najinblue3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 λιγα ινφο για το επερχομενο Monster Hunter beta runs 9-12 / 12 Specifics Start Time: December 9, 2017 at 9:00 a.m. PT / 5:00 p.m. GMT / 6:00 p.m. CET End Time: December 12, 2017 at 8:59 a.m PT / 4:59 p.m. GMT / 5:59 p.m. CET Location: Your gaming room + the Internet Requirements: Internet connection, PlayStation 4, PlayStation Plus subscription, 5.9 GB of free space, hunting spirit Quests The beta features three quests across two environments from the game. In the Ancient Forest, you can hunt a fierce yet beginner-friendly Great Jagras or as a more experienced player confront the mighty threat of an Anjanath. In the Wildspire Waste, a massive, dry expanse with swamplands, you can face off against the intermediate level mud-slinging Barroth. Rewards In addition to an unquantifiable amount of fun, complete each quest and you’ll get some useful bonus items in the full game! Just make sure you use the same Sony Entertainment Network account for both the beta and the full game. τρομερο χαιπ για το monster hunter, επιτελους ενας τετοιος τιτλος στο ps4, ελπιζω τα rewards να ειναι αναλογα της beta του NIOH Site: gematsu https://www.youtube.com/watch?v=s1YfA233UXg
stelios18120 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο, πέτυχες καλύτερη προσφορά από τον Στέλιο Σπάσιμο. Να σου πω Ο άλλος γιατί να φάει ban?
StormGr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο, πέτυχες καλύτερη προσφορά από τον Στέλιο Ευχαριστω! Αλλα δεν το ειπα για να την σπασω στον Στελιο ή σε καποιον αλλο εδω μεσα. Το ειπα γιατι καθε λιγο και λιγακι ρωτανε για προσφορες κλπ κλπ. Ε λοιπον προσφορες υπαρχουν καθε μερικους μηνες, δεν ειναι μονο η μαυρη παρασκευη που θα μας σωσει. Ισως τα Χριστουγεννα να παιξει κατι σαν αυτο που πετυχε ο Στελιος ή εγω ή ελπιζω ακομη καλυτερο. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Το ειπα γιατι καθε λιγο και λιγακι ρωτανε για προσφορες κλπ κλπ. Ε λοιπον προσφορες υπαρχουν καθε μερικους μηνες, δεν ειναι μονο η μαυρη παρασκευη που θα μας σωσει. Προφανως και ειναι ετσι.ΣΚεψου ποσοι ηταν αυτοι που δεν το πηραν αυτο το bundle που αναφερεις επειδη καποιοι εκαναν δωρεαν διαφημιση του black friday(περιμενε blackfriday για προσφορες μπλα μπλα..)και τελικα το black friday και σε Ελλαδα και εξωτερικο(στο συνολο των προσφορων)μαπα το καρπουζι.
giorgoskost88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι καινουργιος στο κοσμο του PS4 και δεν ξερω αν βρισκομαι στο σωστο θεμα για να κανω μια ερωτηση που θα ηθελα να βρω μια ακρη.Αγορασα το ps4 πριν λιγες μερες και καποιος φιλος μου ειπε να δουμε αν γινεται να αναταλξουμε παιχνιδια.Ψαχνωντας στο Youtube και το Google βρηκα οτι μπορεις να κανεις Gameshare αλλαζοντας λογαριασμους.Αν αλλαξω λογαριασμο με το φιλο μου και παρω ενα παιχνιδι για παραδειγμα το NBA 2K18.Αν το κατεβασει ο φιλος μου με το δικο μου λογαριασμο εχοντας και οι δυο συνδρομη PS Plus θα μπορουμε να παιξουμε μαζι αντιπαλοι online ?
petran91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι καινουργιος στο κοσμο του PS4 και δεν ξερω αν βρισκομαι στο σωστο θεμα για να κανω μια ερωτηση που θα ηθελα να βρω μια ακρη.Αγορασα το ps4 πριν λιγες μερες και καποιος φιλος μου ειπε να δουμε αν γινεται να αναταλξουμε παιχνιδια.Ψαχνωντας στο Youtube και το Google βρηκα οτι μπορεις να κανεις Gameshare αλλαζοντας λογαριασμους.Αν αλλαξω λογαριασμο με το φιλο μου και παρω ενα παιχνιδι για παραδειγμα το NBA 2K18.Αν το κατεβασει ο φιλος μου με το δικο μου λογαριασμο εχοντας και οι δυο συνδρομη PS Plus θα μπορουμε να παιξουμε μαζι αντιπαλοι online ? http://www.insomnia.gr/topic/661016-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-ps4-gamesharing-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87/ Δες εδώ, τα έχω γράψει βήμα βήμα. Και ναι, θα μπορείτε.
giorgoskost88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/661016-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-ps4-gamesharing-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87/ Δες εδώ, τα έχω γράψει βήμα βήμα. Και ναι, θα μπορείτε. Ωραία φίλε μου.Σε ευχαριστώ πολύ 1
ordion3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας . Σκέφτομαι να αγοράσω ps4 τώρα στις γιορτές (δώρο Χριστουγέννων ). Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ,να πάω στον απλό(slim) η στο pro?έχω 4k τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν pro υπερέχει τόσο πολύ ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω θα το εκτιμούσα.
petran91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας . Σκέφτομαι να αγοράσω ps4 τώρα στις γιορτές (δώρο Χριστουγέννων ). Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ,να πάω στον απλό(slim) η στο pro?έχω 4k τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν pro υπερέχει τόσο πολύ ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω θα το εκτιμούσα. Αν δεν είχες 4k TV θα υπήρχαν διάφορες απόψεις. Εφόσον έχεις όμως πας στο Pro. 1
petran91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τελείωσα το Wild Hunt του Witcher (δεν άρχισα τα expansions ακόμα).Ξενέρωσα με το τέλος που μου έκατσε- ήταν το κακό τέλος από ότι διαβάζω.Στα τελευταία quests είχα απίστευτα frame drops στις μάχες. Μιλάμε σίγουρα κάτω από 15fps.Overall θα το χαρακτηρίσω ως μαγικό παιχνίδι. Έπρεπε να το έχω παίξει νωρίτερα σίγουρα.Θα το ξαναπαίξω σίγουρα στο PC για να δω και άλλα τέλη καθώς δεν μου άρεσε αυτό και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στον οπτικό τομέα και στο framerate.
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στο framerate. μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου θα ξενερωσεις
petran91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου θα ξενερωσεις Γενικότερα έχω μείνει μακριά από PC το τελευταίο 3μηνο και είμαι μόνο με το Ps4 και είμαι σίγουρος για το σοκ που θα πάθω σε 2 βδομάδες που θα ξαναπιάσω PC..
NEKROMA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τελείωσα το Wild Hunt του Witcher (δεν άρχισα τα expansions ακόμα). Ξενέρωσα με το τέλος που μου έκατσε- ήταν το κακό τέλος από ότι διαβάζω. Στα τελευταία quests είχα απίστευτα frame drops στις μάχες. Μιλάμε σίγουρα κάτω από 15fps. Overall θα το χαρακτηρίσω ως μαγικό παιχνίδι. Έπρεπε να το έχω παίξει νωρίτερα σίγουρα. Θα το ξαναπαίξω σίγουρα στο PC για να δω και άλλα τέλη καθώς δεν μου άρεσε αυτό και για να δω τι διαφορές υπάρχουν στον οπτικό τομέα και στο framerate. Και στο deus ex είδα κάτω από 20 fps σιγουρά
ilos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) λιγα ινφο για το επερχομενο Monster Hunter beta runs 9-12 / 12 Requirements: Internet connection, PlayStation 4, PlayStation Plus subscription, 5.9 GB of free space, hunting spirit Dayum... To nioh δε χρειαζόταν psn+ σε beta και last trial BTW έχει ανακοινωθεί τίποτα τελευταία για το ghost of Tsushima από sucker punch? Μου φαίνεται το έχουμε λίγο under the radar σε σχέση με άλλους αναμενόμενους τίτλους. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2017 από ilos
logistoulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Από το trailer δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάποιο άλλο νέο
Προτεινόμενες αναρτήσεις