Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε. Μια ερώτηση. Όταν διαγράφουμε ένα game σε περίπτωση που το ξανακάνουμε install τα χει κρατημένα τα saves; Ή χάνονται και αυτά;

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εισαι psn+ member και εχεις βαλει εστω και μια φορα τη κονσολα σου σε standby mode τοτε ναι γιατι οταν η κονσολα μπαινει σε standby mode στελνει στο προσωπικο σου λογαριασμο ολα τα saves σου μεχρι 500mb.

Αν δεν εισαι psn+ member και δεν εχεις κανει ουτε backup τα saves σου σε καποιο φλασακι τοτε οχι.

Μπορεις ανα πασα στιγμη να κανεις backup τα saves σου σε καποιο εξωτερικο δισκο ή φλασακι αρκει να ειναι φορμαρισμενα σε fat32 ή exfat.

Εγω προσωπικα παροτι ειμαι psn+ member κανω και προσωπικα backup τα saves μου μια φορα το μηνα αλλωστε δεν ειναι και πολυ χρονοβορα διαδικασια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε. Μια ερώτηση. Όταν διαγράφουμε ένα game σε περίπτωση που το ξανακάνουμε install τα χει κρατημένα τα saves; Ή χάνονται και αυτά;

τα save τα σβήνεις ξεχωριστά δεν φεύγουν με το uninstall

από κει και πέρα υπάρχουν και τα cloud save

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα.

Ψάχνω για να πάρω ένα δεύτερο χειριστήριο ps4, κατά προτίμηση ασύρματο.

Οι OEM μάρκες αξίζουν; Έχει πάρει κάποιος φθηνότερα offical από εξωτερικό, το έχει επιχειρήσει;

Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει

Για να γλυτώσεις 10 και 15€ καθόλου δεν αξίζει.

Καμιά σύγκριση το γνήσιο με τις απομιμήσεις η OEM κτλπ

Δώσε κανονικά όσο έχει και πάρε ένα γνήσιο αλλιως τσεκαρε αγγελίες που κατά καιρούς βγαίνουν με αξια 30-35€

Δημοσ.

Συνδέονται mouse και keyboard για παιχνιδια;

Πχ tomb raider, call of duty, και λοιπα

και γτ δε παιζεις στο pc? συνδεονται αλλα θα φας insta-ban στο cod πληροφοριακα οποτε πεταμενα λεφτα

Δημοσ.

και γτ δε παιζεις στο pc? συνδεονται αλλα θα φας insta-ban στο cod πληροφοριακα οποτε πεταμενα λεφτα

Που το λέει αυτό; Μην λέτε ότι σας κατέβει...

Συνδέονται mouse και keyboard για παιχνιδια;

Πχ tomb raider, call of duty, και λοιπα

Υποστηρίζεται από την κονσόλα αλλά όχι από τα παιχνίδια κατά κύριο λόγο. Δεν ξέρω για όλα, αλλά πχ το Fortnite υποστηρίζει κανονικά. Πρέπει να είναι από τα λίγα όμως, για να μη πω μοναδικό. 

Εξαιρείται βέβαια το ψευτό-πληκτρολόγιο & ποντίκι που υποστηρίζεται από την sony, αλλά έχει κανα 150€...

Δημοσ.

δε χρειαζεται να το πει καπου γτ παιζω, στο ranked θα φαει ban γτ εκει κανει μπαμ ποιος ειναι με k/m, αλλα και παλι θα σκασει λεφτα και δε θα δει τρελες διαφορες οπως νομιζουν οι περισσοτεροι πως θα γινουν καλυτεροι 

• Moderators
Δημοσ.

δε χρειαζεται να το πει καπου γτ παιζω, στο ranked θα φαει ban γτ εκει κανει μπαμ ποιος ειναι με k/m, αλλα και παλι θα σκασει λεφτα και δε θα δει τρελες διαφορες οπως νομιζουν οι περισσοτεροι πως θα γινουν καλυτεροι

Είτε κάνει μπαμ, είτε δεν θα δει τρελές διάφορες. Και τα δύο ενδεχόμενα ταυτόχρονα δεν παίζουν.

Δημοσ.

να επαναδιατυπωσω φιλε malthador, στο ranked matchmaking κανει μπαμ και θα φαει ενα τρελο σπαμ απο reports, αλλα και στο regular matchmaking για μενα δεν αξιζει καποιος να δωσει τοσα λεφτα για k/m οταν το παιχνιδι προοριζεται να παιζεται με controller και οχι με k/m οταν εισαι σε κονσολα

αν δεν εχεις το skill στο cod με οτι setup να εισαι θα χανεις παντα, στο overwatch ειναι μεγαλο πλεονεκτημα απο την αλλη

anyway ας κανει οτι θελει ο φιλος απο πανω, δε θα του πω εγω τι να παρει, αλλα θεωρητικα παντα θεωρειται πλεονεκτημα απεναντι στους αλλους

• Like 1
Δημοσ.

στο cod οπως σου ειπα υποστιριζεται, πρεπει να δεις για καθε παιχνιδι ξεχωριστα αν το υποστηριζει η οχι, αλλα πρεπει να αγορασεις εξτρα πραματακια για να τα κανεις να δουλεψουν τα οποια κοστιζουν αρκετα, δεν ειναι σαν το pc δηλαδη τα βαζεις και τελος, εκτος και αν το αλλαξανε δεν ειμαι σιγουρος 100%

Link.png Site: xim4 αυτα χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...