najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 μακαρι λογιστουλη, αν και ο gaming χρονος μου ειναι πλεον στο cod ww2 κ στο ac:origins, δε θα ελεγα οχι σε καμια τρελη προσφορα αλλα γνωριζοντας την sony και τα αστεια sales κραταω μικρο καλαθι 1
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 θα μπορούσε να πέσει και πιο κάτω βέβαια μιλάμε για πολύ παλιό παιχνίδι, αλλά στην τελική ας το ψάξει και κανείς μεταχειρισμένο Για 25 ευρώ μτχ, thanks but no thanks, καλυτερα digital και ας περιμενω και λιγους μηνες ακομα αν χρειαστει. Ενα 20αρικο θα το εδινα ισως στο store.
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω μεγάλο παράπονο από τα sales (διαχρονικά) έχω πέσει σε αρκετές τίμιες προσφορές Για 25 ευρώ μτχ, thanks but no thanks, καλυτερα digital και ας περιμενω και λιγους μηνες ακομα αν χρειαστει. Ενα 20αρικο θα το εδινα ισως στο store. σοβαρά τώρα το πουλάει κανείς τόσο; δεν υπάρχει κάποιος που να το δίνει 15αρι όσο και θα έπρεπε δηλαδή..
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 το ειχα παρει πριν πολλουςςς μηνες στα 20 ευρω μεταχειρισμενο το τερματισα και το πουλησα στα 15 ευρω και εφυγε μεσα σε 3 λεπτα. παντως τοσο καιρο και ακομα το παιχνιδι πουλιεται στα υψη. 1
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Επαιξα λιγο battlefield 1 online πολυ ευκολο μου φανηκε ειδικα το auto aim που εχει το θεωρω τραγικο...
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Επαιξα λιγο battlefield 1 online πολυ ευκολο μου φανηκε ειδικα το auto aim που εχει το θεωρω τραγικο... σε ποσα frames τρεχει? για κονσολα το bf δεν ελεγε ποτε πολλα για μενα(τεραστια maps, δεν εχει competitive) κ ειναι ο λογος που προτιμω καθε χρονο το cod
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 σε ποσα frames τρεχει? για κονσολα το bf δεν ελεγε ποτε πολλα για μενα(τεραστια maps, δεν εχει competitive) κ ειναι ο λογος που προτιμω καθε χρονο το cod Στα 60 τρεχει αλλα το auto aim καταστρεφει ολο το παιχνιδη κ δεν το κανει καθολου competitive ειδικα αμα το συγκρινω στο shooting με το uncharted που δεν ειχε auto aim και τα οπλα κλωτσαγανε τρελα. 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ελα ρε ειναι 60αρι? δεν το περιμενα, και τοσο κακο το auto-aim?
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ελα ρε ειναι 60αρι? δεν το περιμενα, και τοσο κακο το auto-aim? Τι να σου πω μπορει να μην ειναι τοσο κακο αλλα σε shooter και ειδικα fps δεν το εχω συνηθισει.
Πανος999 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εγω θα τιμησω κ τα 2 wolfenstein στα 5 ευρω εκαστο.. Χαλαρα..
Mr_Terror Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Και καλα θα κανεις.Δεν θα το μετανιωσεις. 1
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 τελειότητα, φαίνεται οτι το TLOU έπεσε μόνιμα στα 19.99. Έχω μεγάλο backlog και σκέφτομαι να περιμένω και άλλο, μιας και πλέον θα δίνεται ακόμα πιο χαμηλά όταν έρθει η σειρά του. Αναλόγως τι θα κάνω όταν τελειώσω το Uncharted 2. Αν δεν πάω απευθείας στο 3, θα ξεκινήσω TLOU. Αν είναι και εκμεταλλευτώ το 2for30, με τι να το ματσάρω; Σκεφτόμουν Last Guardian, AC: Black Flag (δεν έχω παίξει κανένα AC μέχρι στιγμής και ακούω ότι το συγκεκριμένο είναι ίσως το καλύτερο), Gravity Rush 2, Until Dawn, Prey, Alien: Isolation. Υπενθυίζω είμαι νέος gamer για αυτό άλλωστε και παίζω τώρα το Uncharted 2. Απλά γεμίζω το backog με προσφορές (όταν υπάρχουν) παιχνιδιών που αξίζει να παίξει κανείς. Όταν σιγά σιγά καταφέρω, κάποια στιγμή θα τα παίξω! Το καλό είναι ότι δεν θα αγοράζω τιποτα day 1 (ούτε καν day 100) οπότε του χρόνου τέτοια εποχή ή και αργότερα, αν κάποια παιχνίδια του 18 είναι can't miss, θα έχουν καλά deals.
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 το black flag δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα (καλύτερο είναι το 2 με μεγάλη διαφορά ή αν τα δεις σαν ένα παιχνίδι η τριλογία του ezio ) αν και θα ξαναπώ ότι τη συγκεκριμένη συνταγή (με τα πλοία) την τελειοποίησαν στο rogue 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ta wolfenstein αξίζουν παίδες στο ταληρακι?
xaralas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ta wolfenstein αξίζουν παίδες στο ταληρακι? Ειναι σαν να τους κλεβεις! Εννοειται! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις