sndev Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 αρχικά να μην αγοράσεις το lost legacy θα έχεις μπουχτίσει με τοσο drake και δεν δινει τπτ εξτρα απλά λιιιγο uncharted παραπανω. συνεχισε με horizon.. to bloodborne ειναι ιδιαιτερο πολυ μπορεί να εκνευριστεις τοσο που να σπάσεις το Play Οπότε οταν θα σε καλα ψυχολογικα δοκιμασε το κ αν δε σαρεσει βάλτο στην ακρη μη χασεις χρονο. δεν είναι παιχνιδι για ολους. το witcher Αν πας να τα κανεις ολα θα σου κρατήσει κανα 6μηνο.. το persona επεισης ειναι ιδιαιτερο αλλα αυτο λόγο χαρακτηρων οχι σαν το bloodborne.. ετσι για πιο χαλαρα κ ευχαριστα δοκίμασε το Knack 1 ( syxna pyκνα ειναι στα 5 ευρω) και το ratchet and clank κανα 20αρικο το knack 2 δε στο λεω γτ δε το εχω παιξει και δεν γνωριζω καταλαβαινεις οτι ολα αυτα παιζει να σε κρατησουν πολυ περισσότερο μεχρι τα χριστουγεννα του 2018 εαν εχεις και ελειψη χρονου ετσι? το bloodborne αν σαρεσει και ειναι η πρωτη σου επαφη με τα game μπορει να σου κρατήσει κ 3 μηνο α και που εισαι .. LOST OF US, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ , μη σου πω καπάκι μετα το uncharted 1..
anthony_88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Για πιο χαλαρά και ευχάριστα έχω το rocket league αν και πολλές φορές με κάνει να θέλω να σπάσω το χειριστήριο!
panther_512 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ξεκίνησα λοιπόν χτες το Uncharted 1, πολύ ωραίο παιχνιδάκι, το έβαλα και στο Easy για να μην προβληματίζομαι ιδιαίτερα και βελτιώνομαι κιόλας. Σειρά θα πάρουν τα υπόλοιπα uncharted και όταν με το καλό τελειώσω, βλέπουμε. Με το που δω καλή προσφορά, σκέφτομαι να πάρω και τα Last of Us, Uncharted: Lost Legacy Mετά το uncharted 1, ξεκίνα το The Last of Us. Μήν πάρεις τα Uncharted σερί, γιατί θα βαρεθείς. Παίζε τα ένα με ένα.
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Και σιγά τις προσφορές και άργησε.. Μια παπατζα ήταν όλη η φάση για μένα. Έδωσα περίπου 370 ευρώ για PS4 slim μαζί με 7 exclusive games και πήρα μπόνους 75 ευρώ για μελλοντικές αγορές. Δεν το θεωρώ κακό deal προσωπικά. Ειδικά πολλά από τα games που έπαιξαν στο 20άρικο δεν έχουν ξαναπαίξει. 4
Giannis_kan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τι deal έκανες και πόσο πιο οικονομικα σου βγήκε στην πραγματικότητα αλλά σε γενικές γραμμές δεν είχε κτ το αξιοσημείωτο..
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 TLoU, Uncharted Trilogy, Uncharted 4, The Last Guardian, Nioh, 20 ευρώ το καθένα. Ακόμα κι αν δεν υπολογίσω το 20% επιστροφή του Γερμανού, τα έχεις δει να ξαναπαίζουν στο 20άρικο (σε physical πάντα, δεν ξέρω τι γίνεται στο eshop); Μόνο το Horizon που τσίμπησα δεν ήταν προσφορά στα 30 ευρώ, αλλά με το 20% μου έβγαινε στα 22 ευρώ. Για τους περισσότερους τίτλους που βγήκαν στα 20 ευρώ είναι η χαμηλότερη τιμή που έχουν παίξει. Το κρίμα είναι ότι δεν πρόλαβα κι άλλους τίτλους που ήθελα (Bloodborne, Until Dawn, GoW3 κοκ) στις προσφορές. Τα είχαν σηκώσει όλα οι Ούνοι στους Γερμανούς που πήγα. 1
orck Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 To 20% στα 30ευρω ειναι ακριβως 6ευρω, αρα πληρωσες για αυτο 24 ευρω. Μια χαρα τιμουλα παρολαυτα. Η αποψη μου ειναι οτι τελειωνει να φευγει σαν μεταχειρισμενο, αυτο ομωςς εχει να κανει και με τον χαρακτηρα του καθενος, ποτε δεν ηθελα συλλογες με ταινιες, μουσικη, παιχνιδια, δυσκολα να ξανα ασχοληθω με κατι δευτερη φορα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ναι, σωστά 24 ευρώ, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί όμως! Κι εγω τις βαριέμαι τις συλλογές, αλλά έχω παιδιά και πρέπει να σκεφτώ το gaming μέλλον τους. Δεν μπορώ να ξεφορτωνομαι τα καλά games. 5
dopermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 playstatin c-chassis-d-chassis-e-chassis Καλησπερα σε ολους μπορει να μου πει καποιος τι σημαινουν αυτες οι ονομασιες στα playstatin slim και μη?
Paragontas-x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Στην ουσια ειναι το revision της μητρικη poy εχει η καθε κονσολα. Οσο ποιο μετα στην Αγγλκικη αλφαβητο ειναι το γραμμα τοσο νεοτερη μητρικη εχει η κονσολα. Εξωτερικα δεν θα δεις καμια αλλαγη.
petran91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Στην ουσια ειναι το revision της μητρικη poy εχει η καθε κονσολα. Οσο ποιο μετα στην Αγγλκικη αλφαβητο ειναι το γραμμα τοσο νεοτερη μητρικη εχει η κονσολα. Εξωτερικα δεν θα δεις καμια αλλαγη. Δεν είναι θέμα μητρικής, αλλά chassis (σασί). Το D chassis είναι το slim, ενώ μέχρι το C chassis ήταν το κανονικό PS4 (fat). Αν δεν κάνω λάθος μέχρι και στο B chassis υπήρχαν κάποια θεματάκια που διορθώθηκαν με το C chassis. Πλέον δεν είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολεί το μέσο gamer που ετοιμάζεται να προβεί σε αγορά (καινούριας κονσόλας).
orck Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω οτι καλα το περιεγραψε. Κατα την διαρκεια ζωης ενος προιοντος η εταιρια που το κατασκευαζει προσπαθει να ριξει το κοστος και εαν ειναι σωστη εταιρια να μειωσει το κοστος του παλιου προιοντος για να συνεχισει να το πουλαει. Υπαρχουν μεγαλες αλλαγες οπως το απλο που εγινε slim (και κουτσουρευτηκαν δυνατοτητες, οπως ελλειψη οπτικης εξοδου) και αλλες αλλαγες ειναι πολυ μικρες. Στην προσπαθεια αυτη αλλαζουν πολλα απο τα εξαρτημαα μεσα, σχεδον ολα. Μπαινουν εξαρτηματα που κανουν την ιδια δουλεια με διορθωμενα μικροπροβληματα ειτε απλα με αλλαγμενη σχεδιαση για να κανουν πιο φτηνη την παραγωγη του, προσωπικα εχω δει και πιο φτηνα εξαρτηματα τα οποια ομως δουλευουν. Το D απο το Ε δεν εχει καποια ανακοινωσιμη αλλαγη, βελτιωση. Μονο για μειωση κοστους και καλυτερη αντοχη (και καλα)
Damachi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 μειωση κοστους - κοβουν αχρηστα πραματα οπως θυρες optical
mikele13- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ποιοτικά και λειτουργικά γνώμη μου πάντα, τό c chassis είναι το καλύτερο. Εξαιρείται το pro φυσικά. 1
orck Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειχα ποτε το χοντρο, πηρα κατευθειαν το αδυνατο. Για ποιο λογο θεωρεις το C σαν καλυτερο; Ελπιζω οχι για την εξοδο οπτικης ινας
Προτεινόμενες αναρτήσεις