Bartar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες τώρα τα χριστούγεννα τι τιμές θα παίξουν για Ps4 + 2 χειριστήρια? Το έχω υποσχεθεί βλέπετε στα ανίψια...Πέρσι στις γιορτές τι bundles/τιμές είχαν βγεί?
johngamer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες τώρα τα χριστούγεννα τι τιμές θα παίξουν για Ps4 + 2 χειριστήρια? Το έχω υποσχεθεί βλέπετε στα ανίψια...Πέρσι στις γιορτές τι bundles/τιμές είχαν βγεί? Τα ίδια περίπου με black friday...
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες τώρα τα χριστούγεννα τι τιμές θα παίξουν για Ps4 + 2 χειριστήρια? Το έχω υποσχεθεί βλέπετε στα ανίψια...Πέρσι στις γιορτές τι bundles/τιμές είχαν βγεί? Πέρυσι στην black friday Από media markt είχα πάρει 1tb D chassis με δύο χειριστήρια στα 249€ Καλό deal και αν παίξει και φέτος θα πάρω ένα για δωράκι π θέλουν οι δικοί μου.
orck Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πέρυσι στην black friday Από media markt είχα πάρει 1tb D chassis με δύο χειριστήρια στα 249€ Καλό deal και αν παίξει και φέτος θα πάρω ένα για δωράκι π θέλουν οι δικοί μου. Μην το λες πολυ αυτο γιατι μπορει να μην βγει οπως δεν βρηκε στην φετινη Black friday, κινδυνεψα να σε ακουσω και να περιμενω black friday για τις "ευκαιριες" καλα που τελικα πηρα το δικο μου με fifa18
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μην το λες πολυ αυτο γιατι μπορει να μην βγει οπως δεν βρηκε στην φετινη Black friday, κινδυνεψα να σε ακουσω και να περιμενω black friday για τις "ευκαιριες" καλα που τελικα πηρα το δικο μου με fifa18Και τι φταίω εγώ ρε συ; Και εγώ ήθελα να ξαναβγεί φέτος αλλά ήταν μάπα οι εκπτώσεις τους. Ελπίζω Χριστούγεννα να βγει πάντως. Εγώ πάντως άλλο κατάλαβα μετά από όλα αυτα,όταν θέλεις κάτι αγοράσετε το οπότε γουστάρεις και μην περιμένεις ούτε εκπτώσεις,ούτε black friday και τέτοια γτ περνάει ο καιρός και μένεις χωρίς κονσόλα,κινητό, λάπτοπ και οτιδήποτε άλλο θέλεις να πάρεις.
orck Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Σε καμια περιπτωση δεν φταιες εσυ σε τιποτα, δεν υπονοησα κατι τετοιο. Φιλικα το λεω, μην παρουμε στον λαιμο μας κοσμο χωρις λογο. Τι εγινε περισυ δεν λεει κατι για φετος. Συμφωνουμε στο να περνεις οτι θες οποτε το θες. Λιγο το παραξηλωσα με τα παιχνιδια εγω και το μετανοιωνω. Τι να κανω 10 παιχνιδια που θα παιξω σε ενα χρονο;
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Eγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω γτ υπαρχει black friday στην Eλλαδα γενικοτερα
Elmago1925 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Για να κανουν καποιοι χλιδατες διακοπες Eγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω γτ υπαρχει black friday στην Eλλαδα γενικοτερα
stelios18120 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Eγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω γτ υπαρχει black friday στην Eλλαδα γενικοτερα Γ να φτιάχνουν κάποιοι το 5ο εξοχικό τους.
molot12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Γενικά το φετινό Black Friday για τους καταναλωτές ήταν σκέτη απογοήτευση ! Ευτυχώς δεν χρειαζόμουν κάτι άμεσα και δεν πήρα τίποτα απο ηλεκτρονικά. Το ότι τα εγχώρια καταστήματα δεν κάναν καλές προσφορές και γενικά δεν μειώνουν τις τιμές (πχ σε κινητά) είναι ανησυχητικό για το μέλλον. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ως καταναλωτές μας έχουν στριμώξει (κόβοντας τις παραγγελίες απο Κίνα λόγω αυστηρών ελέγχων και χρονικών καθυστερήσεων στο τελωνείο), αφετέρου αν δείτε τις προσφορές ευρωπαικών καταστημάτων σε ηλεκτρονικά και τα μεταφορικά οι τιμές είναι ίδιες, ή και πιο ανεβασμένες απο τις εγχώριες και έτσι οι τιμές παραμένουν σταθερές στο εσωτερικό παρά την πτώση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών (λόγω αύξησης των φόρων). Συνοψίζοντας, τα εγχώρια καταστήματα κρατάνε τις τιμές υψηλές (δεδομένων των οικονομικών συνθηκών) έχοντας το μονοπώλιο και προτιμούν να πουλάνε λιγότερα κομμάτια σε υψηλή τιμή, παρά περισσότερα κομμάτια με λίγο χαμηλότερη τιμή, γιατί το συνολικό ποσό που θα εισπράξουν θα είναι το ίδιο. 1
StormGr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Λιγο πριν το καλοκαίρι νομίζω αγόρασα απο τα public ps4 slim 1tb bundle με horizon zero dawn που μόλις είχε βγει. Δεύτερο χειριστήριο και τριμηνη κάρτα στα 300 ευρω. Και επειδή είχε ταυτόχρονα και προσφορά η εθνική με πόντους κλπ μου βγήκε τελική τιμή 270 ευρω. Οποτε παίζουν προσφορές όλο το χρόνο και συνδυαστικά με τις προσφορές απο τις κάρτες των τραπεζών ακομη πιο καλά. Το θέμα είναι να τις προλάβεις πριν εξαντληθούν.
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Περα απο την πλακα η μονη προσφορα που αξιζει ειναι τα 2 παιχνιδια 30 ευρω και αυτα σε συγκεκριμενους τιτλους που δεν πεφτει ευκολα η τιμη τους και στην καλυτερη που επεσαν ειναι στα 19.90 πχ TLOU god of war 3.Αλλα να μου εχεις το order 19.90 κατι assasin creed black flag unity κτλ 19.90 τι στιγμη που σε φυσικη μορφη ειναι πιο κατω απο αυτην την τιμη ειναι τραγικο.Και σε ολα αυτα λες αντε μηπως παρω κανα τιτλο μεταχειρισμενο να γλυτωσω μερικα λεφτα και βλεπεις κοσμο να τα πουλανε και αυτοι 15ευρω και καινουργια τα βρισκεις 16-18 αυτους τους τιτλους.Ε κατι τετοιες στιγμες προτιμω να δωσω τα εξτρα λεφτα σε μαγαζι και να παρω κατι που να μυριζει ακομη καινουργιλας Sorry αλλα εφαγα φρικη ψαχνοντας και εδω μεσα τις αγγελιες, και δεν βρισκω νοημα να αγορασει καποιος κατι μεταχειρισμενο σε τιμη παραπλησια με το καινουργιο.Προσωπικα επειδη εχω αυτην την αποψη παιζει κ για αυτον τον λογο να μην πουλησω ποτε κανενα παιχνιδι μου γιατι μεταχειρισμενα παιχνιδια 2-3 ετων που καποια στιγμη επαιξαν σε τιμες 20ευρω ειναι τραγικο να ζηταω 15 και ποσο μαλλον οταν παιζουν 16 ευρω και 17 σε φυσικη μορφη απο καταστημα. Ζητω συγνωμη για το παραληρημα παιζει να φταιει το γεγονος οτι δεν εχω πιει ακομη καφε. 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Όταν έχει καινούργιο πχ 20€ και στις αγγελίες παίζει στα 16 με 17€ ε τότε το παίρνεις καινούργιο να χαρείς και το άνοιγμα της ζελατίνας και να μυρίζει πλαστικουρα φρέσκια :) (Εγώ πάντως τα έκοψα αυτά,πλέον όλα τα αγοράζω από ps store και όλα στον σκληρό δίσκο) 3
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μου αρεσει να τα εχω σε δισκακια να ειμαι ειλικρινης και επειδη δεν εχω και την καλυτερη συνδεση για να τα κατεβαζω.Οπως προσφατα ημουν ετοιμος να τσιμπησω κατι καλες περιπτωσεις σε digital οπως το bloodborne goty στα 18 και ratchet στα 14 αλλα επειδη δεν εχω τελειωσει ακομη τους τιτλους που εχω στην κατοχη μου ειπα να περιμενω και να τα παρω ειτε σε αλλη προσφορα η απλα να περιμενω να πεσει σε φυσικη μορφη. Το θεμα με τα μεταχειρισμενα ειναι οτι ο κοσμος νομιζει οτι πουλαει κατι λες και ειναι καινουργιο και ας ειναι σε τετοια κατασταση η με την λογικη ποσα λεφτα εδωσε για να τα παρει και βασικα λιγα ευρω κατω και οχι σε τι χαμηλες τιμες επαιξε το παιχνιδι ή συνεχιζει να παιζει.Ο αλλος μου εχει το assassin creed black flag 15 ευρω μεταχειρισμενο και στο σκρουτζ εχει 15.79 https://www.skroutz.gr/s/3954213/Assassin-s-Creed-IV-Black-Flag-PS4.html Δεν εχει σημασια ποσο το πηρες το παιχνιδι δηλαδη αν εσυ εδωσες καποια στιγμη 40-60 ευρω ας φροντιζες να το πουλησεις νωριτερα και οχι να βγαλεις τα σπασμενα απο εμενα.Για αυτο ακριβως τον λογο παιζει να μην πουλησω κανενα παιχνιδι απο την συλλογη μου παρα μονο να μπω στην διαδικασια ανταλλαγης και ποσο μαλλον να δωσω πχ zero horizon στα 20-25 ευρω τι στιγμη που εδωσα 39.90 η να δωσω την παιχνιδαρα tlou στα 15 τι στιγμη που εδωσα 30 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2017 από icenex 1
vrwmiaris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Λιγο πριν το καλοκαίρι νομίζω αγόρασα απο τα public ps4 slim 1tb bundle με horizon zero dawn που μόλις είχε βγει. Δεύτερο χειριστήριο και τριμηνη κάρτα στα 300 ευρω. Και επειδή είχε ταυτόχρονα και προσφορά η εθνική με πόντους κλπ μου βγήκε τελική τιμή 270 ευρω. Οποτε παίζουν προσφορές όλο το χρόνο και συνδυαστικά με τις προσφορές απο τις κάρτες των τραπεζών ακομη πιο καλά. Το θέμα είναι να τις προλάβεις πριν εξαντληθούν. Μπράβο, πέτυχες καλύτερη προσφορά από τον Στέλιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις