Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η κατάσταση με τα αθλητικά επικρατεί και σε άλλες χώρες ή μόνο στην Ελλάδα? Και είναι κάθε μήνα έτσι ή επειδή τότε κυκλοφόρησαν τα ποδοσφαιράκια?

Θέλω να δω το Assasins creed πιο ψηλά στη λίστα. Ίσως το Νοέμβρη ανέβει αρκετά μιας και κυκλοφόρησε 27/10 και δεν πρόλαβε να σκαρφαλώσει σε αντίθεση με το FIFA πχ που βγήκε τέλη Σεπτέμβρη και είχε όλο το μήνα μπροστά του.

Ίσως είναι επειδή δεν ασχολούμαι, αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω τόσα αθλητικά τόσο ψηλά στη λίστα :P

Οπως αναφερθηκε fifa και nba πουλανε προφανως και σε αλλες χωρες αν και pro παιζει μονο στην Ελλαδα να κανει καθε μηνα τετοιες πωλησεις :P

Επισης οχι αλλη γνωστη χωρα της Ευρωπης δεν εχει καθε μα καθε μηνα σχεδον 7/10 παιχνιδια να ειναι αθλητικα ή ακομα και του ps3.

• Like 2
Δημοσ.

rumor: dark souls 1 remastered is coming on ps4 , xbox one, switch omgggg

Link.png Site: source

δε ξερω τι να πω, μακαρι, im fkin ready 

Ελπιζω να μην το χρεωσουν πανω απο 20ευρω αν ισχυει.

Δημοσ.

εγω λεω ν μας το δωσουν τσαμπα...

Δωρεαν θα δωθει(αν βγει)μονο στους κατοχους του pc,οπως εχει ουτως ή αλλως συμβει και με αλλα παρομοια παιχνιδια(ακομα και με το darksiders 1 και 2 που αναφερθηκαν πιο πισω). Στις κονσολες εχουν βρει οι εταιρειες τα κοροιδα να τους χρεωνουν 60ευρω για remastered,ε bethesda με το skyrim του 2011?

Γιαυτο ουτως ή αλλως και επεσε τοσο μισος σε αυτη τη γενια για τα remastered και κυριως απο τους κατοχους κονσολων.

Δημοσ.

ειρωνικα το ειπα, εχουμε φαει στη μαπα ποσα remastered οπως λες που ειναι και μετρια παιχνιδια γενικα και απ οτι φαινεται θα βγει ενα απο τα καλυτερα games ever remastered, και με λες για 20ρικο...αν ειναι ετσι τα υπολοιπα που μας πλασαρουν ποσο αξιζουν ?

εγω παντως και συλλεκτικη να βγει θα το παρω γτ στο 1ο ξοδεψα παρα πολλες ωρες με το pvp του και ηταν απο τα μοναδικα παιχνιδια που εκανα plat οπως και το 2 σε αντιθεση με την μετριατζα το 3

για το darksiders που λες το τσιμπησα σημερα τσαμπε απο το plus, μη ξεχασεις να το βαλεις στη βιβλιοθηκη  :D

Δημοσ.

και με λες για 20ρικο...αν ειναι ετσι τα υπολοιπα που μας πλασαρουν ποσο αξιζουν ?

Η επισημη τιμη του στο steam(στις αλλες δυο πλατφορμες δεν ειναι διαθεσιμο φυσικα ακομα) απο την ιδια την εταιρεια ειναι στα 20ευρω(χωρις να αναφερω ποσο πεφτει με τις εκπτωσεις)

http://store.steampowered.com/app/211420/DARK_SOULS_Prepare_To_Die_Edition/

Συγνωμη κιολας που μιλαμε για παιχνιδι του 2011(το dlc βγηκε το 2012)που θα δωσω και 60ευρω.

Darksiders 1 warmastered edition γιατι εκει η εταιρεια(διαφορετικη βεβαια) το χρεωσε μια χαρα στα 20ευρω?

Το αν ειναι καλο παιχνιδι ή οχι ειναι ασχετο με το ποσο πρεπει να τιμολογηθει.

Δημοσ.

δε σου λεω για το steam, μιλαμε για κονσολα τωρα, αφου ξερεις πως υπαρχει αλλη τιμολογηση οπως προ-ειπες

φαντασου ομως να σκασει μυτη με ανανεωμενα textures και 60frames (i can dream)

εγω παντως για τετοια παιχνιδια το δινω το 60αρι, και μακαρι να βγει και το demon's souls 

Δημοσ.

δε σου λεω για το steam, μιλαμε για κονσολα τωρα, αφου ξερεις πως υπαρχει αλλη τιμολογηση οπως προ-ειπες

φαντασου ομως να σκασει μυτη με ανανεωμενα textures και 60frames (i can dream)

εγω παντως για τετοια παιχνιδια το δινω το 60αρι, και μακαρι να βγει και το demon's souls 

Αλλη τιμολογηση υπαρχει μονο οπου μας συμφερει?Το Darksiders 1 που ανεφερα παραπανω γιατι σε steam και κονσολες εχει το ιδιο?

Τα resident evil remastered?

Δηλαδη για ποιο λογο παιχνιδια οπως το Dark Souls(αν κανει τοσο)ή το skyrim να ζητανε 60ευρω?

Επισης λες οτι σε ενοχλει αυτο το πραγμα με την τιμολογιση και για να αντιδρασεις/απαντησεις σε αυτο(το γνωστο vote with your wallet κοινως)θα αγορασεις remastered παιχνιδι 3 φορες πανω απο οσο πρεπει να πωλειται?

Δημοσ.

με ενοχλει και δεν αγοραζω remastered, και δεν μου αρεσει και κανενα tbh, αλλα εδω μιλαμε για ενα επος πραγματικο, και μου βαζεις και το skyrim διπλα το αλλο επος, και με τι παιχνιδια μου τα συγκρινεις? 

3 φορες πανω απο οσο πρεπει να πωλειται δεν υπαρχει για μενα για ενα παιχνιδι που περασα απειρες ωρες και το λατρεψα απο day 1, θα τα σκασω σε τετοια περιπτωση, τα 60 για το dark souls δεν ειναι πολλα για μενα, αν εσυ θεωρεις οτι ειναι πολλα μην το παρεις

Δημοσ.

Ουτε εμενα δεν μαρεσει ολο αυτο που συμβαινει με την τιμολογηση των remastered στις κονσολες γιαυτο και δρω αναλογα αγοραζοντας τα στην σωστη τιμη.

Το ιδιο πραγμα και στα season pass/dlc.Η δεν τα αγοραζω καθολου ή τα αγοραζω και αυτα σε μειωμενη(αισθητα)τιμη.

3 φορες πανω απο οσο πρεπει να πωλειται δεν υπαρχει για μενα για ενα παιχνιδι που περασα απειρες ωρες και το λατρεψα απο day 1, θα τα σκασω σε τετοια περιπτωση, τα 60 για το dark souls δεν ειναι πολλα για μενα, αν εσυ θεωρεις οτι ειναι πολλα μην το παρεις

Ναι μονο που με κινησεις οπως το παραπανω σε περιπτωση που δεν το καταλαβαινεις δεν προκειται να αλλαξει η τωρινη κατασταση στο gaming.

Επισης δεν ειναι το θεμα αν ειναι πολλα για μενα,το θεμα ειναι οτι αυτο λεγεται κοροιδια,εχει διαφορα το ενα με το αλλο,ειδικα οταν μπορω να αγορασω το ιδιο παιχνιδι με 5-7ευρω.

Δημοσ.

συμφωνω με οτι λες, απλα το θεμα ειναι οτι θα παρουμε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του ps3, και θα σε κρατησει παρα πολλες ωρες, δε θα παρουμε μια παπατζα των 10 ωρων

dlc/season pass παιρνω παντα σε οτι παιζω παρα πολυ αναλογα τον καιρο, πχ το ac:origins μου αρεσε περισσοτερο απο horizon και με βλεπω να παιρνω τα dlc εν αντιθεσει με το 2ο που ουτε θα το αγγιξω το dlc του και απλα το προσπερασα

Δημοσ.

συμφωνω με οτι λες, απλα το θεμα ειναι οτι θα παρουμε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του ps3, και θα σε κρατησει παρα πολλες ωρες, δε θα παρουμε μια παπατζα των 10 ωρων

Μα δεν ειπε κανεις αν το παιχνιδι ειναι πολυ καλο ή οχι(εγω προσωπικα το πλατιναρα στο ps3 και το αγορασα και στο pc για συλλογη),την ολη νοοτροπια του γιατι ορισμενα δημοφιλη παιχνιδια να τα χρεωνουν οι εταιρειες οσο γουσταρουν και δεν αντιδραει ο κοσμος σε αυτο αφου δεν του αρεσει.

Αλλη περιπτωση του vote with your wallet στις κονσολες ειναι και οι αναβαθμισμενες τους εκδοσεις.

Ειδες και με το dark souls 3(ή το thesurge αλλα ευτυχως αυτο δεν εχει online) ποσο ασχημα ενιωσες οταν ειδες οτι στο ps4 pro το παιχνιδι τρεχει στα 60fps ενω στο απλο ps4 στα 30?Παιχνιδι το οποιο πληρωσες και εσυ σαν κατοχος του ps4 τα ιδια με αυτον του pro για να σου τρεχει χειροτερα.

Δημοσ.

στο ds3 ηταν μεγαλο εγκλημα αυτο που κανανε (30->60), αλλα το παιχνιδι ετσι κ αλλιως ειχε πολυ κακο matchmaking, και δεν ηταν το pvp του οπως το 2 που ξοδευα ωρες, στο 3 δεν ασχοληθηκα σχεδον καθολου με το pvp σε αντιθεση με ολα τα προηγουμενα

στα single player only δε με ενδιαφερει καθολου, το pro δε προκειται να το παρω για κανενα λογο, και αν τελικα το πανε 30fps απλο 60fps στο pro στα multiplayer games, την παραταω στο δευτερολεπτο την κονσολα και θα γυρισω στα πατρια εδαφη e.g. xbox

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...