logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ωραια μια χαρα τοτε, να σου πω το mb/s ποσο παει σταθεροποιειτε καπου? 42-45 βλέπω
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case;
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case; μου εχει τυχει μονο οταν αγορασα απο ελλαδα το crash + final fantasy, δεν το βλεπω το τραμπολινο οταν ψωνιζω απο εξωτερικο
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case; Ναι και οχι.Η αλλιως οχι σε ολα τα παιχνιδια.
orck Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case; Ναι, μου εχει τυχει σφραγισμενο παιχνιδι κουδουνιστρα, παρολαυτα δεν ειχε παθει το παρμικρο.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει καμιά 10αριά games από 3 διαφορετικά καταστήματα και είναι ζήτημα αν τα 2 δισκάκια ήταν στη θέση τους. Όλα τα άλλα ήταν λες και τα είχαν πετάξει μέσα χύμα. Οκ παίζουν όλα, αλλά δεν αποκλείω κάποια στιγμή στο μέλλον να συναντήσω κάποιο καταγραντζουνισμένο. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο σε PC/WiiU/X1 games (και σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα είχα παλιότερα). Το γνωστό quality control της Sony. Oh, well...
Giannis_kan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει καμιά 10αριά games από 3 διαφορετικά καταστήματα και είναι ζήτημα αν τα 2 δισκάκια ήταν στη θέση τους. Όλα τα άλλα ήταν λες και τα είχαν πετάξει μέσα χύμα. Οκ παίζουν όλα, αλλά δεν αποκλείω κάποια στιγμή στο μέλλον να συναντήσω κάποιο καταγραντζουνισμένο. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο σε PC/WiiU/X1 games (και σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα είχα παλιότερα). Το γνωστό quality control της Sony. Oh, well... Καλά πριν το πάρεις δεν βλέπεις ότι κτ χτυπάει πέρα δώθε μέσα στην συσκευασία? Εγώ δεν θα το επερνα.
orck Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλά πριν το πάρεις δεν βλέπεις ότι κτ χτυπάει πέρα δώθε μέσα στην συσκευασία? Εγώ δεν θα το επερνα. Είναι νέος δεν ξέρει Εγώ θα το επερνα κανονικα, τι να πάθει το δισκάκι μέσα στο κουτί; Το σχεδιάζουν έτσι ώστε να μην έχει τίποτα να χαραχθεί.
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Νέες εκπτώσεις στο store https://psdeals.net/gr-store/discounts/1?type=games Δυστυχώς, ακόμα να βάλουν το The Last of Us 1
Mr_Terror Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 την περασμενη βδομαδα για αρκετες μερες επαιζε στα 20 ευρω.
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Απο τις 19 Οκτωβριου εχει να παιξει τοσο χαμηλα στο store, μπορει να επαιξε σε black friday deal στην Ελλαδα βεβαια σε physical.
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Νέες εκπτώσεις στο store https://psdeals.net/gr-store/discounts/1?type=games Δυστυχώς, ακόμα να βάλουν το The Last of Us αυτα εχουν παιξει 100 φορες φετος, ελεος με τα ιδια και τα ιδια 2
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 λογικά τα πιο καλά κομμάτια θα βγουν στη προσφορά που θα αλλάζει κάθε 2 μέρες το crash αν και στη πραγματικότητα παλιό είναι καινούρια κυκλοφορία, θα δούμε τις επόμενες μέρες... 1
Mr_Terror Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 και στο ελληνικο store για λιγες μερες την περασμενη βδομαδα ηταν στο 20αρικο.
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 θα μπορούσε να πέσει και πιο κάτω βέβαια μιλάμε για πολύ παλιό παιχνίδι, αλλά στην τελική ας το ψάξει και κανείς μεταχειρισμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις