logistoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το God of War θα κυκλοφορήσει πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Το-God-of-War-και-άλλα-games-του-PS4-στα-ελληνικά/45523.html θέλω κάπου να υπάρχει σπύρος μπιμπίλας 5
alxlightning Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 θελω τοσο πολυ να δωσω φωνη σε μεταγλωττιση </offtopic>
ultralisk Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 έχουν μπερδέψει ττην μεταγλώτιση με τους υπότιτλους
kostiger Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μποσταντζογλου κ τα μυαλα στο blender λεμε..
Socratis_g Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 21 Ευρώ στο PSN!! ΤΡΕΧΑΤΕ!!! ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! Hellblade: Senua's Sacrifice 2
Paragontas-x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ok ειναι προσφορα αλλα οχι και η τρελη προσφορα αφου αρχικα ειχε απλα 30 ευρω. 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 from software new game https://www.youtube.com/watch?v=iWFgvbf_Zu8 bloodborne hype ? μαλλον ειναι το shadow tower first person rpg
logistoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 θα βγει και κανούριο soulcalibur του χρόνου λένε αν και θα είναι σε όλες τις πλατφόρμες
Socratis_g Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ok ειναι προσφορα αλλα οχι και η τρελη προσφορα αφου αρχικα ειχε απλα 30 ευρω. Δε μίλησα για τρελή προσφορά ή παλαβή. Είναι μια ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ 30% κάτω. Και το εγραψα εδώ για να το δουν όσοι ενδιαφέρονται. Οποιος θέλει πιο κάτω, μπορεί να περιμένει μερικούς μήνες-χρόνια που θα έχει πεσει στα 15 ευρώ.
Paragontas-x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικα δεν το εχω παιξει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο οποιον το εχει παιξει και ολοι μου τονιζουν να το παιξω ειτε με ακουστικα, ειτε με τροπο που να δωσο μεγαλη εμφαση στον ηχο του παιχνδιου μιας και κυριως αυτος του ο τομεας το απογειωνει. Ειναι αληθεια οτι εχω ακουσει ή μου λενε απλα βλακειες?
kundi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Eγω τα ελεγαα..τωρα θελω μια μεγαλη κολοτουμπα ξερεις εσυ.... https://blog.us.playstation.com/2017/12/06/tis-the-season-to-play-new-december-deals-for-ps4-pro-and-playstation-vr-systems/
logistoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικα δεν το εχω παιξει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο οποιον το εχει παιξει και ολοι μου τονιζουν να το παιξω ειτε με ακουστικα, ειτε με τροπο που να δωσο μεγαλη εμφαση στον ηχο του παιχνδιου μιας και κυριως αυτος του ο τομεας το απογειωνει. Ειναι αληθεια οτι εχω ακουσει ή μου λενε απλα βλακειες? εγώ πάντως που το έπαιξα λίγο (σε pc) δε με τράβηξε πολύ ατμοσφαιρικό, πολύ δουλεμένο οπτικά, φοβερός ήχος κλίμα κτλ.. αλλά το gameplay δε με τράβηξε ώστε να θέλω να δω τη συνέχεια.. είναι κάτι το ιδιαίτερο και πιστεύω ότι αξίζει γενικά να υπάρχει ένα τέτοιο παιχνίδι, απλά δεν παίζει να τους τραβήξει και όλους εν ολίγοις είναι πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, αλλά σαν παιχνίδι δεν έχει το απαραίτητο βάθος που θα ήθελα ώστε να με κρατήσει.. θα μπορούσε ίσως να με κρατήσει η ιστορία γιατί έχω κάτσει και έχω παίξει πολλά παιχνίδια με αδιάφορο gameplay και ωραία ιστορία ( la noire χαρακτηριστικό παράδειγμα) απλά στο συγκεκριμένο δεν με κράτησε ούτε αυτό οπότε ναι "παιχνιδάρα" αλλά μην το δέσεις και κόμπο ότι θα τρελαθείς επειδή τρελαίνει τους πάντες
Προτεινόμενες αναρτήσεις