Fotis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Παντως τα γραφικα του ΑC origins xbox one X επειδη τα ειδα σε φιλο εχουν μεγαλη διαφορα απο του ps4 pro . 2
kiko33gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Παντως τα γραφικα του ΑC origins xbox one X επειδη τα ειδα σε φιλο εχουν μεγαλη διαφορα απο του ps4 pro . Εννοείς προς το καλύτερο; Σε ένα βίντεο που έκαναν σύγκριση, έλεγαν ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά.
najinblue3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ωραία λύση, βαριόμαστε να γράψουμε ανθρώπινο κώδικα της προκοπής, οπότε ας βάλουμε έξτρα μνήμη στο επόμενο μοντέλο για να μην κολλάει. μην νομιζεις οτι θα δεις διαφορα στο pro, τα ιδια ειναι, πολυ κακογραμμενο και αργο, οπως σου ειπα, αν σε νοιαζει το online μεινε στο xbox
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Κλάιν μαιν διαφορές έχουν, απλά το One X κρατάει ελαφρώς καλύτερo frame-rate.
anthony_88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 μην νομιζεις οτι θα δεις διαφορα στο pro, τα ιδια ειναι, πολυ κακογραμμενο και αργο, οπως σου ειπα, αν σε νοιαζει το online μεινε στο xbox Εμένα το pro μια χαρά OS έχει, δεν καταλαβαίνω τα όποια προβλήματα.
najinblue3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 επειδη εχω δουλεψει και τα 2 το pro λιγοτερο γτ ηθελα να δω διαφορες και μονο, μου φανηκε ακριβως το ιδιο αργο, παιζεις multy και αν ναι τι παιζεις να μου πεις που δεν ειδες διαφορα, create party join party ειναι ακριβως το ιδιο, και το ξαναλεω οτι λεω εχει να κανει αποκλειστικα με το οnline και αντε πες το pro ειναι γρηγοροτερο, γτ δε καθονται να ξαναγραψουν το ui και με γραφουν απο την αρχη το mobile app που το χρησιμοποιει το 1% των κατοχων, απλα δε τους νοιαζει γτ οσο καιρο εχω ps4 παραμενει το ιδιο αργο και κακο ui, και το ps3 τα ιδια ητανε
Fotis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εννοείς προς το καλύτερο; Σε ένα βίντεο που έκαναν σύγκριση, έλεγαν ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ναι προφανως . Ασε τα βιντεο υπαρχουν video αντικρουωμενα για τα παντα . Σου λεω τι ειδα με τα ματια μου στην tv της υπογραφης και οι διαφορες ηταν μεγαλες στα γραφικα στο συγκεκριμενο game που τσεκαρα .
logistoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Και πάλι ούτε αυτοί καταφέρνουν να πιάσουν το native 4K που υπόσχονταν και πώς να το καταφέρουν άλλωστε με μια κάρτα επιπέδου 480 (λίγο καλύτερη).. Δεν έχει νόημα να το ψειριζεις τόσο πολύ σε φθηνά μηχανάκια, αν είναι δίνεις το 3χιλιαρο και τελειώνεις
Fotis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Και πάλι ούτε αυτοί καταφέρνουν να πιάσουν το native 4K που υπόσχονταν και πώς να το καταφέρουν άλλωστε με μια κάρτα επιπέδου 480 (λίγο καλύτερη).. Δεν έχει νόημα να το ψειριζεις τόσο πολύ σε φθηνά μηχανάκια, αν είναι δίνεις το 3χιλιαρο και τελειώνεις Δεν ειναι ετσι ακριβως , το πιανεις το native 4Κ sto xbox x σε λιγοτερα frames και οχι στα ιδια hz apo to pc φυσικα και παντα σε συνδυασμο με μia 4κ tv αρα συνολο ας πουμε οτι πρεπει να δωσεις 1.5 κ . Φυσικα για την απολυτη εμπειρα θα σκασεις 3+ οπως ειπες και θα την δει στο pc. Aλλα ειναι διαφορετικες πλατφορμες εγω ας πουμε αραζω καναπε και παιζω στην 65αρα αυτο με βολευει τωρα αυτο κανω . Εχω περασει και την φαση του gaming pc και τα ειχα χωσει χοντρα και εκει καθως το εκαιγα .Αλλα πλεον δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε την διαθεση και η κονσολα εινα ιδανικη για αυτο που θελω τωρα . Γενικα εχει μικρυνει η ψαλιδα της gaming εμπειριας με τις 4κ tv .Μονο τα high end pc με αντιστοιχα μονιτορ εχουν μεγαλες διαφορες .Δλδ αν κρινω απο το insomnia λιγοι εχουν τοσο δυνατα μηχανηματα ,οι περισσοτεροι ειναι gaming pc των 700 και εκει απλα γελαει ο κοσμος ... 1
logistoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Και στο PS4 pro το πιάνεις σε κάποιες περιπτώσεις αλλά όταν σκάνε τα διάφορα 3rd party multiplatform τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα Και φυσικά υπάρχει και ο περιορισμός των 30fps που δεν καταπίνεται και τόσο εύκολα Δεν διαφωνώ για την ευκολία της κονσόλας σε καμία περίπτωση και για αυτό αγόρασα και πάλι ενώ είχα πει ότι δεν θα ξαναπάρω ποτέ και ασχολούμαι αρκετά περισσότερο μαζί της αυτούς τους μήνες σε σχέση με τον υπολογιστή στον τομέα gaming, απλά δεν τρελαίνομαι για το θέμα των γραφικών με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανα στο pc (όχι ότι κι εκεί τρελαίνομαι απλά είναι καλύτερο, το ξέρω, από κει και πέρα και με τα γραφικά του switch μια χαρά είμαι αν απολαμβάνω το παιχνίδι) Πάντως και την εμπειρία του καναπέ μια χαρά την εχεις με pc σαλονιού το μικρό form factor που μπορείς να έχεις πλέον και με high end hardware και η δυνατότητα χειριστηρίου και ασύρματων περιφερειακών έχουν λύσει αυτό το ζήτημα. Το PlayStation όμως έχει παντοδυναμα exclusives εκεί είναι η διαφορά
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειναι ετσι ακριβως , το πιανεις το native 4Κ sto xbox x σε λιγοτερα frames και οχι στα ιδια hz apo to pc φυσικα και παντα σε συνδυασμο με μia 4κ tv αρα συνολο ας πουμε οτι πρεπει να δωσεις 1.5 κ . Φυσικα για την απολυτη εμπειρα θα σκασεις 3+ οπως ειπες και θα την δει στο pc. Aλλα ειναι διαφορετικες πλατφορμες εγω ας πουμε αραζω καναπε και παιζω στην 65αρα αυτο με βολευει τωρα αυτο κανω . Εχω περασει και την φαση του gaming pc και τα ειχα χωσει χοντρα και εκει καθως το εκαιγα .Αλλα πλεον δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε την διαθεση και η κονσολα εινα ιδανικη για αυτο που θελω τωρα . Γενικα εχει μικρυνει η ψαλιδα της gaming εμπειριας με τις 4κ tv .Μονο τα high end pc με αντιστοιχα μονιτορ εχουν μεγαλες διαφορες .Δλδ αν κρινω απο το insomnia λιγοι εχουν τοσο δυνατα μηχανηματα ,οι περισσοτεροι ειναι gaming pc των 700 και εκει απλα γελαει ο κοσμος ... Και ομως αγαπητε η διαφορα στο gameplay ειναι στα 60fps που δυστηχως στις κονσολες δεν βλεπουμε παρα στις παραπανω ψευτο αναλυσεις. Παιξτε uncharted 4 το story και μετα στα καπακια το multiplayer και θα καταλαβαιτε τι εννοω. Παιξτε το Prey και μετα στα καπακια το Doom και παλι θα καταλαβαιτε τι εννοω. Απλα επειδη οι τωρινες κονσολες δεν ειναι ικανες να προσφερουν 60fps σε ολα τα παιχνιδια,γιαυτο βρηκαν πατημα να ανεβουν σε αναλυση(για να μην τους κοβει τοσο ο αδυναμος επεξεργαστης ). Οταν λοιπον οι κονσολες θα καταφερουν να δινουν σε ολους τους τιτλους το 60ρι fps(εστω και σε χαμηλοτερη αναλυση τυπου 720 και 900p,τοτε και εγω με την σειρα μου θα το αφησω το pc στην ακρη να υπαρχει για διακοσμηση. Και για το One X να αναφερω μονο αυτο(μην παει σε vs).Ωραια η παραπανω δυναμη στην κονσολα αλλα τι να την κανεις οταν εχεις frame drops κατω απο 30fps σε παιχνιδια οπως FF XV και shadow of war? Οσο για το τι συστηματα εχει ο καθενας στο Insomnia τα συστηματα των 700ευρω που λες τους βγαζουν 1080p 60fps σε ολα τα παιχνιδια ενω το 4κ xbox one x δεν βγαζει,αρα γελαει ο κοσμος αλλα μαντεψε για ποια κατηγορια. ΕΠισης απορω πως ξερεις τι pc εχει ο καθενας αν δεν εχουν βαλει τα στοιχεια στην υπογραφη τους Και το Horizon zero dawn(για το dlc του οποιου δεν εχω δει να γραφει κανεις,ενω το αρχικο παιχνιδι το πηρε ποσος κοσμος..)πανεμορφο στο ps4 pro σε 4κ τηλεοραση αλλα παλι σε 30fps ειναι(και ακουγεται και το φανακι εντονα)... 3
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εγω δεν πιστευω οτι δεν ειναι ικανες να τα παιξουν ολα 60fps .και μιλαω ειδικα για το pro και το one x. Βλεπουμε απιστευτα αποτελεσματα σε παιχνιδια που χρειαζονται 60 fps.οπως cod, battlefield. Gran turismo , forza και διαφορα αλλα.ισως δινουν μαλλον πιο πολυ βαση σε αλλα θεματα οπως η εικονα η τους δενουν τα χερια τα πιο αδυναμα μηχανηματα που ακολουθουν πισω τους.νορμαλ ps και one Εγω εσυ και πολλοι εδω μεσα μπορει να ξερουμε τι σημαινει 60 fps.πουλαει ομως αυτο στον εξω κοσμο; η πουλαει περισσοτερο η διαφημιση 4κ; για να εχουν φαει τα λυσιακα τους.μαλλον θα πουλαει το 4κ που ερχεται και πακετο με πωλησεις τηλεορασεων. 1
NickTG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 οι περισσοτεροι ειναι gaming pc των 700 και εκει απλα γελαει ο κοσμος ... Πλεμπα, βρομίζουν την Glorious PC Master Race! 3
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι σαν καταναλωτες/πελατες εμας πρεπει να μας ενδιαφερει το τελικο αποτελεσμα γιατι τα παιχνιδια ζητανε καποια χρηματα,δεν μας τα δινουν τσαμπα. Οταν λοιπον επαιξα προσφατα το τιμιο Prey που μου δανεισε φιλος στο ps4,δυστηχως ενας βαθμος που δεν το ευχαριστηθηκα οσο ηθελα ηταν λογω των 30fps(δεν λεω για χειρισμο γιατι ουτως ή αλλως για κονσολα μιλαμε,δεν εχεις αλλες επιλογες)και σε καποια σημεια και μεγαλων loading. Βαζεις μετα στα καπακια το Doom/overwatch/call of duty ή τελος παντων καποιο shooter που τρεχει στα 60 και καταλαβαινεις αμεσα την διαφορα. Και ειναι διαφορα η οποια μαλιστα παιζει σημαντικο ρολο στο gameplay,ειδικα στο κομματι του online. Γιαυτο και οσο ειναι δυνατο στα Online παιχνιδια πεφτει βαρος στα 60fps απο τις περισσοτερες εταιρειες ακομα και αν το campaign τρεχει στα 30. 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 υπαρχουν αρκετα παιχνιδια με 60frames, call of duty ww2, titanfall2 και παει λεγοντας, απλα θελουν να δινουν αναλυσεις και ιστοριες και ξεχνανε την smoothila που δινουν τα παραπανω frames αν το multy δεν δινει 60fps δεν αξιζει imho σε καμια περιπτωση υποτιθεται το pro ειναι δυνατοτερο εδω να γελασω, και οι διαφορες ειναι αστειες σε σχεση με το απλο, δεν υπαρχει ουτε ενα game που να με εκανε να πω θα παρω το pro 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις