Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιγα ινφο για το επερχομενο Monster Hunter

beta runs 9-12 / 12

Specifics

• Start Time: December 9, 2017 at 9:00 a.m. PT / 5:00 p.m. GMT / 6:00 p.m. CET
  • End Time: December 12, 2017 at 8:59 a.m PT / 4:59 p.m. GMT / 5:59 p.m. CET
  • Requirements: Internet connection, PlayStation 4, PlayStation Plus subscription, 5.9 GB of free space, hunting spirit

Quests

The beta features three quests across two environments from the game. In the Ancient Forest, you can hunt a fierce yet beginner-friendly Great Jagras or as a more experienced player confront the mighty threat of an Anjanath. In the Wildspire Waste, a massive, dry expanse with swamplands, you can face off against the intermediate level mud-slinging Barroth.

Rewards

In addition to an unquantifiable amount of fun, complete each quest and you’ll get some useful bonus items in the full game! Just make sure you use the same Sony Entertainment Network account for both the beta and the full game.

τρομερο χαιπ για το monster hunter, επιτελους ενας τετοιος τιτλος στο ps4, ελπιζω τα rewards να ειναι αναλογα της beta του NIOH 

Link.png Site: gematsu

https://www.youtube.com/watch?v=s1YfA233UXg

Δημοσ.

Μπράβο, πέτυχες καλύτερη προσφορά από τον Στέλιο

Ευχαριστω! Αλλα δεν το ειπα για να την σπασω στον Στελιο ή σε καποιον αλλο εδω μεσα. Το ειπα γιατι καθε λιγο και λιγακι ρωτανε για προσφορες κλπ κλπ.

Ε λοιπον προσφορες υπαρχουν καθε μερικους μηνες, δεν ειναι μονο η μαυρη παρασκευη που θα μας σωσει.

Ισως τα Χριστουγεννα να παιξει κατι σαν αυτο που πετυχε ο Στελιος ή εγω ή ελπιζω ακομη καλυτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειπα γιατι καθε λιγο και λιγακι ρωτανε για προσφορες κλπ κλπ.

Ε λοιπον προσφορες υπαρχουν καθε μερικους μηνες, δεν ειναι μονο η μαυρη παρασκευη που θα μας σωσει.

Προφανως και ειναι ετσι.ΣΚεψου ποσοι ηταν αυτοι που δεν το πηραν αυτο το bundle που αναφερεις επειδη καποιοι εκαναν δωρεαν διαφημιση του black friday(περιμενε blackfriday για προσφορες μπλα μπλα..)και τελικα το black friday και σε Ελλαδα και εξωτερικο(στο συνολο των προσφορων)μαπα το καρπουζι.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι καινουργιος στο κοσμο του PS4 και  δεν ξερω αν  βρισκομαι στο σωστο θεμα για να κανω μια ερωτηση που θα ηθελα να βρω μια ακρη.Αγορασα το ps4 πριν λιγες μερες και καποιος φιλος μου ειπε να δουμε αν γινεται να αναταλξουμε παιχνιδια.Ψαχνωντας στο Youtube και το Google βρηκα οτι μπορεις να κανεις Gameshare αλλαζοντας λογαριασμους.Αν αλλαξω λογαριασμο με το φιλο μου και παρω ενα παιχνιδι για παραδειγμα το NBA 2K18.Αν το κατεβασει ο φιλος μου με το δικο μου λογαριασμο εχοντας και οι δυο συνδρομη PS Plus θα μπορουμε να παιξουμε μαζι αντιπαλοι online ?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι καινουργιος στο κοσμο του PS4 και  δεν ξερω αν  βρισκομαι στο σωστο θεμα για να κανω μια ερωτηση που θα ηθελα να βρω μια ακρη.Αγορασα το ps4 πριν λιγες μερες και καποιος φιλος μου ειπε να δουμε αν γινεται να αναταλξουμε παιχνιδια.Ψαχνωντας στο Youtube και το Google βρηκα οτι μπορεις να κανεις Gameshare αλλαζοντας λογαριασμους.Αν αλλαξω λογαριασμο με το φιλο μου και παρω ενα παιχνιδι για παραδειγμα το NBA 2K18.Αν το κατεβασει ο φιλος μου με το δικο μου λογαριασμο εχοντας και οι δυο συνδρομη PS Plus θα μπορουμε να παιξουμε μαζι αντιπαλοι online ?

http://www.insomnia.gr/topic/661016-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-ps4-gamesharing-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87/

Δες εδώ, τα έχω γράψει βήμα βήμα. Και ναι, θα μπορείτε.

Δημοσ.
Δημοσ.

Καλησπέρα σας . Σκέφτομαι να αγοράσω ps4 τώρα στις γιορτές (δώρο Χριστουγέννων ).

Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ,να πάω στον απλό(slim) η στο pro?έχω 4k τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν pro υπερέχει τόσο πολύ ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας . Σκέφτομαι να αγοράσω ps4 τώρα στις γιορτές (δώρο Χριστουγέννων ).

Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ,να πάω στον απλό(slim) η στο pro?έχω 4k τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν pro υπερέχει τόσο πολύ ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω θα το εκτιμούσα.

Αν δεν είχες 4k TV θα υπήρχαν διάφορες απόψεις.

Εφόσον έχεις όμως πας στο Pro.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το Wild Hunt του Witcher (δεν άρχισα τα expansions ακόμα).

Ξενέρωσα με το τέλος που μου έκατσε- ήταν το κακό τέλος από ότι διαβάζω.

Στα τελευταία quests είχα απίστευτα frame drops στις μάχες. Μιλάμε σίγουρα κάτω από 15fps.

Overall θα το χαρακτηρίσω ως μαγικό παιχνίδι. Έπρεπε να το έχω παίξει νωρίτερα σίγουρα.
Θα το ξαναπαίξω σίγουρα στο PC για να δω και άλλα τέλη καθώς δεν μου άρεσε αυτό :P και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στον οπτικό τομέα και στο framerate.

Δημοσ.

μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου θα ξενερωσεις :P

Γενικότερα έχω μείνει μακριά από PC το τελευταίο 3μηνο και είμαι μόνο με το Ps4 και είμαι σίγουρος για το σοκ που θα πάθω σε 2 βδομάδες που θα ξαναπιάσω PC..

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το Wild Hunt του Witcher (δεν άρχισα τα expansions ακόμα).

Ξενέρωσα με το τέλος που μου έκατσε- ήταν το κακό τέλος από ότι διαβάζω.

Στα τελευταία quests είχα απίστευτα frame drops στις μάχες. Μιλάμε σίγουρα κάτω από 15fps.

Overall θα το χαρακτηρίσω ως μαγικό παιχνίδι. Έπρεπε να το έχω παίξει νωρίτερα σίγουρα.

Θα το ξαναπαίξω σίγουρα στο PC για να δω και άλλα τέλη καθώς δεν μου άρεσε αυτό :P και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στον οπτικό τομέα και στο framerate.

Και στο deus ex είδα κάτω από 20 fps σιγουρά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λιγα ινφο για το επερχομενο Monster Hunter

beta runs 9-12 / 12

• Requirements: Internet connection, PlayStation 4, PlayStation Plus subscription, 5.9 GB of free space, hunting spirit

Dayum...

To nioh δε χρειαζόταν psn+ σε beta και last trial :-(

BTW έχει ανακοινωθεί τίποτα τελευταία για το ghost of Tsushima από sucker punch? Μου φαίνεται το έχουμε λίγο under the radar σε σχέση με άλλους αναμενόμενους τίτλους.

Επεξ/σία από ilos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...