Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γνώμη έχετε για τα 2 παιχνίδια 30€?

Ποια αξίζουν?

σκεφτόμουν να πάρω το last of us και ένα ακόμα αλλά δεν ξέρω ποιο...

Π.χ. wrc 6 αξίζει? παίζει με 2 παίκτες ταυτόχρονα?

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να μεινεις μακρυα απο ραλακια, αν δεν εχεις τιμονιερα.

Ειναι και η λεξη WRC, που μου θυμιζει μια πατατα με το ιδιο ονομα στο PS3.

Αλλα εγω ειμαι απαιτητικος στα ραλακια. Παρα πολυ ομως. Εχω φαει τα νιατα μου στα sim του PC.

Δοκιμασε το πρωτα να δεις αν αξιζει τα λεφτα του (αμφιβαλω πολυ), αν σ' αρεσει και μετα βλεπεις.

Γιατι δεν παιρνεις κατι αλλο? Να παιζεται ανετα με το gamepad στον καναπε σου?

Δημοσ.

Εγώ είμαι μεταξύ The last of us remastered και The last guardian ή το Darksiders collection. 

οχι και darksiders πασαμ, το 2 το παιρνουμε με τα free του plus μεθαυριο

το 1ο ειναι για μενα πολυ χειροτερο απο το 2 που εχει και πολυ πραμα να εξερευνησεις + τα rpg στοιχεια

Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι με PS+, δεν έχω καν καθώς δεν παίζω multiplayer παιχνίδια (στο Bloodborne με πόνεσε όμως) και επίσης θέλω να τα έχω όλα μαζί πακέτο. Από την άλλη για τα Darksiders εγώ έχω την αντίθετη άποψη ότι το πρώτο είναι το ανώτερο παιχνίδι καθώς είναι "καθαρότερο" και πολύ καλύτερα ισορροπημένο ενώ το δεύτερο λόγο αυτού του RPG και κάπως open στοιχείου δεν το βοηθάει να δώσει το κατάλληλο focus που έδωσε το πρώτο. Στο πρώτο επειδή όλα ήταν fix μπορούσε να καλιμπράρει πολύ καλύτερα την δυσκολία και το τι θα αντιμετώπιζες είχε να κάνει με τη δική σου ικανότητα, στο 2 κάνεις και λίγο gear grind για να προσπεράσεις εχθρούς που όσο καλός και να είσαι δεν πρόκειται να τους νικήσεις πριν λιώσουν τα χέρια σου. Εκεί που υπερέχει το 2 είναι σίγουρα στο artwork και στη μουσική/ήχο. 

• Like 1
Δημοσ.

το 1ο ειναι για μενα πολυ χειροτερο απο το 2 που εχει και πολυ πραμα να εξερευνησεις + τα rpg στοιχεια

αντικειμενικα μιλώντας παντως το 1 φαινεται να αρεσει περισσοτερο στον κοσμο+οτι ειναι το παιχνιδι με τις περισσοτερες θετικες κριτικες που μαζεψε μεταξυ των δυο.

Στο 2 τα θετικα ηταν οντως η μεγαλυτερη διαρκεια,το επιπλεον περιεχομενο απο τα dlc,ο κεντρικος φυσικα death(αν και μεγαλη πατατα να χρησιμοποιεις ακυρα οπλα οπως σφυρια,τσεκουρια αντι τα εικονικα οπλα του τα δρεπανια,γιαυτο προτιμω το συστημα του πρωτου παιχνιδιου).

Το οτι εχει πολυ πραγμα να εξερευνησεις ειναι και αρνητικο μιας και εκανε κοιλια το παιχνιδι στο κομματι της πλοκης/ιστοριας και πρεπει να πλησιασεις προς το τελος για να γινει ενδιαφερον.

Μεγαλη πατατα φυσικα και το loot συστημα αλα diablo που βασιζεσαι στο rng και στα drops για να εχεις καλο gear(επισης μαζευεις πολυ σαβουρα).

Ειχε παντως πολυ πιασιαρικο trailer τους το αναγνωριζω αυτο https://www.youtube.com/watch?v=lwZzRtxFdvY

• Like 1
Δημοσ.

ειναι γουστα αυτα, αλλα προκειται για 2 αρκετα καλα παιχνιδια γενικα και αξιζουν για αγορα, σε ποσα frames τρεχουν? θυμαμαι το 2 στο ps3 ηταν ενα μαυρο χαλι

Δημοσ.

ειναι γουστα αυτα, αλλα προκειται για 2 αρκετα καλα παιχνιδια γενικα και αξιζουν για αγορα, σε ποσα frames τρεχουν? θυμαμαι το 2 στο ps3 ηταν ενα μαυρο χαλι

Δεν αντιλεγω βεβαια στο κομματι της πλοκης και ιστοριας ειναι λιγο πολυ γεγονος οτι στο 2ρο ηταν λιγο απογοητευση σε σχεση με το ενα .

Οσο για αυτο που ρωτας παραπανω το πρωτο darksiders warmastered edition εχω την εντυπωση οτι τρεχει στα 60fps ενω το 2 τρεχει δυστηχως στα 30...Επισης το αρχικο darksiders 2 ειχε και αρκετα bugs/glitches. Μεγαλη απογοητευση να βλεπεις να τρεχει οπως ετρεχε και στο ps3.

https://www.youtube.com/watch?v=YreHOOXKr7w

Δημοσ.

το θυμαμαι ποσο χαλια ηταν με το bayonetta, πραγματικα game-breaking χαλια

δε μπορω να καταλαβω γτ δε τρεχει 60αρι, αφου θα ναι free ομως θα ξαναπαιχτει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...