Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν έχω το εξής θέμα.. θέλω να παίξω το origins (ac) και θέλω να το παίξω όσο πιο σύντομα

έλεγα να το παίξω στο pc όπως τα περισσότερα multiplatform λόγω καλύτερων γραφικών, ΑΛΛΑ μου έσκασαν κουπόνια από κωτσό ύψους 120 ευρώ και σκέφτηκα να πάω να πάρω ένα 2ο χειριστήριο να υπάρχει καθώς και το συγκεκριμένο παιχνίδι

τι λέτε; είναι τόσο χάλι στο ps4 ή παλεύεται;  το δωρεάν βέβαια είναι δωρεάν.. οπότε μήπως να μην παραπονιέμαι; 

η μαλακία είναι ότι δεν υπάρχει retail στο pc πουθενά.. βέβαια στο ps4 το δίνω και σε κάνα φίλο γιατί θέλουν κι άλλοι να το παίξουν 

μια χαρα ειναι, εχω παιξει κοντα στις 20 ωρες, εχει τα περιστασιακα frame drops σε combat κυριως αλλα δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα παρα μου θυμισε το bloodborne

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ειναι, εχω παιξει κοντα στις 20 ωρες, εχει τα περιστασιακα frame drops σε combat κυριως αλλα δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα παρα μου θυμισε το bloodborne

ναι έχω ακούσει καλά λόγια γενικά για το παιχνίδι και θέλω να το παίξω οπωσδήποτε, απλά και στο pc δεν είδα ποτέ ανταγωνιστική τιμή και έλεγα να περιμένω...

αλλά αφού προέκυψε η συγκεκριμένη ευκαιρία (και ας περιορίζομαι από συγκεκριμένο κατάστημα) ας μην την  αφήσω να πάει χαμένη 

Δημοσ.

Τα παιχνίδια τα δίνουν την πρώτη Τρίτη ή Τετάρτη του κάθε μήνα συνήθως.

Οποτε με βλεπω να ανανεωνω την συνδρομη μεσα του μηνα να ειμαι σιγουρος μην γινει καμια στραβη :P Και αν οντως δωσουν αυτα τα παιχνιδια αυτον τον μηνα με βλεπω να ανανεωνω με τον καινουργιο χρονο αν εχει κ τοτε παιχνιδι που να αξιζει κατα τα δικα μου gaming δεδομενα.

Δημοσ.

Νομίζω πάντως ότι εφόσον λήξει η συνδρομή plus με την οποία κάνεις την "αγορά" των free games, δεν μπορείς πλέον να τα παίξεις.

• Like 2
Δημοσ.

Οντως ισχυει αυτο.

Και μπορεις να τα ξαναπαιξεις οταν ξαναβαλεις psn plus συνδρομη.

Αν δεις και στο information του καθε παιχνιδιου λεει ημερομηνια το οποιο το καθε psn+ free game ειναι ενεργο.

• Moderators
Δημοσ.

Ανακαλώ την προηγούμενη άποψή μου για το πόσο καλύτερο είναι το OS του PS4 σε σχέση με αυτό του X1S. Ναι, βρίσκω πιο εύκολα το δρόμο μου στο PS4, αλλά πόσο πολύ μπορεί να σέρνεται σε ολοκαίνουρια κονσόλα. :/

Μιλάμε ακόμα και στα πιο απλά πράγματα τεράστια κολλήματα. Πάω να μπω για να δω τα games του plus και μπορεί να κοιτάζω το κυκλάκι να στριφογυρνάει για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει. Πώς το κατάφεραν αυτό, μηδέν optimization λέμε.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ μόλις τσέκαρα γιατί συνήθως μπαίνω από τον υπολογιστή στο store ή το plus και είναι σχεδόν instant (3-5sec), ps4 pro σχετικά καινούριο.

Δημοσ.

Ανακαλώ την προηγούμενη άποψή μου για το πόσο καλύτερο είναι το OS του PS4 σε σχέση με αυτό του X1S. Ναι, βρίσκω πιο εύκολα το δρόμο μου στο PS4, αλλά πόσο πολύ μπορεί να σέρνεται σε ολοκαίνουρια κονσόλα. :/

Μιλάμε ακόμα και στα πιο απλά πράγματα τεράστια κολλήματα. Πάω να μπω για να δω τα games του plus και μπορεί να κοιτάζω το κυκλάκι να στριφογυρνάει για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει. Πώς το κατάφεραν αυτό, μηδέν optimization λέμε.

μην πεις πως δεν στο λεγα  :P

• Like 2
Δημοσ.

https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/885236/PS-Plus-PlayStation-Plus-free-games-announcement-date-time-predictions-leaks-PS4-P3-Vita

"Another European PlayStation Store seemingly confirms the identity of the December 2017 free PS Plus games.

The games are once again listed as Darksiders 2 Deathinitive Edition and Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends.

Fans don't seem best pleased with the lineup, so here's hoping this is just an elaborate hoax."

Περιμενα κάτι καλύτερο απο αυτό το lineup, αν ισχύει 100%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να στείλεις μήνυμα ή να φτιάξεις party ενώ παίζεις κάποιο παιχνίδι...έτρωγα kick για inactivity άνετα στο cod μέχρι να φτιάξω παρτυ...

Επεξ/σία από johngamer
  • Like 1
Δημοσ.

Τωρα συμφωνουμε 100%, του λεω να κανει κατι απλο, οπως να μου δειξει τα διαθεσιμα οnline παιχνιδια και περιμενει λες και εχω μοντεμ στα 14400 (η γραμμη ειναι 24/1 και πιανει την ονομαστικη της ταχυτητα γιατι περνει απο την καμπινα του ΟΤΕ και οχι το κεντρο).

τα online save αν λήξει η συνδρομή διαγράφονται ή απλά χάνεις πρόσβαση μέχρι να ξαναπληρώσεις;

Απο οσο ξερω χανεις προσβαση μεχρι να ξαναπληρωσεις.

Μηπως μπορεις να διευκρινησεις πως προεκυψαν τα κουπονια στον Κοτσοβολο; Ρωταω γιατι πηρα τηλεφωνο να ρωτησω και μου λεει ο πωλητης εκει που δεν το περιμενα οτι εχω δυο κουπονια 30 και 40 ευρω, το ενα το ηξερα μου το ειχαν στειλει ανημερα της ονομαστικης γιορτης μου, το αλλο δεν εχω ιδεα. Πριν απο ενα μηνα πηρα δυο παιχνιδια απο εκει και μου σκαει αλλο κουπονι 15ευρω. Παλι δεν ξερω πως.

Τι παιζει με τα κουπονια στον Κοτσοβολο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...