Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα εκτος απο το παραπανω. Αν το λες σε συγκριση με του xbox one τοτε ναι ειναι συνολικα κατωτερο το dualshock 4.

Αλλα σε σχεση με το ds3 ειναι σαφως πιο εργονομικο το controller.

Από τον  ds3  είναι κλασεις ανωτερος στα παντα ο ds4

• Like 1
Δημοσ.

Το controller του PS4 με είχε ξενισει πολύ στην αρχή ειδικά σε σχέση με του one, με τον καιρό όμως μου αρέσει

Και ποτέ δεν με κούρασε (και βοηθάει πολύ που αύξησαν την απόσταση ανάμεσα στα χέρια σε σχέση με τα προηγούμενα), το μόνο τραγικό φάουλ (πέρα από την αυτονομία) είναι τα κουμπιά option και share που ακόμα τα ψάχνω μερικές φορές

Και ο σταυρός κλάσεις ανώτερο από το one

Ειδικά με αυτά τα 2 κουμπιά έχω κ εγώ θέμα εκεί που είναι. (Option και share)

Ελπίζω όταν φτιαχτεί το επόμενο χειριστήριο να τα βολεύουν κάπου αλλού πιο όμορφα.

Δημοσ.

Από τον  ds3  είναι κλασεις ανωτερος στα παντα ο ds4

Ενταξυ στα παντα οχι γιατι η αυτονομια μπαταριας η αληθεια ειναι οτι ποναει. Αλλιως ειναι να πηγαινεις απο τις 24+ωρες του ds3 στις 7-8 του ds4(αν σβησεις τα παντα). Μικροτερη μπαταρια σημαινει επισης και παραπανω φορτισεις βεβαια με οτι αυτο συνεπαγεται σε βαθος χρονου.

Δημοσ.

Αν δε μπορείς να βάζεις δικές σου ΑΑ ο,τι ενσωματωμένη και να έχει δεν έχει νόημα κάποια στιγμή θα γίνει για πέταμα

Με τις eneloop που έχω από εποχή 360 (6 συνολικά μόνο για τα χειριστήρια φορτίζω μόλις έχω 4 άδειες) στα αλλά χειριστήρια δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα και η αντοχή τους εδώ και τόσα χρόνια παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα

Του PS4 κάποια στιγμή θα διασυρθεί και θα θέλω 50αρικο από την αρχή..

Δημοσ.

Του PS4 κάποια στιγμή θα διασυρθεί και θα θέλω 50αρικο από την αρχή..

Μπορεις να αλλαξεις την μπαταρια του απο οτι εχω δει δεν ειναι τιποτα παρα πολυ δυσκολο.

Δημοσ.

Α ναι; Θα ψάξω βίντεο..

Ναι βεβαια οχι οσο εισαι εντος εγγυησης φυσικα και αν δεν εχει πεσει παρα πολυ ηδη η μπαταρια δεν αξιζει αλλαγη γιατι ειναι τσαμπα εξοδα :P

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη το παλευει καποιος πανω απο 7 ωρες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ παιχνιδι; Τι ηλικιες ειστε ρε παιδια; Που βρισκεται τον χρονο;

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη το παλευει καποιος πανω απο 7 ωρες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ παιχνιδι; Τι ηλικιες ειστε ρε παιδια; Που βρισκεται τον χρονο;

Φυσικά και δεν παίζεις 7 ωρες σερί, αλλά δεν είναι και λογικό να κάθεσαι μετά από κάθε παίξιμο (ας πούμε δίωρο) να φορτίζεις για να μην ξεχάσεις και σχετικά σύντομα μείνεις και τρέχεις προς τη κονσόλα να βάλεις το καλώδιο

Γενικά είναι ενοχλητικό να φορτίζεις το χειριστήριο, το ιδανικό να υπάρχει η δυνατότητα της αλλαγής μπαταρίας, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει και έχεις ήδη μια ενόχληση η μικρή αυτονομία είναι ενόχληση πάνω στην ενόχληση, ας είχε τουλάχιστον μεγάλη αυτονομία

ΥΓ ανούσια σχόλια τύπου "που βρίσκεις την ώρα να παίξεις" πιστεύω ότι καλό είναι να λείπουν, ειδικά σε θέμα που έχει να κάνεις με games, αλλά και γενικότερα το τι κάνει ο καθένας με το χρόνο του είναι δικό του θέμα

Δημοσ.

Τριχες δηλαδη, γκρινια για την γκρινια.

Ευχαριστω, μην μου πεις που βρισκεις την ωρα να παιζεις, ευαισθητο προσωπικο δεδομενο, ξερω.

Δημοσ.

Τριχες δηλαδη, γκρινια για την γκρινια.

Ευχαριστω, μην μου πεις που βρισκεις την ωρα να παιζεις, ευαισθητο προσωπικο δεδομενο, ξερω.

Πωωω ρε φίλε παράτα μας αν δεν καταλαβαίνεις αυτονόητα πράγματα...

Πήγαινε ασχολησου με κάτι πιο δημιουργικό από τα games εσύ που έχεις περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο

Δημοσ.

Μιλησε κανεις για συνεχομενο παιχνιδι?Απλη λογικη ειναι οτι οταν πας απο τις 23ωρες του ds3 στις 5-7 του ds4 θα θες περισσοτερες φορτισεις.

Επισης αυτο για την ηλικια που γραφεις που κολλαει ακριβως?Δηλαδη μαθητες,φοιτητες,ανεργοι κλπ δεν εχουν ps4?Ολοι οι κατοχοι ps4 ειναι 35+ με οικογενεια?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...