Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος , για κάμερα για ps4 . Αν είναι οποιαδήποτε κάμερα , η αν είναι ειδική της sony ps4 . Ευχαριστώ .

Δημοσ.

Απλη ερωτηση ειναι, ποσοι παιζουν 7-8 ωρες και τους ενοχλει πραγματικα; Υποψιαζομαι κανεις

Εγω συνηθως παιζω οσο θελω (συνηθως 1-2-3 ωρες) μολις το κλεινω κουμπωνω το καλωδιο στην φορτιση, ακομη και σε φορτιστη κινητου. Οταν ξαναθελησω να παιξω ειναι παλι στο 100%.

Προσπαθω να καταλαβω που ακριβως βρισκεται το προβλημα. Γιατι δεν βλεπω προβλημα.

(για να πω την αληθεια σαν να εχω ενα αυτοκινητο το οποιο το μποτιλιαρω καθε μερα στην Κηφισιας με 20-30χλμ την ωρα στην καλυτερη και γκρινιαζω συνεχως οτι δεν ειναι καλο αυτοκινητο επειδη δεν εχει 190 τελικη αλλα μονο 180)

Δημοσ.

καποιες φορες οταν βαζω ενα καινουριο δισκακι να παιξει μου πεταει ενα update  πολλων gb και κατι λεει για network featerus. Mου δινει βεβαια την δυνατοτητα να το αποφυγω. Τι ακριβως ειναι αυτο; Μηπως ειναι περιεχομενο για αυτους που παιζουν online (προσωπικα δεν ασχολουμαι) η μηπως προσθετει καποια πραγματα οπως mini games κ.α. και πρεπει να το εγκαταστησω;

Δημοσ.

Βελτιωσεις ειναι, γενικα, αλλες φορες γραφικα και αλλες φορες αλλαζουν κατι στο παιχνιδι.

Στο δισκακι εχεις την εκδοση 1 του παιχνιδιου και με το update πας στην εκδοση 1.1 και αργοτερα στην εκδοση 1.2.

Πλεον οταν βιαζονται να βγαλουν ενα παιχνιδι το βγαζουν οπως οπως και κανουν τις διορθωσεις-βελτιωσεις μεσω του Internet

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να μοιρασω το ψηφιακο μου περιεχομενο σε 2 κονσολες.

Το ερωτημα που θελω να κανω ειναι αν ενας απο τους 2 λογαριασμους εχει και psn plus μπορω να παιρνω τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα και στους δυο λογαριασμους ωστε να υπαρχουν και στην library και των δυο psn acc ή θα πρεπει να τα παρω μονο στη δευτερη κονσολα που εχει γινει primary ο βασικος psn acc μου?

Δημοσ.

τα παιχνιδια μοιραζονται κανονικα και στα 2 accounts για οσο εχεις plus...το μονο προβλημα ειναι οτι στην κονσολα που εχεις ως primary, θα μπορεις να χρησιμοποιησεις και αλλα accounts σαν να εχεις plus...

δλδ αν θες να παιξεις pro evolution ονλαιν με ενα φιλο σου(couch co op) για παραδειγμα, μπορεις να το κανεις μονο στη primary κονσολα...

παντως παιζεις και στις 2 κονσολες τα παιχνιδια που αγορασες σε οποιοδηποτε απο τους 2 accounts

Δημοσ.

Θελω να μοιρασω το ψηφιακο μου περιεχομενο σε 2 κονσολες.

Το ερωτημα που θελω να κανω ειναι αν ενας απο τους 2 λογαριασμους εχει και psn plus μπορω να παιρνω τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα και στους δυο λογαριασμους ωστε να υπαρχουν και στην library και των δυο psn acc ή θα πρεπει να τα παρω μονο στη δευτερη κονσολα που εχει γινει primary ο βασικος psn acc μου?

Έγραψα έναν οδηγό γι αυτό το ζήτημα πριν κάποιες μέρες, και προσπάθησα να τα πω όσο πιο αναλυτικά γίνεται.

http://www.insomnia.gr/topic/661016-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-ps4-gamesharing-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87/

Τα παιχνίδια του μήνα πηγαίνουν μόνο στο library του λογαριασμού που έχει το Plus

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος , για κάμερα για ps4 . Αν είναι οποιαδήποτε κάμερα , η αν είναι ειδική της sony ps4 . Ευχαριστώ .

Δεν κάνει οποιαδήποτε κάμερα. Θέλει της Sony.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά κοιτάζω τώρα να πάρω και εγώ ένα ps4. Από πού αξίζει έχετε υπόψιν σας;

Άργησες δύο μέρες, αρχηγέ. Κάνε υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Άργησες δύο μέρες, αρχηγέ. Κάνε υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα.

Και σιγά τις προσφορές και άργησε.. Μια παπατζα ήταν όλη η φάση για μένα.
  • Like 4
Δημοσ.

Τελικά, μιας και πιστεύω ότι δύσκολα θα έβρισκα καλύτερες τιμές και παρόλη την έλλειψη χρόνου, αγόρασα τα παρακάτω, για περίπου 140 ευρώ.

- Nathan Drake Collection

- Uncharted 4

- Persona 5

- Bloodborne GOTY

- Witcher 3 GOTY

- Horizon Zero Dawn

Είναι η πρώτη μου ουσιαστική επαφή με gaming και ήθελα να παίξω την cream of the crop όσων έχουν βγει, με βάση κριτικές, απόψεις μελών εδώ, στο reddit κλπ με μια κλίση στα exclusives, όχι όμως απαραίτητα.

Ξεκίνησα λοιπόν χτες το Uncharted 1, πολύ ωραίο παιχνιδάκι, το έβαλα και στο Easy για να μην προβληματίζομαι ιδιαίτερα και βελτιώνομαι κιόλας. Σειρά θα πάρουν τα υπόλοιπα uncharted και όταν με το καλό τελειώσω, βλέπουμε.

Με το που δω καλή προσφορά, σκέφτομαι να πάρω και τα Last of Us, Uncharted: Lost Legacy

Στόχος να μπορέσω να βγάλω ένα ένα αυτά που αγόρασα μέχρι τα Χριστούγεννα του 2018. Δύσκολο το βλέπω, αλλά άλλο game θα αγοράσω μόνο αν στο μεταξύ μέσα στο 2018 βγουν πάλι τόσα πολλά καλά.

Άφησα τίποτα απέξω, έχετε κάποιο feedback?

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...