Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή έπαιξες κατι και σου κολλάει? Εγω με το pro σε 4κ το turismo το τρεχει αψογα με HDR ,ουτε στο λειτουργικό του βέπω lag 

Επειδή ο jaguar είναι ένα θέμα που το έχουμε εξαντλήσει δεν σκοπεύω να γράψω κάτι παραπάνω απλά από την απάντηση σου καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ξανακούσει τον όρο bottleneck που αναφέρω. Ψάξε στο google και θα καταλάβεις γιατί είναι δώρων άδωρων μία κάρτα γραφικών τούμπανο εάν δεν συνοδεύεται και από έναν δυνατό επεξεργαστή.

Το ότι εσύ παίζεις το gran turismo άψογα δεν λέει κάτι. Που ξέρεις εσύ τι χρειάστηκε να θυσιάσουν στον οπτικό τομέα (βλέπε δισδιάστατα δέντρα) ή στα physics για να το πετύχουν αυτό επειδή ο επεξεργαστής δεν τραβούσε; Πως ξέρεις ότι η κάρτα γραφικών απέδωσε 100% αυτό που μπορούσε να αποδώσει και δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη; 

Δημοσ.

Επειδή ο jaguar είναι ένα θέμα που το έχουμε εξαντλήσει δεν σκοπεύω να γράψω κάτι παραπάνω απλά από την απάντηση σου καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ξανακούσει τον όρο bottleneck που αναφέρω. Ψάξε στο google και θα καταλάβεις γιατί είναι δώρων άδωρων μία κάρτα γραφικών τούμπανο εάν δεν συνοδεύεται και από έναν δυνατό επεξεργαστή.

Το ότι εσύ παίζεις το gran turismo άψογα δεν λέει κάτι. Που ξέρεις εσύ τι χρειάστηκε να θυσιάσουν στον οπτικό τομέα (βλέπε δισδιάστατα δέντρα) ή στα physics για να το πετύχουν αυτό επειδή ο επεξεργαστής δεν τραβούσε; Πως ξέρεις ότι η κάρτα γραφικών απέδωσε 100% αυτό που μπορούσε να αποδώσει και δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη; 

bottleneck συνήθως παίζει στις χαμηλές αναλύσεις ,ισως και να υπαρχει θεμα σε cpu ,τι να πουν από bottleneck τα xbox x

Ρε παιδιά, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν μπορώ να παίζω όσο θέλω, οπότε πέρα απο τα plus games που τους ρίχνω ίσως μια ματιά και το fifa 17 που παιζω με φιλους οταν έρχονται στο σπίτι, μόνο το rocket league αγόρασα πρόσφατα και γενικά καίγομαι τα σαββατοκύριακα.

Με τις προσφορές όμως που παίζουν στο store αυτές τις μέρες, όλα τα παιχνίδια που είχα σε shortlist έχουν καλές εκπτώσεις. Το θέμα είναι ότι η έλλειψη χρόνου συνεχίζεται και θα συνεχίζεται, οπότε και να τα πάρω αυτά τα παιχνίδια, με βλέπω στην επόμενη black friday να μην τα έχω καν κατεβάσει όλα, πόσο μάλλον τερματίσει.

Η λίστα αποτελείται από:

HZD

Persona5

Witcher3

Bloodborne

Uncharted4

(Είχα εκεί μέσα και το fifa18, αλλά διαβάζω ότι δεν αξίζει ιδιαίτερα το upgrade από το 17.  Είχα επίσης το Nioh και το Nier, αλλά κάποια έπρεπε να μείνουν απέξω)

Τέλος πάντων, αν είσασταν στη δικιά μου κατάσταση, ποιο/ποια από όλα θα προτιμούσατε; Μου έχει ξεφύγει κάτι; Μου κάνει εντύπωση που δεν έβαλαν στις προσφορές overwatch (δείχνει πολύ όμορφο αλλά και λίγο ό,τι να ναι) και το the last of us: remastered, διαφορετικά θα ήταν και αυτά στη shortlist.

πληροφορικά το witcher3 με λιγο παιχνίδι κάθε μερα με τα expasions του εκανα 3ετη να το τελειώσω όλα τα ερωτηματικά στο χάρτη (60ωρες +)

Δημοσ.

Εγω χτυπησα resident evil 7 στα 16.70 ευρω και uncharted the lost legasy στα 19.99 ευρω.Μια χαρα προσφορες(ειδικοτερα για το 7 θα πρεπει να ειναι και η χαμηλοτερη προσφορα που εχω δει μεχρι στιγμης για το παιχνιδι)

• Like 4
Δημοσ.

Εγω χτυπησα resident evil 7 στα 16.70 ευρω και uncharted the lost legasy στα 19.99 ευρω.Μια χαρα προσφορες(ειδικοτερα για το 7 θα πρεπει να ειναι και η χαμηλοτερη προσφορα που εχω δει μεχρι στιγμης για το παιχνιδι)

γραψε και εντυπωσεις για το 7 οταν το τελειωσεις, ψηνομαι tbh

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας. Σκεφτομαι να αγορασω το xbox one s. Δεν εχω ιδεα απο κονσολες ομως. Η τελευταια που ειχα ηταν ps1. Για να παιζω ονλαιν πρεπει να πληρωνω καποια συνδρομη; και αν ναι ποσο; π.χ θελω να παιζω φιφα, οβεργουοτσ κλπ

Παιδες σε λαθος thread μπηκα σορρυ. Φευγω μην φαω ξυλο

Δημοσ.

Για να παιζω ονλαιν πρεπει να πληρωνω καποια συνδρομη; και αν ναι ποσο; π.χ θελω να παιζω φιφα, οβεργουοτσ κλπ

Σε οποια κονσολα και να αγορασεις(ειτε xbox,ειτε playstation)ναι πρεπει να πληρωνεις συνδρομη.

Δημοσ.

Ευχαριστω. Ειμαι μεταξυ πσ4 και χβοχ one s. Το δευτερο 30 ευρω λιγοτερο συν ενα παιχνίδι

Δεν μπορω να σου απαντησω στο συγκεκριμενο.Σε αυτο που μπορω να σου απαντησω με βαση την λογικη ειναι οτι αν δεν σε ενδιαφερουν συγκεκριμενα παιχνιδια που βγαινουν στην μια πλατφορμα και ο βασικος σου παραγοντας ειναι ο χρηματικος,τοτε προφανως αγοραζεις αυτο που βγαινει φθηνοτερα.

Δημοσ.

Ευχαριστω. Ειμαι μεταξυ πσ4 και χβοχ one s. Το δευτερο 30 ευρω λιγοτερο συν ενα παιχνίδι

Ειχα ps4 pro και το πουλησα και μαλλον θα παω για xbox μερια.ο λογος ομως ειναι οτι σπανια επαιζα exlusive και δεν μπορουσα να παιξω και το αγαπημενο μου forza.αν εισαι αυτοκινητακιας το xbox ειναι μπροστα.με forza και horizon. Αν σε ενδιαφερουν ομως τα exlusive του ps πας οπωςδηποτε εκει.εμενα δεν με ενδιεφεραν γιαυτο. + οτι η λογικη λεει με τοσα πολλα ps4 που εχουν πουληθει θα βρισκει και πιο ευκολα match στα online.δεν ξερω αν εχει κανα θεμα εκει το xbox αλλα πιστευω πως οχι.

Δημοσ.

Τώρα που βγήκαν οι προσφορές της Black Friday για το PS4, είδα για πρώτη φορά να αναγράφεται στην κονσόλα μοντέλο E Chassis.

Με αναζήτηση στο Google δεν βρήκα κάτι.

Έχει κανείς ιδέα τι διαφορές έχει από το D Chassis;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...