Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

from software confirms armored core series will continue Link.png Site: source καιρος ειναι για ενα καλο mecha game στο ps4, περα απο το titanfall 2 δεν υπαρχει τιποτα, αυριο θα δωθει και ενα free theme απο την from software

φιλε πετραν στη σουηδια που βρισκομαι δε πουλανε τα ποδοσφαιρακια πολυ, κανα nba2k αλλα το top3 ειναι cod ww2, ac:origins, destiny 2

περα απο τις κονσολες τα πιο δημοφηλη παιχνιδια που παιζει ο κοσμος εδω ειναι pubg βεβαιως, summoners war στα κινητα που επικρατει τρελο καψιδι και εγω αρχισα να καιγομαι εδω και ενα 6μηνο, και καρτο-παιχνιδια με το elder scrolls να παιζεται παντου μαζι με hearthstone

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχετε υποψιν σας αν τα Χριστούγεννα θα παίξει κανένα συμφέρον πακέτο;; Θέλω να το πάρω τώρα και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια..

Δημοσ.

1. Δεν είναι ένα απλό στατιστικό. Αντικατοπτρίζει την ποιότητα των Gamers στην Ελλάδα.

2. Άμα για παράδειγμα ο Χ developer βλέπει ότι στην Ελλάδα ό,τι και να κυκλοφορήσει θα είναι πάντα πρώτα τα ποδοσφαιράκια, για ποιο λόγο να ασχοληθεί και να βγάλει ελληνικό μενού ή υπότιτλους σε νέα παιχνίδια?

Είδαμε πως μας  πρόσεξαν στο Pro και έβαλαν ελληνική περιγραφή. Αν δεν πουλούσε στην Ελλάδα άραγε θα έμπαιναν στον κόπο?

1. Όχι την ποιότητα αλλά τις προτιμήσεις των gamers. Είναι άτοπο να μιλάμε για ποιότητα σε κάτι υποκειμενικό που έχει να κάνει με τα γούστα των παικτών. 

2. Και η Naughty Dog βάζει ελληνικά στα παιχνίδια της χωρίς να είναι πάνω από ποδοσφαιράκια σε πωλήσεις. Στο Pro που αναφέρεις δεν έχεις άδικο αλλά τόσο πρόχειρη δουλειά δε νομίζω ότι θα έλειπε από κανέναν.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπως χοντρό να μιλάμε για ποιότητα παιχτών. Ποιος ειναι ο ποιοτικός gamer και ποιος ο μη ποιοτικός; Τι άλλο θα ακούσουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω καταλάβει γιατί κάποιος που παίζει Pro και Fifa δεν είναι ποιοτικός παίκτης σε αντίθεση με κάποιον που παίζει Bloodborne για παράδειγμα. Επίσης κάποιος μπορεί να τα παίζει όλα τα είδη.

• Like 2
Δημοσ.

Υπήρχε μια άρρωστη φιλολογία ότι οι παίχτες του Wii είναι casual ενώ οι άλλοι είναι οι hardcore. Πιστεύω ότι αυτά είναι απωθημένα στην προσπάθεια να βγει κάποιος ανώτερος. Δεν αναφέρομαι απαραιτητα στον φίλο που έκανε χρήση της συγκεκριμένης λεξης. Άντε ξεκολλάνε από το να μετράμε τα πουλιά μας σε κάθε ευκαιρία.

• Like 2
Δημοσ.

1. Όχι την ποιότητα αλλά τις προτιμήσεις των gamers. Είναι άτοπο να μιλάμε για ποιότητα σε κάτι υποκειμενικό που έχει να κάνει με τα γούστα των παικτών. 

2. Και η Naughty Dog βάζει ελληνικά στα παιχνίδια της χωρίς να είναι πάνω από ποδοσφαιράκια σε πωλήσεις. Στο Pro που αναφέρεις δεν έχεις άδικο αλλά τόσο πρόχειρη δουλειά δε νομίζω ότι θα έλειπε από κανέναν.

1. Ποιότητα όχι με την έννοια του "κακής κοψιάς" gamers όσων παίζουν αθλητικά και καλής όσων παίζουν όλα τα άλλα. Προτίμησης εννοούσα, μην πέφτετε να με φάτε φίλε orck πιασμένοι από μία λέξη.

Καλώς ή κακώς τα αθλητικά αποτελούν μία κατηγορία μόνα τους. Δηλαδή υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που ασχολείται μόνο με προ/φιφα και τίποτα άλλο.

Για αυτήν την κατηγορία παικτών, είναι προφανές ότι όσο τέλειο παιχνίδι και να φτιάξει κάποια εταιρία, όσα χρήματα και να σκάσει, ο παίκτης του προ και του φιφα απλά δεν θα ασχοληθεί, γιατί δεν το εκτιμά, γιατί δεν του αρέσει τίποτα άλλο πέρα από ποδόσφαιρο και μπασκετ.

Δεν κατακρίνω τις επιλογές του καθενός, μεγειά του με χαρα του να κάθεται να παίζει όλη μέρα προ. Όμως, φανταστείτε το ποσοστό αυτού του κοινού να μεγάλωνε δραματικά, πχ να ήταν ένα 60-70% του συνολικού gaming κοινού στον κόσμο(όπως είναι στην Ελλάδα). Θα βλέπαμε όμορφους τίτλους όπως το last of us και το uncharted 4, ή οι εταιρίες δεν θα επένδυαν στην "τέχνη" του gaming?

Απλός προβληματισμός.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέτε; Δείτε που είναι τα αθλητικά παγκοσμίως σε πωλήσεις και αφήστε την Ελλάδα

Το FIFA είναι 2ο παιχνίδι σε πωλήσεις παγκοσμίως αυτή τη στιγμή

http://www.vgchartz.com

Καλώς είναι. Δεν είπε κανείς ότι του αξίζει να είναι τελευταίο ή ότι είναι κακό παιχνίδι για την κατηγορία του κτλ. Η διαφορά είναι ότι δεν είναι στο top 3 όλα τα αθλητικά.

Δημοσ.

ναι οκ, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που έχουμε εμείς ως "ποιοτικό gaming" στο νου μας δεν είναι και αυτό που πουλάει περισσότερο ή τουλάχιστον δεν είναι πάντα

τα ποδοσφαιράκια, τα madden, τα nba και  τα wwe (για να μιλήσουμε και για άλλες χώρες/κουλτούρες)   πάντα θα βρίσκονται ψηλά 

Δημοσ.

Εγω παλι ψιλο απορω για ποιο λογο ηθελες να τα αγορασεις στο ps4 ενω τρεχουν αψογα ηδη στο pc της υπογραφης σου και ισως να τα βρισκεις και φθηνοτερα τωρα τις γιορτες λογω εκπτωσεων :P

Εν ολιγης θα μου προκαλουσε εντυπωση να προτιμησεις καποιο darksiders παιχνιδι πανω απο το last guardian που απο οτι θυμαμαι θες να το παιξεις πως και πως :D

Παντως το νεο Assassins creed και Shadow of war που φαγανε τοση διαφημιση καταφεραν οπως φαινεται να μπουν και στο δικο μας Ελληνικο top 10 παιχνιδιων σε πωλησεις τον Οκτωβριο

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2017/45384.html

Διπλός ο λόγος, πρώτον το Last Guardian θα το ήθελα physical και δεύτερον γιατί ναι μεν τα έχω παίξει στο PC μου τα Darksiders αλλά να τα έχω σαν πακέτο στην κονσόλα μου σαν παιχνίδια on the fly που παίζονται όλες τις ώρες είναι και αυτό αρκετά δελεαστικό στα μάτια μου. 

Αν πάρεις το TLG με την ελπίδα ότι θα δεις πολλά καρέ, ετοιμάσου για απογοήτευση μεγατόνων. :P

Το game τα σπάει από την άποψη του gameplay και του artistic value, αλλά τεχνικώς είναι από τους πιο weak τίτλους που έχω συναντήσει.

Δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις από TLG. Μιλάμε τώρα ότι μπόρεσα να παίξω SoTC στο PS2 fat! Δεν παίζεις αυτά τα παιχνίδια για framerate. Θέλω να "ρουφήξω" αρτίστικ σκηνικό και αν και θα προτιμούσα να το πάρω physical τώρα που οι τιμές πέσανε δεν πειράζει, θα το πάρω digital. 

Δημοσ.

Τα φιφα. nba 2k, madden κοκ ειναι ο λογος που σιγουρα ενα 25% των συνολικων χρηστων εχει κονσολα. Δηλαδη παιζουν μονο αυτα και απλα κανουν upgrade καθε χρονο που βγαινει το καινουργιο. Υπαρχουν αλλοι (οπως εγω) που αγορασα κονσολα για να παιζω 2k και madden οπως και ολα τα καλα exclusives του ps (bloodborne, last of us, horizon zero dawn, gta v χρονια πριν το pc κτλπα).

Οποτε μην υποτιμουμε τους sports gamers. Και skill θελει το online κομματι αλλα και ειναι ενας τεραστιος λογος που η εταιριες επενδυουν στις κονσολες ( πχ η EA εχει σταματησει εδω και χρονια να βγαζει το madden για pc, τιτλο που πουλαει 3.5 μυρια κοπιες σε καθε κονσολα ξεχωριστα).

To FIFA απ' όσο ξέρω έχει βάλει loot boxes η κάτι τέτοιο, σωστά ?

Oχι, εχει απλα ενα online mode οπου φτιαχνεις μια φανταστικη ομαδα με πραγματικους παιχτες και αν θες ξοδευεις λεφτα για packs. Και λεφτα να μην δωσεις μια χαρα ομαδα φτιαχνεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...