Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα προβλημα σήμερα πήγα να ανοίξω την κονσόλα απο τα χειριστήρια κλασικά με το ps button αλλα τπτ , αναβοσβήνει το φως του χειριστήριου και νεκρό μετα απο 10 sec περιπου το ίδιο και με το δεύτερο που εχω

Η κονσόλα απο το κουμπί ανοίγει αλλα ζητάει να συνδεθούν τα χειριστήρια

Κάποια ιδέα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλύτερα να μην γινόταν translate. :P

Άστο όπως είναι ή βάλε απλά το link.

Επίσης το link για το blog είναι για Αμερική, απλά ενημερωτικά το λέω προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Ειναι φυσικο να πεσουν οι τιμες , για να μην εχει καμια ελπιδα το χβοχ ,αναλογια θα ειναι 10 προσ 2....καιρος γαρ.ειδικα το λευκο πσ4 το περιμενιυν αρκετοι ειναι και με το καινουργιο  cuh 7100

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα προβλημα σήμερα πήγα να ανοίξω την κονσόλα απο τα χειριστήρια κλασικά με το ps button αλλα τπτ , αναβοσβήνει το φως του χειριστήριου και νεκρό μετα απο 10 sec περιπου το ίδιο και με το δεύτερο που εχω

Η κονσόλα απο το κουμπί ανοίγει αλλα ζητάει να συνδεθούν τα χειριστήρια

Κάποια ιδέα;

Ευχαριστώ

Συνδεσε με το καλωδιο τα χειριστηρια στην κονσολα, θα εγινε καμια διακοπη ρευματος, και εχουν χασει το συγχρονισμο.

• Like 2
Δημοσ.

Το χειριστηριο μου κανει αλλο κουλο εμενα, 

πολλες φορες (μονο με επανεκκινηση), ζηταει να πατησω το PS κουμπι για να συνδεθω ασυρματα.

Το παταω κι ολα κομπλε.

Μυστηρια πραματα. Πολυ μυστηρια (κινεζικα μυστηρια).

Δημοσ.

πολλες φορες (μονο με επανεκκινηση), ζηταει να πατησω το PS κουμπι για να συνδεθω ασυρματα.

Το παταω κι ολα κομπλε.

Μυστήρια στο Πεκίνο.

Κ εμένα το κάνει αυτό αλλά νόμιζα ότι είναι λογικό εφόσον κάνει επανεκκίνηση η κονσόλα να ζηταει να πατήσεις το ps button

• Like 1
Δημοσ.

Το παταω κι ολα κομπλε.

Το προβλεπόμενο είναι αυτό βρε!

• Like 1
Δημοσ.

Αν απλα σου ζηταει να πατησεις το κεντρικο κουμπι οταν ανοιγεις τη κονσολα τοτε ειναι απολυτως φυσιολογικο.

Αν ομως το πατας και δεν συγχρονιζει με τη κονσολα τοτε οχι δεν ειναι λογικο καθε φορα που ανοιγεις τη κονσολα να πρεπει να συγχρονιζεις(Συνδεεις το μοχλο με καλωδιο στη κονσολα) το μοχλο.

Αυτο το κανεις μια φορα μονο οταν ανοιξεις τη κονσολα απο το κουτι και τελος αυτο ητανε.

Εκτος φυσικα αν πατησεις το reset κουμπι σε καποιο μοχλο που τοτε θα πρεπει να ξανα κανεις συγχρονισμο του μοχλου με τη κονσολα.

Δημοσ.

Ξαφνικα ανεβηκε η ζητηση στο προ και απο τα 340 που το πηρα εγω πριν κατι μηνες που δεν ητανε ουτε εκπτωσεις ουτε τιποτα, τωρα εφτασε στα 375-400 (τιμες σκρουτζ).Και καποια στιγμη τωρα με τις εκπτωσεις θα πεσει στα 340 και θα νομιζουν μερικοι οτι το πηραν σε τρελη ευκαιρια.Απλα τραγικο να ξεγελιεται ετσι ο κοσμος.

• Like 2
Δημοσ.

Το προβλεπόμενο είναι αυτό βρε!

Ετσι ειναι λες?

Μπορει.

Ας το καταπιω και μη γκρινιαξω αλλο.

(αναψα το τερας το PS3 και δε μπορω να βρω επιλογη για επανεκκινηση.)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...