Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μετά από λίγη ενασχόληση με την κονσόλα, μερικές παρατηρήσεις:

- Κλασικά, το gamepad απαράδεκτο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι εκπληκτικό το ότι κατάφεραν να φτιάξουν ένα gamepad εξίσου απαράδεκτα μη-εργονομικό με το DS3, αλλά με χειρότερη μπαταρία. Kudos.

- Το OS είναι αιώνες μπροστά από το OS του X1S. Απορώ με όσους εκφράζουν την αντίθετα άποψη δηλαδή. Στο X1S ακόμα και ένα χρόνο μετά ψάχνομαι για να βρω ορισμένα πράγματα. Στο PS4 ήξερα από το πρώτο δευτερόλεπτο πως έπρεπε να κινηθώ και που θα βρω τι. Ακόμα και τα πιο ψαγμένα settings (π.χ. remote play) ήξερα ακριβώς που θα τα βρω αυτομάτως. Επίσης, δεν παρατήρησα να είναι πιο αργό από το OS του X1S, πράγμα για το οποίο έχουν διαμαρτυρηθεί αρκετοί. Μια χαρά ταχύτατο είναι.

- Έπαιξα λίγο Last Guardian. Κατ' αρχάς παιχνιδάρα με όλη την έννοια της λέξης. Οκ, τεχνικώς δεν εντυπωσιάζει, αρτιστικά όμως αγγίζει την τελειότητα. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που δεν χρειάστηκε installation. Δεν θέλουν installation τα games του PS4;

- Τέλος, ξενέρωσα με τα διαθέσιμα PS2 classics. Αστεία τα διαθέσιμα games της καλύτερης κονσόλας ever. Το PS4 μπορεί να τρέξει με raw power όλη τη βιβλιοθήκη του PS2, γιατί δεν την πετάνε όλη εκεί μέσα να γίνει κόλαση; Επίσης, γελοία η τιμολόγηση. Βρίζουμε την Ν που χρεώνει ένα τάληρο τα NES games, αλλά και η Sony δεν πάει πίσω. 15 ευρώ για το Harvest Moon, ενώ αγόρασα με 20 το Uncharted 4; Ε, τραγικό στην καλύτερη.

Δημοσ.

το οs ειναι αιωνες μπροστα? εγω το βρισκω τοσο αργο και κακογραμμενο, τοσο laggy...απαραδεκτο απλα (βεβαια αν παιζεις μονο single player και αδιαφορεις για multy λογικο να σου αρεσε), για το κοντρολλερ εχεις δικιο

• Like 1
Δημοσ.

- Κλασικά, το gamepad απαράδεκτο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι εκπληκτικό το ότι κατάφεραν να φτιάξουν ένα gamepad εξίσου απαράδεκτα μη-εργονομικό με το DS3, αλλά με χειρότερη μπαταρία. Kudos.

Συμφωνω σε ολα εκτος απο το παραπανω. Αν το λες σε συγκριση με του xbox one τοτε ναι ειναι συνολικα κατωτερο το dualshock 4.

Αλλα σε σχεση με το ds3 ειναι σαφως πιο εργονομικο το controller.

• Like 2
Δημοσ.

Τα περισσοτερα θελουν εγκατασταση, τουλαχιστον οσα εχω βαλει εγω αυτο εχει συμβει. Σου κοτσαρει και το update και περιμενεις ανετα 10 λεπτα κοιτωντας την μπαρα να γεμισει

Δημοσ.

τρολαρει , τωρα πηρε την κονσολα και δεν εχει τι να κανει :P . Btw ενα ασυρματο bluetooth ps4 dongle και ενα batery pack σε κοτσο βλακ λενε τιποτα ;

• Moderators
Δημοσ.

το οs ειναι αιωνες μπροστα? εγω το βρισκω τοσο αργο και κακογραμμενο, τοσο laggy...απαραδεκτο απλα (βεβαια αν παιζεις μονο single player και αδιαφορεις για multy λογικο να σου αρεσε), για το κοντρολλερ εχεις δικιο

Οκ, είναι του κουτιού ακόμα η κονσόλα και γι' αυτό μπορεί να μου φαίνεται γρήγορο, δεν λαγκάρει για την ώρα. Αλλά στο OS του Χ1 δεν ξέρω που να πάω για να βρω τα settings, ψάχνομαι κάθε φορά. Στο OS του PS4 τα βρίσκω μπαμ μπαμ. Για εμένα αυτό σημαίνει ότι έχουν ρίξει δουλειά (ή είμαι μάντης). Επίσης, δεν ξέρω αν είναι θέμα του OS, αλλά στο Χ1S μερικές φορές έχει κάτι loadings παναγία βόηθα. Και σε κάτι άκυρους τίτλους (π.χ. Turing Test) εκτός από τίτλους τύπου GoW που θα το περίμενα να έχει φορτώματα. Στο Last Guardian μπήκε το δισκάκι, κατέβηκε το update και σε δέκα λεπτά έπαιζα.

Συμφωνω σε ολα εκτος απο το παραπανω. Αν το λες σε συγκριση με του xbox one τοτε ναι ειναι συνολικα κατωτερο το dualshock 4.

Με κουράζει πάρα μα πάρα πολύ να έχω το νου μου μήπως τελειώσει η μπαταρία. Στο DS3 είχα τα κάκιστα controls, αλλά δεν είχα το άγχος της μπαταρίας τουλάχιστον.

-----------------------

Επειδή δεν θα ανανεώσω το XBL, ψήνομαι για PSN+ να δοκιμάσω. Πού αγοράζουμε φθηνή 12μηνη;

Δημοσ.

Με κουράζει πάρα μα πάρα πολύ να έχω το νου μου μήπως τελειώσει η μπαταρία. Στο DS3 είχα τα κάκιστα controls, αλλά δεν είχα το άγχος της μπαταρίας τουλάχιστον.

Σε αυτο εχεις δικιο και το εχω τονισει και εγω απειρες φορες αλλα εγω μιλαω για την ολη αισθηση στον χειρισμο σε σχεση με το ds3.

Δημοσ.

malth  το os ειναι τοσο κακογραμμενο, θα το καταλαβεις με την πορεια, ειναι τοσο μη-λειτουργικο σε online που με φερνει στα ορια μου, περιμενεις 10 λεπτα+ να κανεις party, αν τα καταφερεις λαγκαρει το συμπαν, γι αυτο λεω για το online, αν δε σε νοιαζει τοσο το ονλινε τοτε ειναι ψιλο-υποφερτο αλλα και παλι εγω το απεχθανομαι

εγω παντως θα σου προτεινα αν παιζεις multy στο x1 να μεινεις εκει και να ξεχασεις το plus

Δημοσ.

Προσωπικά συμφωνώ με malthador. Είναι περίεργα σχεδιασμένο το DS4 και είναι κουραστικό δημιουργώντας κράμπες στα χέρια μου μετά από καμιά ώρα χρήσης. Το DS3 δεν μου το δημιουργούσε αυτό το φαινόμενο. Το DS4 είναι λίγο καλύτερο εργονομικά από το F510 controller της logitech που έχω με καλύτερη αίσθηση πλήκτρων αλλά ως official controller δεν είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την αλλαγή σε σχέση με το DS3. 

Νταξ, το θετικό της υπόθεσης είναι ότι καταλαβαίνω πόση ώρα παίζω χωρίς να κοιτάω ρολόι. Απαξ και ξεκινήσουν οι κράμπες καταλαβαίνω ότι έχει περάσει μια ώρα οπότε είναι ώρα για διάλυμα. 

Δημοσ.

Πού αγοράζουμε φθηνή 12μηνη;

Αυτη την στιγμη οπως φανταζομαι εχεις δει απο Ελλαδα παιζει στα 45ευρω(νομιζω και στο store)

https://www.skroutz.gr/s/4668102/Sony-Playstation-Plus-Prepaid-Card-365-Days.html

αρα για φθηνοτερα μονο σε κανενα κλειδαδικο ή σε καποιο store του εξωτερικου

πχ βλεπω στο cd keys για Αγγλια εχει την συνδρομη με το κουπονι στα 38περιπου ευρω

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/playstation-plus-12-month-subscription-uk

• Moderators
Δημοσ.

Μάλλον θα αγοράσω από Γερμανό στα 50 ευρω για να πάρω το 20% επιστροφή.

Το θέμα είναι ποιος βγαίνει τέτοια μέρα έξω σε πολυκατάστημα...

Δημοσ.

Οφλαιν Δεν παίζει;

εχει campaign αλλα νομιζω ειναι always online, δεν λεει και πολλα ομως το παιχνιδι για το campaign, πολυ μικρο και μετριο

Δημοσ.

Το controller του PS4 με είχε ξενισει πολύ στην αρχή ειδικά σε σχέση με του one, με τον καιρό όμως μου αρέσει

Και ποτέ δεν με κούρασε (και βοηθάει πολύ που αύξησαν την απόσταση ανάμεσα στα χέρια σε σχέση με τα προηγούμενα), το μόνο τραγικό φάουλ (πέρα από την αυτονομία) είναι τα κουμπιά option και share που ακόμα τα ψάχνω μερικές φορές

Και ο σταυρός κλάσεις ανώτερο από το one

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...