Alejandro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Γι αυτά υπάρχουν κάπου τεκμήρια ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε? Πιο αλλά λόγια να αγαπιόμαστε δε γίνεται... 1
NEKROMA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Γι αυτά υπάρχουν κάπου τεκμήρια ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε?Ναι ειναι απλα φιλος αφου θες παραπάνω επεξήγηση, οι εταιρείες δεν ειναι χαζες τιποτα δεν δίνουν τσαμπα, slim/s 18 GPUshaders /1080p. pro 42shaders /3k/4k. Xbox 52 shaders για καθαρο 4κ. Ps5? ΚτλπΕννοείται οτι μπωρει καποια κονσολα την παρατηση μια εταιρεία για x ψ λογους και να μην την στήριξη αργότερα απλα και όμορφα Επίσης στα pc για +20 +30fps επιπλέον πεφτουν 500αρια σε gpu upgrade οπότε κανε την αναλογία αν αξίζει 30fps η 50fps η 60fps
orck Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εάν η μηχανή του παιχνιδιού δεν έχει ακριβώς 43 shaders εγώ δεν ευχαριστιεμαι παιχνίδι. Δύσκολα τα πράγματα παιδιά. Υπάρχει κονσόλα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ιστορία, η μηχανική και η δράση στο παιχνίδι μόνο τα shaders
gRim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ναι ειναι απλα φιλος αφου θες παραπάνω επεξήγηση, οι εταιρείες δεν ειναι χαζες τιποτα δεν δίνουν τσαμπα, slim/s 18 GPUshaders /1080p. pro 42shaders /3k/4k. Xbox 52 shaders για καθαρο 4κ. Ps5? Κτλπ Εννοείται οτι μπωρει καποια κονσολα την παρατηση μια εταιρεία για x ψ λογους και να μην την στήριξη αργότερα απλα και όμορφα Επίσης στα pc για +20 +30fps επιπλέον πεφτουν 500αρια σε gpu upgrade οπότε κανε την αναλογία αν αξίζει 30fps η 50fps η 60fps Εάν παρουσιαστεί νέο PS5 θα φοράει καινούργια CPU και όχι αυτό το αστείο που λέγεται jaguar που φορά το απλό PS4 ΚΑΙ το pro. Οπότε δεν θα μου φανεί περίεργο να πάρουν τον πούλο και το απλό και το pro εάν ο developer θελήσει να αξιοποιήσει τις νέες κονσόλες. Όπως και να έχει αυτά που λες και λέω μόνο υποθέσεις είναι. Το σίγουρο είναι με τα 140 ευρώ διαφορά αυτή τη στιγμή θα μπορούσε κάποιος όπως ο malthador, που είπε θα το χρησιμοποιήσει μόνο σε 1080p TV, να αγοράσει 6-7 παιχνίδια με τις προσφορές που βγήκαν! Τι το συζητάμε πραγματικά είναι αστείο.. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση το OG PS4 ή το slim να τρέχουν games του PS5. Το πιθανότερο είναι ότι ούτε το PS4 Pro θα τρέχει PS5 games από τη στιγμή που η Sony έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να μπασταρδέψει τις γενιές των κονσολών, αλλά γι' αυτό κρατάω μια πισινή. 4
costgial Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 διέρρευσε exploit της 5.01 : http://wololo.net/2017/11/24/rumored-ps4-5-01-exploit-leak/
NEKROMA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εάν παρουσιαστεί νέο PS5 θα φοράει καινούργια CPU και όχι αυτό το αστείο που λέγεται jaguar που φορά το απλό PS4 ΚΑΙ το pro. Οπότε δεν θα μου φανεί περίεργο να πάρουν τον πούλο και το απλό και το pro εάν ο developer θελήσει να αξιοποιήσει τις νέες κονσόλες. Όπως και να έχει αυτά που λες και λέω μόνο υποθέσεις είναι. Το σίγουρο είναι με τα 140 ευρώ διαφορά αυτή τη στιγμή θα μπορούσε κάποιος όπως ο malthador, που είπε θα το χρησιμοποιήσει μόνο σε 1080p TV, να αγοράσει 6-7 παιχνίδια με τις προσφορές που βγήκαν! Τι το συζητάμε πραγματικά είναι αστείο.. Σίγουρα μπορεί να αλλαξει cpu στο ps5 αλλα και gpu για μεγαλύτερες αναλύσεις θες shader είτε nvidia είτε amd, o jaguar οπως βλεπει μια χαρα κραταει ακόμη, ειναι και το κόστος στη μεση απο καπου θα κοψουν λεφτα κονσολα ειναι απευθύνεται στη μαζα, η μαζα κοιτάει 2κ 4κ 8κ κτλπ
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση το OG PS4 ή το slim να τρέχουν games του PS5. Το πιθανότερο είναι ότι ούτε το PS4 Pro θα τρέχει PS5 games από τη στιγμή που η Sony έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να μπασταρδέψει τις γενιές των κονσολών, αλλά γι' αυτό κρατάω μια πισινή. To θέμα είναι τουλάχιστον το ps5 να τρέχει τα παιχνίδια του ps4, το αυτονόητο δηλαδή, που δεν κάνει η sony τόσα χρόνια...
icenex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Περιμενα καμια καλη προσφορα σε παιχνιδια σε φυσικη μορφη αλλα τζιφος...οσα ειχαν καλη τιμη ειτε τα εχω ηδη ειτε δεν με ενδιαφερουν... Ratchet clank 13.99 στο store 19,99 σε φυσικη μορφη και bloodborne goty 17.99 εναντι 29.99. Και εχουν μεγαλη διαφορα γαμωτο απλα δεν θελω να παντρευομαι τα παιχνιδια γιατι παιζει να μην μου αρεσει καποιο ωστε μετα να μπορω να τα πουλησω.. αληθεια στα 18 ευρω το bloodborne ειναι η καλυτερη τιμη που εχει παιξει για το εν λογω παιχνιδι σε παλιοτερες προσφορες?Γιατι το σκεφτομαι αν και το ηθελα σε φυσικη μορφη αλλα η διαφορα ειναι 12 ευρω και με τα ρεστα σκεφτομουν να παρω και το ratchet στα 14.Τι λετε? Απλα επειδη δεν εχω χρονο αυτα τα παιχνιδια παιζει να τα παιξω και σε κανα 6μηνο μπορει κ παραπανω.Η λετε να περιμενω?
markoliaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 αυτη ειναι μια χαρα προσφορα...εδω στην ελλαδα τζιφος...245E μαζι με 3 Games τα δυο τουμπανο! https://tiendas.mediamarkt.es/p/pack-consola-ps4-slim-500gb-blanco-200006506
NEKROMA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εάν η μηχανή του παιχνιδιού δεν έχει ακριβώς 43 shaders εγώ δεν ευχαριστιεμαι παιχνίδι. Δύσκολα τα πράγματα παιδιά. Υπάρχει κονσόλα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ιστορία, η μηχανική και η δράση στο παιχνίδι μόνο τα shadersκοίτα ορκ μπωρο να σου δανείσω το Master system2 που εχω 8bit ειναι και μια χαρα παιχνίδια εχει 640x480αναλυση, τα παιχνιδια αν δεν ηταν και τα γραφικά σε ενα σημειο σημαντικα θα ησουν και με αταρι μην σου πω... Αμα δεν βλεπεις διαφορά απο 1080p σε 4κ εχεις θεμα στα ματια σου 1
anthony_88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν μπορώ να παίζω όσο θέλω, οπότε πέρα απο τα plus games που τους ρίχνω ίσως μια ματιά και το fifa 17 που παιζω με φιλους οταν έρχονται στο σπίτι, μόνο το rocket league αγόρασα πρόσφατα και γενικά καίγομαι τα σαββατοκύριακα. Με τις προσφορές όμως που παίζουν στο store αυτές τις μέρες, όλα τα παιχνίδια που είχα σε shortlist έχουν καλές εκπτώσεις. Το θέμα είναι ότι η έλλειψη χρόνου συνεχίζεται και θα συνεχίζεται, οπότε και να τα πάρω αυτά τα παιχνίδια, με βλέπω στην επόμενη black friday να μην τα έχω καν κατεβάσει όλα, πόσο μάλλον τερματίσει. Η λίστα αποτελείται από: HZD Persona5 Witcher3 Bloodborne Uncharted4 (Είχα εκεί μέσα και το fifa18, αλλά διαβάζω ότι δεν αξίζει ιδιαίτερα το upgrade από το 17. Είχα επίσης το Nioh και το Nier, αλλά κάποια έπρεπε να μείνουν απέξω) Τέλος πάντων, αν είσασταν στη δικιά μου κατάσταση, ποιο/ποια από όλα θα προτιμούσατε; Μου έχει ξεφύγει κάτι; Μου κάνει εντύπωση που δεν έβαλαν στις προσφορές overwatch (δείχνει πολύ όμορφο αλλά και λίγο ό,τι να ναι) και το the last of us: remastered, διαφορετικά θα ήταν και αυτά στη shortlist.
Fulgore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μονο το Uncharted 4 θα σου προτεινα λογω ελλειψης χρονου. overwatch (δείχνει πολύ όμορφο αλλά και λίγο ό,τι να ναι) και το the last of us: remastered, διαφορετικά θα ήταν και αυτά στη shortlist. https://www.skroutz.gr/s/4723964/The-Last-of-Us-Remastered-PS4.html?from=catspan&keyphrase=last+of+us 20ευρω https://www.skroutz.gr/s/7849778/Overwatch-PS4.html 25ευρω 1
gRim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σίγουρα μπορεί να αλλαξει cpu στο ps5 αλλα και gpu για μεγαλύτερες αναλύσεις θες shader είτε nvidia είτε amd, o jaguar οπως βλεπει μια χαρα κραταει ακόμη, ειναι και το κόστος στη μεση απο καπου θα κοψουν λεφτα κονσολα ειναι απευθύνεται στη μαζα, η μαζα κοιτάει 2κ 4κ 8κ κτλπ Sorry αλλά δεν βλέπω να κρατά καθόλου μια χαρά ο jaguar. Του bottleneck το κάγκελο γίνεται..
NEKROMA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Sorry αλλά δεν βλέπω να κρατά καθόλου μια χαρά ο jaguar. Του bottleneck το κάγκελο γίνεται.. Δηλαδή έπαιξες κατι και σου κολλάει? Εγω με το pro σε 4κ το turismo το τρεχει αψογα με HDR ,ουτε στο λειτουργικό του βέπω lag
Προτεινόμενες αναρτήσεις