Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case;

Δημοσ.

Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case;

μου εχει τυχει μονο οταν αγορασα απο ελλαδα το crash + final fantasy, δεν το βλεπω το τραμπολινο οταν ψωνιζω απο εξωτερικο

Δημοσ.

Ναι και οχι.Η αλλιως οχι σε ολα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Ναι, μου εχει τυχει σφραγισμενο παιχνιδι κουδουνιστρα, παρολαυτα δεν ειχε παθει το παρμικρο.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω αγοράσει καμιά 10αριά games από 3 διαφορετικά καταστήματα και είναι ζήτημα αν τα 2 δισκάκια ήταν στη θέση τους. Όλα τα άλλα ήταν λες και τα είχαν πετάξει μέσα χύμα. Οκ παίζουν όλα, αλλά δεν αποκλείω κάποια στιγμή στο μέλλον να συναντήσω κάποιο καταγραντζουνισμένο. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο σε PC/WiiU/X1 games (και σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα είχα παλιότερα).

Το γνωστό quality control της Sony. Oh, well...

Δημοσ.

Έχω αγοράσει καμιά 10αριά games από 3 διαφορετικά καταστήματα και είναι ζήτημα αν τα 2 δισκάκια ήταν στη θέση τους. Όλα τα άλλα ήταν λες και τα είχαν πετάξει μέσα χύμα. Οκ παίζουν όλα, αλλά δεν αποκλείω κάποια στιγμή στο μέλλον να συναντήσω κάποιο καταγραντζουνισμένο. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο σε PC/WiiU/X1 games (και σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα είχα παλιότερα).

Το γνωστό quality control της Sony. Oh, well...

Καλά πριν το πάρεις δεν βλέπεις ότι κτ χτυπάει πέρα δώθε μέσα στην συσκευασία? Εγώ δεν θα το επερνα.
Δημοσ.

Καλά πριν το πάρεις δεν βλέπεις ότι κτ χτυπάει πέρα δώθε μέσα στην συσκευασία? Εγώ δεν θα το επερνα.

Είναι νέος δεν ξέρει :)

Εγώ θα το επερνα κανονικα, τι να πάθει το δισκάκι μέσα στο κουτί; Το σχεδιάζουν έτσι ώστε να μην έχει τίποτα να χαραχθεί.

Δημοσ.

λογικά τα πιο καλά κομμάτια θα βγουν στη προσφορά που θα αλλάζει κάθε 2 μέρες 

το crash αν και στη πραγματικότητα παλιό είναι καινούρια κυκλοφορία, θα δούμε τις επόμενες μέρες...

• Like 1
Δημοσ.

θα μπορούσε να πέσει και πιο κάτω βέβαια μιλάμε για πολύ παλιό παιχνίδι, αλλά στην τελική ας το ψάξει και κανείς μεταχειρισμένο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...