Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ειρωνεία είναι το το GT6 δείχνει πολύ καλύτερο.

lolwhut??? Σοβαρά τώρα ? μακράν τα καλύτερα γραφικά σε ραλάκι που έχω δει σε game σε κονσόλα, μακάρι να έχει και καλό χειρισμό και να μην γίνεται αρκετά arcade αλλα να είναι κάπως simulator ,αλλα με τους δημιουργους του να είναι arcade racing games makers τόσα χρόνια κρατάω μικρό καλάθι

Δημοσ.

Tι λες βρε PDS13 έχεις δει το project cars που θα βγεί στα pc ???

Τι να μας πει το PS4 με τον jaguar ... εμείς έχουμε core i7 και 5 Teraflops!!!  :P

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, τα γραφικά που μας έχουν δείξει στο Drive Club μέχρι στιγμής είναι όλα απο trailer. Real-time gameplay δεν έχουμε δεί. Να βάλω τρεϊλεράκι GT6 για πρόχειρες συγκρίσεις; Μην το ψάχνετε, η μόνη που μπορεί να μαξάρει το PS4 σε γραφικά racing παιχνιδιού είναι η Polyphony.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για την ακρίβεια, τα γραφικά που μας έχουν δείξει στο Drive Club μέχρι στιγμής είναι όλα απο trailer. Real-time gameplay δεν έχουμε δεί. 

Αυτο δεν σου κανει?

av7xp4.gif

Αλλα και trailer να βαλεις απο GT6 αυτο

http://abload.de/img/asjagj.gif

δεν το πλησιαζει κανενα.

Δημοσ.

Βρέ αμετανόητο PS4 fanboy, σας κάνει πλάκα το PS3 :P

Ακόμα και το παραπάνω GIFάκι που μου έδειξες κάνει μπάμ απο χιλιόμετρα οτι είναι CG target render. Κάτσε να δούμε κανονικό gameplay και μετά τα ξανασυζητάμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαιρομαι που το βλεπεις ως CG target render. :D

Στα λογια μας ερχεσαι.

:P

Δημοσ.

Ακόμα και το παραπάνω GIFάκι που μου έδειξες κάνει μπάμ απο χιλιόμετρα οτι είναι CG target render. Κάτσε να δούμε κανονικό gameplay και μετά τα ξανασυζητάμε.

H gpu του ps4 έχει 9 φορές μεγαλύτερη  raw performance από τον rsx ( 1,84 TF vs 0,22 TF) και είναι και πιο efficient. ( + την  16 φορές μεγαλύτερη ram από το ps3 και ταυτόχρονα πολύ πιο γρήγορη). Αφού το ps3 έβγαλε τα γραφικά που είδαμε στο gt5 ότι βλέπουμε στο drive club μου φαίνεται εφικτό.

Δημοσ.

2ePbBxh.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...