η καλυτερη οθονη απο 1080 στα 2κ η 4κ.Για μενα 10αρικο κ πολυ ειναι αλλιως ενοικιαση.

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα 10αρικο κ πολυ ειναι αλλιως ενοικιαση.

Σεβαστη η αποψη σου γυρω απο τα του παιχνιδιου αλλα στο θεμα τιμης εισαι τελειως λαθος.

10ρικο και πολυ ειναι?Ξερεις για να βγουν τα παιχνιδια και να εχουν μια Α ποιοτητα πρεπει να πεσει και ενα ποσο.Δεν ειναι Indie παραγωγη τυπου limbo και αρα κοστιζει κατι παραπανω για να δεις αυτο τον οπτικο τομεα.Και ουτε ειναι διαρκειας 1-2ωρες να πουμε οτι δεν αξιζει.

Και οσον αφορα την ποιοτητα του εν λογω τιτλου,τα χτεσινα βραβεια μιλανε απο μονα τους νομιζω.

θα παρουν προ και θα κλαιγονται μετα για τα plus του μηνα XD

Η κλαψα δυστηχως(το τονιζω αυτο γιατι διαφερει απο το παραπονο)ειναι συνηθες δυστηχως στην Ελλαδα.Εδω οι αλλοι ετρεχαν να αγορασουν το ps4 στα 400ευρω οταν πρωτοκυκλοφορησε και μετα ψαχνανε video club για να νοικιασουν επειδη δεν ειχαν να παρουν παιχνιδια,τι να λεμε τωρα....

Το χουμε γραψει 867φορες οτι κονσολες(οπως και στο pc το αντιστοιχο ακριβοτερο hardware)οπως το ps4 pro(και το one x)δεν προοριζονται για τον απλο κοσμο που θελει να παιξει pro/fifa/nba(οτι πουλαει περισσοτερο στην Ελλαδα).

Αλλα για αυτον που θελει το κατι παραπανω και το πληρωνει φυσικα αναλογα(σε σχεση με το απλο ps4 slim).

To pro επαιζε στα 340ευρω πριν τις γιορτες,επαιξε και bundle πριν τις γιορτες με δευτερο controller απο τον Κωτσοβολο και τελος ειδαμε και τωρα σε black friday καποια bundle.

Ε τι περιμενουν δηλαδη ορισμενοι να πεσει στα 200ευρω?Μαλλον δεν ειναι για αυτους η εν λογω κονσολα.Μιλαω γενικα γιατι αυτο με την τιμη του pro αναφερεται συνεχεια απο διαφορους εδω και μηνες.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως περιμενω να δινει boost στα παιχνιδια που παιζω, αν δω διαφορα 30-60 πχ σε παιχνιδι που λιωνω τοτε θα κανω την κινηση πραγματικα, 4κ δεν εχω και δε θελω να παρω, η αναλυση δε μου λεει τιποτα oυτε τα super wow graphs, smooth gameplay > graphs anytime anywhere

τουλαχιστον ας το εκμεταλευτουν να μας δωσουν παραπανω frames, αλλα δε το βλεπω 

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα και εγώ ps4 slim. Έχω δύο απορίες.

Πώς θα συνδέσω την κονσόλα με τα 2.1 ηχεία που έχω; Δεν έχει έξοδο για rca jacks ή το παλιό multi av του ps3.

Δεύτερη απορία. Μεταξύ των yooka-laylee, horizon: zero dawn και okami hd Ποια θα επιλέγατε. Θα κάνω trade σε γνωστό μαγαζί και με τα λεφτά του trade συν λίγα ακόμα, θα αγοράσω κάποια από αυτά που ανέφερα.

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα και εγώ ps4 slim. Έχω δύο απορίες.

Πώς θα συνδέσω την κονσόλα με τα 2.1 ηχεία που έχω; Δεν έχει έξοδο για rca jacks ή το παλιό multi av του ps3.

Δεύτερη απορία. Μεταξύ των yooka-laylee, horizon: zero dawn και okami hd Ποια θα επιλέγατε. Θα κάνω trade σε γνωστό μαγαζί και με τα λεφτά του trade συν λίγα ακόμα, θα αγοράσω κάποια από αυτά που ανέφερα.

horizon

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή κοιτάζω να πάρω PS4 Pro και στην Αγγλία που είμαι το δίνουν μαζί με ένα παιχνίδι (συνήθως Fifa 18 ή Call of Duty WWII ή GT sport) στα ~340 ευρώ!!! απορώ γιατί στην Ελλάδα είναι τόσο ακριβό  :mad:  :mad:  :mad: θα κατέβω Ελλάδα για Χριστούγεννα και σκέφτομαι να το πάρω από Αγγλία, με προβληματίζει μόνο πως θα το κατεβάσω  :-(  

Δημοσ.

Γιατι η αγορα της Ελλαδας ειναι κατα πολυ μικροτερη απο αυτη της Αγγλιας. Ριχνεις μια ματια στο επισημο top 10 καθε μηνα της χωρας μας και καταλαβαινεις γιατι.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι η Ελλαδα αναλογικα ειναι σαν το τελευταιο κατσικοχωρι ενω η Αγγλια ειναι η πολη. Λογικο δεν ειναι; Εχουμε λεφτα οι χωριατες :)

Γιατι η Ελλαδα αναλογικα ειναι σαν το τελευταιο κατσικοχωρι ενω η Αγγλια ειναι η πολη. Λογικο δεν ειναι; Εχουμε λεφτα οι χωριατες :)

Δημοσ.

Σεβαστη η αποψη σου γυρω απο τα του παιχνιδιου αλλα στο θεμα τιμης εισαι τελειως λαθος.

10ρικο και πολυ ειναι?Ξερεις για να βγουν τα παιχνιδια και να εχουν μια Α ποιοτητα πρεπει να πεσει και ενα ποσο.Δεν ειναι Indie παραγωγη τυπου limbo και αρα κοστιζει κατι παραπανω για να δεις αυτο τον οπτικο τομεα.Και ουτε ειναι διαρκειας 1-2ωρες να πουμε οτι δεν αξιζει.

Μα το παιχνιδι ειναι ουσιαστικα benchmark παρα παιχνιδι και για να φανει πιο γεματο εχουν βαλει να περπατας ολη την ωρα και για να λυσεις τους "γριφους" που εχει παλι περπατας περα δωθε ασκοπα θα ελεγα μονο κ μονο να φας χρονο.Αμα δεν ειχε τοσο περπατημα θα ηταν πολυ μικροτερο σε διαρκεια.Και ολη την ωρα cutscenes που δεν μπορεις να κανεις skip.Ξαναλεω δεν διαφωνησα με την τιμη που ξεκινησε το παιχνιδι η την τιμη που κανει τωρα απλα για μενα βαση αυτα που ειδα δεν θα εδινα πανω απο 10αρικο.Οπως και για το order εχω ακουσει καλα λογια αλλα ολοι το κοστολογουν 10αρικο μεταχειρισμενο το πολυ η ενοικιαση λογω οτι ειναι μικρο παροτι φοβερο στον οπτικο τομεα.

Βασικα με αυτην την λογικη το κοστολογησα στο 10αρικο και ποσο μαλλον για το ps4 μιας κ δεν ειναι οτι θα πεις το πηρες στο pc και θα το δεις σε μεγαλυτερη αναλυση και σε φουλ γραφικα κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...