Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω να σου προτεινω οτι απο τι στιγμη που μπαινεις στη διαδικασια να παρεις κονσολα με την οποια θα φας αρκετες ωρες παρε αυτο που πραγματικα αντεχη η τσεπη σου και μη τσιγκουνευτης τα 100-150€ ( αν και εφοσον μπορεις να διαθεσεις). Οπως και να εχει μπορει να μη δεις τιποτα φοβερες διαφορες στην εικονα αλλα οπως και να εχει το μηχανημα ειναι πιο δυνατο και δεν τρεχει συνεχεια στα κοκκινα οποτε θα εχει και μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο. Κατεμε χωρις 2η σκεψη τρεχα στο PRO (παντα με γνωμονα την οικονομικη δυνατοτητα) Παιχνιδια παρτα λιγο πιο μετα που θα πεσουν οι τιμες. Και γω οταν πηρα το Pro 1 χρονο τωρα αγορασα 2 games, με τη πορεια αγορασα δεκαδες ασχετως αν το plylist εχει queue απο δω μεχρι μεθαυριο.

Δημοσ.

δηλαδη πηρες κονσολα και δε παιζεις ? τα παιχνιδια που το pro δινει boost σε frames ειναι μετρημενα στα δαχτυλα, αν δεν εχεις 4k που το pro δινει boost στην αναλυση δεν υπαρχει λογος να το παρεις κακα τα ψεματα

αυτο που λες για αντοχη στο χρονο, εγω 2 χρονια που το εχω καψει το c-chassis δεν μου εχει βγαλει κανενα θεμα, μην λετε οτι να ναι

ξεκαθαρη διαφορα θα δεις στο Dark souls 3 που το προ δινει 30 fps+, τοσο μεγαλη διαφορα σε αλλο game δε νομιζω να υπαρχει

• Like 1
Δημοσ.

Εγω να σου προτεινω οτι απο τι στιγμη που μπαινεις στη διαδικασια να παρεις κονσολα με την οποια θα φας αρκετες ωρες παρε αυτο που πραγματικα αντεχη η τσεπη σου και μη τσιγκουνευτης τα 100-150€ ( αν και εφοσον μπορεις να διαθεσεις). Οπως και να εχει μπορει να μη δεις τιποτα φοβερες διαφορες στην εικονα αλλα οπως και να εχει το μηχανημα ειναι πιο δυνατο και δεν τρεχει συνεχεια στα κοκκινα οποτε θα εχει και μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο. Κατεμε χωρις 2η σκεψη τρεχα στο PRO (παντα με γνωμονα την οικονομικη δυνατοτητα) Παιχνιδια παρτα λιγο πιο μετα που θα πεσουν οι τιμες. Και γω οταν πηρα το Pro 1 χρονο τωρα αγορασα 2 games, με τη πορεια αγορασα δεκαδες ασχετως αν το plylist εχει queue απο δω μεχρι μεθαυριο.

το τρέχει στα κόκκινα τι πάει να πει; ποιο ανεβάζει περισσότερες θερμοκρασίες; γιατί αν θυμάμαι καλά το σλιμ είναι σαφώς πιο κρύο 

για μένα δεν έχει κανένα νόημα το σλιμ από τη στιγμή που παίρνω τη κονσόλα για να παίξω τα exclusive και αν θέλω να δω πιο εντυπωσιακά  γραφικά έχω το pc 

το δικαιολογώ μόνο αν είναι το μοναδικό μηχάνημα κάποιου και δεν έχει να σκεφτεί και το λοιπό κόστος που θα χρειαστεί να κάνει στο gaming έχοντας να "ταϊσει" και άλλα μηχανήματα/πλατφόρμες 

Δημοσ.

για μένα δεν έχει κανένα νόημα το σλιμ από τη στιγμή που παίρνω τη κονσόλα για να παίξω τα exclusive και αν θέλω να δω πιο εντυπωσιακά  γραφικά έχω το pc 

Μάλλον εννοείς το PRO και όχι το slim.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, τελικά το Slim από το Γερμανό τσίμπησα. Από τη στιγμή που το Pro δεν μου δίνει εγγυημένα 60 καρέ στα 1080p, τότε δεν έχει νόημα σαν αγορά για εμένα. Δεν θεωρώ καταστροφικά τα 30 καρέ έναντι των 45 π.χ. και το sharpness στα γραφικά δεν με αγγίζει ιδιαίτερα. Οπότε προτιμώ να δώσω τα έξτρα χρήματα για games. :)

• Like 6
Δημοσ.

δηλαδη πηρες κονσολα και δε παιζεις ? τα παιχνιδια που το pro δινει boost σε frames ειναι μετρημενα στα δαχτυλα, αν δεν εχεις 4k που το pro δινει boost στην αναλυση δεν υπαρχει λογος να το παρεις κακα τα ψεματα

αυτο που λες για αντοχη στο χρονο, εγω 2 χρονια που το εχω καψει το c-chassis δεν μου εχει βγαλει κανενα θεμα, μην λετε οτι να ναι

ξεκαθαρη διαφορα θα δεις στο Dark souls 3 που το προ δινει 30 fps+, τοσο μεγαλη διαφορα σε αλλο game δε νομιζω να υπαρχει

εσενα δεν εβγαλε αλλα δεν εισαι και το κεντρο του κοσμου!!

Λογο χρονου δε προλαβαινω να παιξω πολυ, καμια ωρα τη μερα και πολυ λεω

και για τις θερμοκρασιες αυτο που ξερω ειναι οτι το μηχανημα δε καταλαβαινει Χριστο και το τρεχω σε pc 4κ με HDR, τωρα για το σλιμ μπορει να μην ανεβαζει θερμοκρασιες αλλη καρτα του εχεις δει αν ζοριζεται ή οχι? γιατι στο pro ειναι τερας δε καταλαβαινει τπτ και σε multitasking. Nα τα λεμε αυτα και μη λεμε μονο οτι μας συμφαιρει η υποστηριζουμε οτι εχουμε!!!

Καλοριζικο BTW

Δημοσ.

Καλοριζικο BTW

Οι θερμοκρασίες στο slim (ανάμεσα σε αυτό και το pro ήταν ο malthador) είναι χαμηλότερες και το pro μπορείς να πεις ότι τρέχει πιο χαλαρά μόνο στα unpatched παιχνίδια. Γενικά πάντως δεν έχουν ακουστεί προβλήματα λόγω θερμοκρασιών από το 1o µοντέλο που κυκλοφόρησε.

Δημοσ.

Περιμενα καμια καλη προσφορα σε παιχνιδια σε φυσικη μορφη αλλα τζιφος...οσα ειχαν καλη τιμη ειτε τα εχω ηδη ειτε δεν με ενδιαφερουν...

Ratchet clank 13.99 στο store 19,99 σε φυσικη μορφη και bloodborne goty 17.99 εναντι 29.99.

Και εχουν μεγαλη διαφορα γαμωτο απλα δεν θελω να παντρευομαι τα παιχνιδια γιατι παιζει να μην μου αρεσει καποιο ωστε μετα να μπορω να τα πουλησω..

Δημοσ.

και για τις θερμοκρασιες αυτο που ξερω ειναι οτι το μηχανημα δε καταλαβαινει Χριστο και το τρεχω σε pc 4κ με HDR, τωρα για το σλιμ μπορει να μην ανεβαζει θερμοκρασιες αλλη καρτα του εχεις δει αν ζοριζεται ή οχι? γιατι στο pro ειναι τερας δε καταλαβαινει τπτ και σε multitasking. Nα τα λεμε αυτα και μη λεμε μονο οτι μας συμφαιρει η υποστηριζουμε οτι εχουμε!!!

Καλοριζικο BTW

τι με συμφερει, τι λες? την αληθεια λεω, σορρυ αν σε πειραζει 

Δημοσ.

Ειναι απλα τα πράγματα εχεις 4κ οθόνη παιρνεις ps4 pro εχεις 1080p 720p παιρνεις ps4 slim  ,εγω λόγω 4κ οθόνη πήρα το pro ,αργότερα θα παίζει παιχνίδια πιο βάρια που δεν θα μπορεί το slim ,δηλαδη οταν βγει το ps5 μερικα παιχνιδια το pro θα τα παιζει οριακά ενω το slim ακομη χειρότερα η και καθόλου, τωρα θα τα κανουν οπως τα pc κονσολα ανα 2 χρονια ,δηλαδη θα σου βγαζουν παιχνιδια και για την παλια σου αλλα αν θα θες fps και γραφικα καλυτερα θα τα σκας ... ps5 για 8κ οθονες κτλπ 

Δημοσ.

αργότερα θα παίζει παιχνίδια πιο βάρια που δεν θα μπορεί το slim ,δηλαδη οταν βγει το ps5 μερικα παιχνιδια το pro θα τα παιζει οριακά ενω το slim ακομη χειρότερα η και καθόλου,

Γι αυτά υπάρχουν κάπου τεκμήρια ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...