steveevo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ειπα να νοικιασω να παιξω λιγο το battlefield με τους φιλους μου και μου βγαζει 20 gb update. Αυτο προσωπικα δεν με πολυαπασχολει λογω του οτι εχω ethernet στο ps4 κ 50αρα η ταχυτητες ειναι απελπιστηκες ειναι λες κ κατεβαζω με 10 mbps μουχει σπασει τα νευρα. Το πρωι κατεβασα 100 gb στο one με το gears 4 κ κατεβαζε full στα 50.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Κρίμα που το DMC 4 (στο ps4) είναι ακριβό σαν κουτάτο. Δεν υπαρχει dmc 4 κουτατο στο ps4 τουλαχιστον οχι Ελλαδα.
steveevo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Παραθετω και μερικες φωτογραφιες για να δειτε για τι τραγικη κατασταση μιλαμε σε μια υπηρεσια που πληρωνεις συνδρομη. https://images2.imgbox.com/6e/fc/x8VDjOOs_o.png https://images2.imgbox.com/b0/c3/hSo3NPuD_o.png Και η ταχυτητα που καταφερα να πιασω ειναι με proxy φανταστειτε με ποσο θα κατεβαζε χωρις...
logistoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 η 50αρα σύνδεση ιδανικά κατεβάζει γύρω στα 20GB την ώρα είναι απαράδεκτο το 4ωρο πάντως και από την ms δεν έχω δει σοβαρές ταχύτητες ανάλογα τα κέφια και εκεί, σοβαρές ταχύτητες βρέξει χιονίσει έχω δει μόνο από steam.- σε σημείο μάλιστα που μπορεί να έχω δισκάτο παιχνίδι και προτιμώ να βάλω το vdsl παρά να ακουμπάω το/τα dvd και εγώ μπήκα στη διαδικασία να βάλω και ethernet μέσω powerline στο ps4 γιατί με το wifi τα πράγματα ήταν αισχρά (δέχομαι ότι είναι και θέμα router το wifi) και καλώς ή κακώς αγοράζω κυρίως digital
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παραθετω και μερικες φωτογραφιες για να δειτε για τι τραγικη κατασταση μιλαμε σε μια υπηρεσια που πληρωνεις συνδρομη. https://images2.imgbox.com/6e/fc/x8VDjOOs_o.png https://images2.imgbox.com/b0/c3/hSo3NPuD_o.png Και η ταχυτητα που καταφερα να πιασω ειναι με proxy φανταστειτε με ποσο θα κατεβαζε χωρις... Το εκανε και σε μενα αυτο μερικες φορες.αλλα αν πατουσα pause και ξανα restart εφτιαχνε.
kostiger Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι κατηγορούσαν τους PC-άδες ότι συζητάνε συνέχεια για αναλύσεις, frames κλπ και στα console threads είναι ΠΟΛΥ χειρότερα τα πράγματα πλέον.. Πεσαμε στη φακα των εταιρειων, το διχως αλλο..
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 η 50αρα σύνδεση ιδανικά κατεβάζει γύρω στα 20GB την ώρα είναι απαράδεκτο το 4ωρο πάντως και από την ms δεν έχω δει σοβαρές ταχύτητες ανάλογα τα κέφια και εκεί, σοβαρές ταχύτητες βρέξει χιονίσει έχω δει μόνο από steam.- σε σημείο μάλιστα που μπορεί να έχω δισκάτο παιχνίδι και προτιμώ να βάλω το vdsl παρά να ακουμπάω το/τα dvd και εγώ μπήκα στη διαδικασία να βάλω και ethernet μέσω powerline στο ps4 γιατί με το wifi τα πράγματα ήταν αισχρά (δέχομαι ότι είναι και θέμα router το wifi) και καλώς ή κακώς αγοράζω κυρίως digital Στο one σημερα που κατεβασα το gears 4 πουναι 100 gb το κατεβασε σε 4 ωρες και εγραφε κανονικα πως κατεβαζω με 50. Εχουνε βγαλει update απο το προηγουμενο ετος που βελτιωνει τα download speeds(https://www.engadget.com/2016/12/15/xbox-one-update-boosts-download-speeds/). Μηπως εχει θεμα το powerline? κανε ενα speedtest απευθειας απο την κονσολα να δεις οτι οντως πιανεις 50.
johnnyman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά υπάρχει κάποια προσφορά για ps4 αυτες τις μέρες?
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινανε τα sales τα γιορτινα, καθε 2 μερες ενας τιτλος σε αρκετα καλη τιμη και καναμε μπασιμο με crash Site: sales_info δε βλεπω τις ελληνικες τιμες, αλλα εχω £21.99 for Crash Bandicoot
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Στο one σημερα που κατεβασα το gears 4 πουναι 100 gb το κατεβασε σε 4 ωρες και εγραφε κανονικα πως κατεβαζω με 50. Εχουνε βγαλει update απο το προηγουμενο ετος που βελτιωνει τα download speeds(https://www.engadget.com/2016/12/15/xbox-one-update-boosts-download-speeds/). Μηπως εχει θεμα το powerline? κανε ενα speedtest απευθειας απο την κονσολα να δεις οτι οντως πιανεις 50. από την ms κατεβάζω στο pc... το gears 4 μου είναι αναβαθμισμένο για να τσεκάρω , όταν ξανακάνουν update.. γενικά έχω δει διάφορες φάσεις με την ms.. άλλες φορές καλές άλλες πολύ αργές στη κονσόλα (ps4) έχω κάνει speetest κανονικά 45 έως 47αρι πιάνω.. όταν κατεβάζω από sony όμως ανάλογα τα κέφια
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 από την ms κατεβάζω στο pc... το gears μου είναι αναβαθμισμένο θα έγινε κάποια στιγμή που δε θα πρόσεχα.. γενικά έχω δει διάφορες φάσεις με την ms.. άλλες φορές καλές άλλες πολύ αργές στη κονσόλα (ps4) έχω κάνει speetest κανονικά 45 έως 47αρι πιάνω.. όταν κατεβάζω από sony όμως ανάλογα τα κέφια Απο το pc νομιζω κατεβαζει απο διαφορετικους servers και με χαμηλοτερη ταχυτητα.
Grim Ripper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει dmc 4 κουτατο στο ps4 τουλαχιστον οχι Ελλαδα. Ναι, έχει βγει μόνο στην Ιαπωνία κουτάτο απ' όσο κατάλαβα.
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Απο το pc νομιζω κατεβαζει απο διαφορετικους servers και με χαμηλοτερη ταχυτητα. ρε συ με γκαντέμιασες και δε μου ξεκινάει το παιχνίδι (μιας και είχα καιρό να το παίξω δεν ξέρω τι φταίει..) το απεγκαθιστώ και το ξαναβάζω και με την ευκαιρία θα δω και την ταχύτητα... (γιατί να έχουμε διαφορετικούς server? αφού μαζί παιχνιδίζουμε με τις κονσόλες) edit όχι εντάξει καλά πάει... άρα η sony παραμένει η χειρότερη
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ρε συ με γκαντέμιασες και δε μου ξεκινάει το παιχνίδι (μιας και είχα καιρό να το παίξω δεν ξέρω τι φταίει..) το απεγκαθιστώ και το ξαναβάζω και με την ευκαιρία θα δω και την ταχύτητα... (γιατί να έχουμε διαφορετικούς server? αφού μαζί παιχνιδίζουμε με τις κονσόλες) edit όχι εντάξει καλά πάει... άρα η sony παραμένει η χειρότερη Ωραια μια χαρα τοτε, να σου πω το mb/s ποσο παει σταθεροποιειτε καπου?
petran91 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινανε τα sales τα γιορτινα, καθε 2 μερες ενας τιτλος σε αρκετα καλη τιμη και καναμε μπασιμο με crash Site: sales_info δε βλεπω τις ελληνικες τιμες, αλλα εχω £21.99 for Crash Bandicoot 25€ ελληνική τιμή, μου ήρθε mail από το απόγευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις