Fotis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 υποτιθεται το pro ειναι δυνατοτερο εδω να γελασω, και οι διαφορες ειναι αστειες σε σχεση με το απλο, δεν υπαρχει ουτε ενα game που να με εκανε να πω θα παρω το pro Εχεις 4κ tv?
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι σαν καταναλωτες/πελατες εμας πρεπει να μας ενδιαφερει το τελικο αποτελεσμα γιατι τα παιχνιδια ζητανε καποια χρηματα,δεν μας τα δινουν τσαμπα. Οταν λοιπον επαιξα προσφατα το τιμιο Prey που μου δανεισε φιλος στο ps4,δυστηχως ενας βαθμος που δεν το ευχαριστηθηκα οσο ηθελα ηταν λογω των 30fps(δεν λεω για χειρισμο γιατι ουτως ή αλλως για κονσολα μιλαμε,δεν εχεις αλλες επιλογες)και σε καποια σημεια και μεγαλων loading. Βαζεις μετα στα καπακια το Doom/overwatch/call of duty ή τελος παντων καποιο shooter που τρεχει στα 60 και καταλαβαινεις αμεσα την διαφορα. Και ειναι διαφορα η οποια μαλιστα παιζει σημαντικο ρολο στο gameplay,ειδικα στο κομματι του online. Γιαυτο και οσο ειναι δυνατο στα Online παιχνιδια πεφτει βαρος στα 60fps απο τις περισσοτερες εταιρειες ακομα και αν το campaign τρεχει στα 30. Θα μπορουσα να αναφερω και αλλα παιχνιδια που τα επαιξα αρχικα στο ps3(DmC,bayonetta,vanquish,evil within κλπ)τι διαφορετικη εμπειρια που ηταν μετα οταν τα επαιξα σε 60fps. Ακομα και το Resident evil remastered αλλη εμπειρια στο ps4 στα 30 και αλλη στα 60. υποτιθεται το pro ειναι δυνατοτερο εδω να γελασω, και οι διαφορες ειναι αστειες σε σχεση με το απλο, δεν υπαρχει ουτε ενα game που να με εκανε να πω θα παρω το pro Το θεμα ειναι οτι οι δημιουργοι δεν θελουν να διχασουν τον κοσμο με τρανταχτες διαφορες που ειδικα στο θεμα του online θα εδιναν πλεονεκτημα σε οσους ειχαν το ακριβοτερο μηχανημα. Αλλο βεβαια σε περιπτωσεις οπως το Thesurge που δεν εχει online αλλα στο pro τρεχει στα 60. Επισης οι 2 βασικες εκδοσεις που φτιαχνονται ολα τα παιχνιδια ειναι το αρχικο ps4 και το αρχικο xbox και απο εκει και περα απλα για τις αλλες κονσολες βγαινουν patch υποστηριξης.Κοινως αρκετα παραπανω δουλεια για τον δημιουργο του παιχνιδιου γιαυτο και οι περισσοτεροι απλα δεν το κανουν και βγαζουν patch της πλακας.
najinblue3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εχεις 4κ tv? οχι αλλα και παλι, δεν με ενδιαφερει η αναλυση στα single player παιχνιδια(και να ειχα παλι σε 30fps θα επαιζα), παιζω 99% multy, στην τηλεοραση που εχω ειχα το pro για ενα μηνα περιπου να το δοκιμασω και δεν παρατηρησα ουτε μια διαφορα fulgore πιστεψε με αν τα online δεν ετρεχαν σε 60αρι, αυτα που παιζω τουλαχιστον θα την ειχα παρατησει την κονσολα, τωρα σε single player ας παιζει και σε 30, παιζω origins τελευταια και δε με χαλαει που πεφτει στα πατωματα, το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο και μου αρεσε περισσοτερο απο horizon
najinblue3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 ΟΚ,τσαμπα μιλαμε ... παιζεις σε παραπανω frames απο μενα?
Fotis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 παιζεις σε παραπανω frames απο μενα? Κοιτα επειδη εγω μιλαω συγκεκριμενα δεν μου αρεσει να αερολογω και επειδη βαριεμαι να ξαναλαεω τα ιδια αναφερα στην τοποθετηση μου πως πρoφανως και στις κονσολες παιζεις σε λιγοτερα frames απο τα pc και στα ιδια στο multi στις κονσολες για ευνοητους λογους . Ομως η διαφορα στο pro και στο xbox one x me 4k TV σε σχεση με τα απλα ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ειναι κατι παραπανω απο εμφανης εκτος αν εισα τυφλος η' ημιτυφλος και δεν την βλεπεις .Εσυ μιλησες για αστειες διαφορες και σε αυτο απαντησα. Κανε μου την χαρη και μιλα με κανεναν αλλον γιατι βαριεμαι αφορητα να εξηγω τα ιδια και τα αυτονοητα.
najinblue3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 παραπανω frames δεν εχεις απο μενα με το "απλο", μονο αναλυση που δεν με απασχολει καθολου γιατι παιζω competitive online games, εκει καταληγει η συζητηση και σου κανω την χαρη
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το LA Noire ας πούμε γιατί δεν τρέχει σε 1080p60 στα twins; 7 χρόνων τίτλος είναι ξέρω 'γω...
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το LA Noire ας πούμε γιατί δεν τρέχει σε 1080p60 στα twins; 7 χρόνων τίτλος είναι ξέρω 'γω... Γιατι τρεχει το resident evil remastered που ειναι παιχνιδι του 2002? Πως θα σου πλασαρει μετα το remastered στο μελλον και να σου πεταει μεσα στην μαπα τα 60fps οπως πχ στο τελευταιο DmC καντε pause στο 1:55 https://www.youtube.com/watch?v=t8Fv9dh8Jfk
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει γελοιότητες είναι αυτά. Ειρωνεύονται την PC Master Race, αλλά εκεί τουλάχιστον ανάλογα με το setup μπορείς να ρίξεις γραφικά για να κερδίσεις 60 καρέ και άρα gameplay. Μακάρι να μπορούσα να κατέβαζα όλα τα console games μου στα 720p προκειμένου να είχα 60 καρέ. :/ 1
mclein Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 εδω εχουμε παιξει το Just Cause 3, με frame low 15fps...ψαχνεστε κ σε σοβαρα παιχνιδια ;;;;
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 εδω εχουμε παιξει το Just Cause 3, με frame low 15fps...ψαχνεστε κ σε σοβαρα παιχνιδια ;;;; Το εν λογω παιχνιδι ενας απο τους βασικοτερους λογους που δεν το παιξα τωρα που το εδινε δωρεαν ηταν ακριβως το θεμα της αποδοσης(+βεβαια οτι σαν gameplay δεν ελεγε και τιποτα να πεις παει στο καλο). Ενταξυ ευτυχως στο παραπανω DmC πιο πολυ dealbreaker ηταν που δεν ειχε για αγνωστο λογο lock on target(που και αυτο το βαλανε ολως τυχαιως αργοτερα στο remastered)παρα τα 30fps σε σχεση με αλλα παιχνιδια. Βεβαια οπως ειχε πει και η capcom ναι μεν τρεχει στα 30 αλλα νιωθεις οτι παιζεις στα 60 :lol: https://www.vg247.com/2012/11/05/dmc-doesnt-run-at-60fps-it-just-looks-like-it-does-capcom-claims/ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει γελοιότητες είναι αυτά. Ειρωνεύονται την PC Master Race, αλλά εκεί τουλάχιστον ανάλογα με το setup μπορείς να ρίξεις γραφικά για να κερδίσεις 60 καρέ και άρα gameplay. Μακάρι να μπορούσα να κατέβαζα όλα τα console games μου στα 720p προκειμένου να είχα 60 καρέ. :/ Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι κατηγορούσαν τους PC-άδες ότι συζητάνε συνέχεια για αναλύσεις, frames κλπ και στα console threads είναι ΠΟΛΥ χειρότερα τα πράγματα πλέον.. 3
Grim Ripper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μιας και αναφέρατε το DMC (ήθελα να το γράψω αυτές τις ημέρες). Ακούγεται ότι θα βγει το 5. Ήδη νομίζω είναι στο development για 1-2 χρόνια και ή που θα σκάσει trailer σχετικά σύντομα ή που θα το δούμε στην E3 του χρόνου. Νομίζω στην αρχή θα είναι ps4 exclusive και μετά ίσως βγει και στο pc. Σε unreal engine 4 μάλλον θα είναι. Αν και δεν είχα την τύχη να τα παίξω στο ps2 τα περιμένω αυτές τις ημέρες. (ναι αγοράσα ps2 games παρόλο που έχω ps4) Κρίμα που το DMC 4 (στο ps4) είναι ακριβό σαν κουτάτο.
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλο χρυσο το pc αλλα αν θες να παιξεις σε tv 4κ κτλπ πρεπει να τα σκασεις πολυ χοντρα.γιαυτο πολυς κοσμος συμβαδιζεται με τις κονσολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις