ikaruga24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στα review λένε ότι τρέχει όλη η σειρά στα 60FPS, και η Warmaster και η Deathinitive edition.
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στα review λένε ότι τρέχει όλη η σειρά στα 60FPS, και η Warmaster και η Deathinitive edition. Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις ποσο για....σφαλιαρες ειναι τα review sites που παραπληροφορουν τον κοσμο κιολας... Ουτως ή αλλως μονο για το Warmastered edition η ιδια η εταιρεια εχει τονισει οτι υποστηριζει 60fps(εκτος της Wii u εκδοσης).
ikaruga24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μάλιστα, δεν είμαι εντελώς παρανοϊκός δηλαδή που καθώς έβλεπα τα review και έλεγαν για 60FPS εγώ έβλεπα 30FPS και έλεγα ότι μάλλον υπάρχει θέμα με το feed του video. Αρα δεν είναι το feed του video, το ίδιο το παιχνίδι είναι έτσι...οκ, την πήρα την απάντηση μου. The last of us remastered και the last guardian θα αγοραστούν. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μάλιστα, δεν είμαι εντελώς παρανοϊκός δηλαδή που καθώς έβλεπα τα review και έλεγαν για 60FPS εγώ έβλεπα 30FPS και έλεγα ότι μάλλον υπάρχει θέμα με το feed του video. Αρα δεν είναι το feed του video, το ίδιο το παιχνίδι είναι έτσι...οκ, την πήρα την απάντηση μου. The last of us remastered και the last guardian θα αγοραστούν. Εγω παλι ψιλο απορω για ποιο λογο ηθελες να τα αγορασεις στο ps4 ενω τρεχουν αψογα ηδη στο pc της υπογραφης σου και ισως να τα βρισκεις και φθηνοτερα τωρα τις γιορτες λογω εκπτωσεων Εν ολιγης θα μου προκαλουσε εντυπωση να προτιμησεις καποιο darksiders παιχνιδι πανω απο το last guardian που απο οτι θυμαμαι θες να το παιξεις πως και πως Παντως το νεο Assassins creed και Shadow of war που φαγανε τοση διαφημιση καταφεραν οπως φαινεται να μπουν και στο δικο μας Ελληνικο top 10 παιχνιδιων σε πωλησεις τον Οκτωβριο https://www.enternity.gr/Article/Games/News/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2017/45384.html
Dinoel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγω θα σου ελεγα να μεινεις μακρυα απο ραλακια, αν δεν εχεις τιμονιερα. Ειναι και η λεξη WRC, που μου θυμιζει μια πατατα με το ιδιο ονομα στο PS3. Αλλα εγω ειμαι απαιτητικος στα ραλακια. Παρα πολυ ομως. Εχω φαει τα νιατα μου στα sim του PC. Δοκιμασε το πρωτα να δεις αν αξιζει τα λεφτα του (αμφιβαλω πολυ), αν σ' αρεσει και μετα βλεπεις. Γιατι δεν παιρνεις κατι αλλο? Να παιζεται ανετα με το gamepad στον καναπε σου? Γενικά με ραλάκια έχω πάρα πολλά χρόνια να ασχοληθώ. Ψάχνω ένα που θα μπορώ να κάτσω με ένα φιλαράκι παρέα να παίξουμε και να περάσουμε καλά. Το χώμα γενικά μου άρεσε περισσότερο πάντοτε για αυτό είπα για το wrc. Επίσης το God of war που αναφέρθηκε παρακάτω το έχω αγοράσει black friday, και για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχω άποψη. Για αυτό μου χτύπησε στο μάτι το wrc
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μάλιστα, δεν είμαι εντελώς παρανοϊκός δηλαδή που καθώς έβλεπα τα review και έλεγαν για 60FPS εγώ έβλεπα 30FPS και έλεγα ότι μάλλον υπάρχει θέμα με το feed του video. Αρα δεν είναι το feed του video, το ίδιο το παιχνίδι είναι έτσι...οκ, την πήρα την απάντηση μου. The last of us remastered και the last guardian θα αγοραστούν. Αν πάρεις το TLG με την ελπίδα ότι θα δεις πολλά καρέ, ετοιμάσου για απογοήτευση μεγατόνων. Το game τα σπάει από την άποψη του gameplay και του artistic value, αλλά τεχνικώς είναι από τους πιο weak τίτλους που έχω συναντήσει.
keropi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παλι ψιλο απορω για ποιο λογο ηθελες να τα αγορασεις στο ps4 ενω τρεχουν αψογα ηδη στο pc της υπογραφης σου και ισως να τα βρισκεις και φθηνοτερα τωρα τις γιορτες λογω εκπτωσεων [....] Να απαντήσω εγώ μιας και το σύστημά μου είναι εξίσου παλιό και παρόμοιο με του ikaruga24 : δε συγκρίνεται με τίποτα το αραλίκι και η άνεση της κονσόλας στις μεγάλες ηλικίες Προσωπικά έχω αγοράσει παιχνίδια 2η φορά στο ps γιατί πλέον το να κάθομαι γραφείο να παίζω το βαριέμαι - έστω και αν δεν έχω full details, 60fps κτλ , δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή 1
kundi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 http://www.e-sakelaris.gr/playstation/ps4/Sony-PlayStation-4-Pro-1TB-new-B-Chassis-White B-Chassis τι ακριβως ειναι ?
gRim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 http://www.e-sakelaris.gr/playstation/ps4/Sony-PlayStation-4-Pro-1TB-new-B-Chassis-White B-Chassis τι ακριβως ειναι ? PS4 Pro CUH-7100. Νέα...έκδοση ας το πούμε. Δες στο google για διαφορές.
Sosa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 τι γνώμη έχετε για τα 2 παιχνίδια 30€? Ποια αξίζουν? σκεφτόμουν να πάρω το last of us και ένα ακόμα αλλά δεν ξέρω ποιο... Π.χ. wrc 6 αξίζει? παίζει με 2 παίκτες ταυτόχρονα? To alien isolation με ολα τα dlc πολυ τιμια επιλογη.
petran91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παντως το νεο Assassins creed και Shadow of war που φαγανε τοση διαφημιση καταφεραν οπως φαινεται να μπουν και στο δικο μας Ελληνικο top 10 παιχνιδιων σε πωλησεις τον Οκτωβριο https://www.enternity.gr/Article/Games/News/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2017/45384.html Αυτή η κατάσταση με τα αθλητικά επικρατεί και σε άλλες χώρες ή μόνο στην Ελλάδα? Και είναι κάθε μήνα έτσι ή επειδή τότε κυκλοφόρησαν τα ποδοσφαιράκια? Θέλω να δω το Assasins creed πιο ψηλά στη λίστα. Ίσως το Νοέμβρη ανέβει αρκετά μιας και κυκλοφόρησε 27/10 και δεν πρόλαβε να σκαρφαλώσει σε αντίθεση με το FIFA πχ που βγήκε τέλη Σεπτέμβρη και είχε όλο το μήνα μπροστά του. Ίσως είναι επειδή δεν ασχολούμαι, αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω τόσα αθλητικά τόσο ψηλά στη λίστα 2
Alejandro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ίσως είναι επειδή δεν ασχολούμαι, αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω τόσα αθλητικά τόσο ψηλά στη λίστα Εγώ να ρωτήσω γιατί σε απασχολεί η λίστα; Ένα στατιστικό είναι και τίποτα παραπάνω.
petran91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ να ρωτήσω γιατί σε απασχολεί η λίστα; Ένα στατιστικό είναι και τίποτα παραπάνω. Δεν χάνω και τον ύπνο μου για την λίστα. Κουβέντα κάνουμε. Δεν είναι ένα απλό στατιστικό. Αντικατοπτρίζει την ποιότητα των Gamers στην Ελλάδα. Άμα για παράδειγμα ο Χ developer βλέπει ότι στην Ελλάδα ό,τι και να κυκλοφορήσει θα είναι πάντα πρώτα τα ποδοσφαιράκια, για ποιο λόγο να ασχοληθεί και να βγάλει ελληνικό μενού ή υπότιτλους σε νέα παιχνίδια? Είδαμε πως μας πρόσεξαν στο Pro και έβαλαν ελληνική περιγραφή. Αν δεν πουλούσε στην Ελλάδα άραγε θα έμπαιναν στον κόπο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις