Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και με no-name καλώδιο μια χαρά ποιότητα έχεις και σε 1080p και σε 3D. Δεν χρειάζεται να πας να σκάσεις 60 ευρώ για καλώδιο μην τρελαθούμε. Και ο αριθμός των gamers που έχουν συνδεδεμένο το PS3 σε μη HDTV είναι πολύ μικρός σε σχέση με τον αριθμό που έχει τηλοράσεις 3D. Στις παθητικές 3D όμως της LG σου δίνει και γυαλιά αν θες να δεις. Ξερεις εσυ καμια τηλεοραση που να σου δινει hdmi καλωδιο?

Φυσικά και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με no-name καλώδιο. Δε συζητάμε αυτό όμως. Συζητάμε το αν το PS3 θα έπρεπε να γίνεται bundled με hdmi καλώδιο. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα δεχόμουν μία συσκεύη που την πληρώνω 300 ευρώ να έχει μέσα no-name καλώδιο. Εσύ που φέρνεις αυτό το παράδειγμα θα το δεχόσουν;

Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, έχω χαλάσει τρία no-name καλώδια. Οπότε τσίμπησα ένα ημι-branded με 35 ευρώ και για την ώρα είμαι κομπλέ.

Και τέλος, φυσικά και δεν ξέρω καμία τηλεόραση που να δίνει hdmi καλώδιο. Όπως δεν ξέρω και κανένα blu-ray player που να δίνει hdmi καλώδιο. Σχεδόν όλα με composite cable έρχονται branded. Γιατί λοιπόν να έχει το PS3 ή το 360; Ξαναλέω, είναι εντελώς παράλογη απαίτηση από τη στιγμή που αφενός ΔΕΝ είναι προ-απαιτούμενο για να χρησιμοποιήσεις την κονσόλα και αφετέρου ένα ποσοστό των χρηστών δεν έχουν τι να το κάνουν.

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με no-name καλώδιο. Δε συζητάμε αυτό όμως. Συζητάμε το αν το PS3 θα έπρεπε να γίνεται bundled με hdmi καλώδιο. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα δεχόμουν μία συσκεύη που την πληρώνω 300 ευρώ να έχει μέσα no-name καλώδιο. Εσύ που φέρνεις αυτό το παράδειγμα θα το δεχόσουν;

Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, έχω χαλάσει τρία no-name καλώδια. Οπότε τσίμπησα ένα ημι-branded με 35 ευρώ και για την ώρα είμαι κομπλέ.

Και τέλος, φυσικά και δεν ξέρω καμία τηλεόραση που να δίνει hdmi καλώδιο. Όπως δεν ξέρω και κανένα blu-ray player που να δίνει hdmi καλώδιο. Σχεδόν όλα με composite cable έρχονται branded. Γιατί λοιπόν να έχει το PS3 ή το 360; Ξαναλέω, είναι εντελώς παράλογη απαίτηση από τη στιγμή που αφενός ΔΕΝ είναι προ-απαιτούμενο για να χρησιμοποιήσεις την κονσόλα και αφετέρου ένα ποσοστό των χρηστών δεν έχουν τι να το κάνουν.

Και το Wii U γιατί έχει μέσα hdmi τότε? Άρα δεν είναι καθόλου παράλογη απαίτηση. Οι νέες κονσόλες πρέπει να έχουν hdmi μέσα. Ειδικά τώρα που έχουν να κάνουν με HD σήμα. Ούτε στις τωρινές μου άρεσε έτσι όπως ήταν αλλά βρήκα λύσεις να συμβιβαστώ. Στις επομένες πρέπει να είναι must όμως.

Δημοσ.

Και οι δυο κονσόλες εν έτη 2014 θα έρχονται με καλώδιο hdmi . Δεν είναι πλέον κάτι ακριβό και το θεωρώ πλέον "γυφτιά" να έχουν composite. Εξάλλου το xbox one θα συνδεέται μόνο μεσω hdmi.

Δημοσ.

Μην τρελαθουμε τωρα οτι σε μια εταιρεια οπως η $ony και η καθε $ony το hdmi καλωδιο κοστιζει 35-60 ευρω οσο δηλαδη το πουλανε στον καταναλωτη!!!

Ειδικα στις τεραστιες ποσοτητες που θα το "αγοραζε" η $ony για να το βαλει μεσα σε καθε πακετο...απλα ειναι ΓΥΦΤΙΕΣ και κουτοπονηριες για να σε αναγκασουν να τα σκασεις και για το καλωδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λέει κι ο Κυριάκος. Το πόσο πουλάνε ένα HDMI μάρκας (ή ποιότητας) στη λιανική είναι άλλο από το πόσο θα κόστιζε στη Sony να βάλει ένα φτηνό HDMI μέσα στο κουτί. Λες και τα composite που βάζει είναι από χρυσάφι δλδ στο θέμα ποιότητας :P

• Like 1
Δημοσ.

Δέχεσαι δηλαδή να αγοράσεις μια κονσόλα 300 ευρώ και να μην έχει καλώδιο, αλλά δεν δέχεσαι να έχει no name. Μάλιστα. Makes sense.

Απαιτώ να έχει μέσα καλώδιο. Όπως απαιτώ να έχει micro usb καλώδιο για να φορτίζω το χειριστήριο. Και όχι 30 ευρώ ούτε 10 δεν κοστίζει στη Sony το "ακριβό" HDMI, ακόμα και πριν 7 χρόνια.

• Moderators
Δημοσ.

Και το Wii U γιατί έχει μέσα hdmi τότε? Άρα δεν είναι καθόλου παράλογη απαίτηση. Οι νέες κονσόλες πρέπει να έχουν hdmi μέσα. Ειδικά τώρα που έχουν να κάνουν με HD σήμα. Ούτε στις τωρινές μου άρεσε έτσι όπως ήταν αλλά βρήκα λύσεις να συμβιβαστώ. Στις επομένες πρέπει να είναι must όμως.

Η Nintendo έκοψε το composite καλώδιο για να βάλει μέσα hdmi. Όσοι δεν έχουν HDTV δλδ, τον πούλο. Εντελώς απαράδεκτη κίνηση.

Αν είχε composite καλώδιο θα μπορούσε να δουλέψει και με HDTV. Τώρα που έχει μόνο hdmi, αν δεν έχεις HDTV, πρακτικά αγοράζεις μία κονσόλα που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Δέχεσαι δηλαδή να αγοράσεις μια κονσόλα 300 ευρώ και να μην έχει καλώδιο, αλλά δεν δέχεσαι να έχει no name. Μάλιστα. Makes sense.

Απαιτώ να έχει μέσα καλώδιο. Όπως απαιτώ να έχει micro usb καλώδιο για να φορτίζω το χειριστήριο. Και όχι 30 ευρώ ούτε 10 δεν κοστίζει στη Sony το "ακριβό" HDMI, ακόμα και πριν 7 χρόνια.

Θα σου απάνταγα στα σοβαρά, αλλά μετα έγραψες αυτό με το micro usb.

Απλά αστείο επιχείρημα. Έχω καμιά 30αριά micro usb καλώδια που δεν έχω τι να τα κάνω, γιατί όχι ένα ακόμα;

Δεν μου απαντήσατε όμως ρε παίδες, τα blu-ray players γιατί έρχονται όλα σχεδόν χωρίς hdmi καλώδιο; Κανείς δεν έχει αναρρωτηθεί;

Δημοσ.

Bourdoulas σκεψου πχ έστω ότι το 2006 το composite στοιχιζε στη sony 1 ευρώ και το hdmi 2 ευρώ. Αν το έβαζαν θα είχαν αυξηση του κόστους (πολυ απλοικά) 1* 70.000.000 τεμαχια. Οι λογιστές της εταιρίας δεν θα το ενέκριναν για ενα μηχανημα που εβαζε τρελά την επιχείρηση μέσα. Τώρα που σχεδόν όλοι οι καταναλωτές έχουν lcd-plasma οι τιμές των composite=hdmi οπότε και θα βάλουν . Αφού έβαλε η Nintendo τότε θα βάλουν και οι υπόλοιποι!!! :)

Δημοσ.

Η Nintendo έκοψε το composite καλώδιο για να βάλει μέσα hdmi. Όσοι δεν έχουν HDTV δλδ, τον πούλο. Εντελώς απαράδεκτη κίνηση.

Αν είχε composite καλώδιο θα μπορούσε να δουλέψει και με HDTV. Τώρα που έχει μόνο hdmi, αν δεν έχεις HDTV, πρακτικά αγοράζεις μία κονσόλα που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Απλά αστείο επιχείρημα. Έχω καμιά 30αριά micro usb καλώδια που δεν έχω τι να τα κάνω, γιατί όχι ένα ακόμα;

Δεν μου απαντήσατε όμως ρε παίδες, τα blu-ray players γιατί έρχονται όλα σχεδόν χωρίς hdmi καλώδιο; Κανείς δεν έχει αναρρωτηθεί;

Και επειδή έχεις καμια 30αριά καλώδια εσύ τι σημαίνει; Και εγώ έχω 15 χειριστήρια. Να τα αφήσουμε απ' έξω και αυτά; Τέλος πάντων ας το αφήσουμε καλύτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Bourdoulas σκεψου πχ έστω ότι το 2006 το composite στοιχιζε στη sony 1 ευρώ και το hdmi 2 ευρώ. Αν το έβαζαν θα είχαν αυξηση του κόστους (πολυ απλοικά) 1* 70.000.000 τεμαχια. Οι λογιστές της εταιρίας δεν θα το ενέκριναν για ενα μηχανημα που εβαζε τρελά την επιχείρηση μέσα. Τώρα που σχεδόν όλοι οι καταναλωτές έχουν lcd-plasma οι τιμές των composite=hdmi οπότε και θα βάλουν . Αφού έβαλε η Nintendo τότε θα βάλουν και οι υπόλοιποι!!! :)

Συμφωνούμε ότι ΔΕΝ έχουν όλοι οι gamers του κόσμου HDTV ναι ή όχι;

Συμφωνούμε ότι μία κονσόλα που έχει ΜΟΝΟ hdmi καλώδιο είναι unplayable για κάποιον που δεν έχει HDTV ναι ή όχι;

Και επειδή έχεις καμια 30αριά καλώδια εσύ τι σημαίνει; Και εγώ έχω 15 χειριστήρια. Να τα αφήσουμε απ' έξω και αυτά; Τέλος πάντων ας το αφήσουμε καλύτερα.

Το αντεπιχείρημα στα usb καλώδια είναι τα controllers; 

Έλα ρε, μπορείς και καλύτερα, σου επιτρέπω να προσπαθήσεις πάλι. :P

Δημοσ.

Συμφωνούμε ότι μία κονσόλα που έχει ΜΟΝΟ hdmi καλώδιο είναι unplayable για κάποιον που δεν έχει HDTV ναι ή όχι;

Συμφωνούμε ότι στη νέα γενιά όλοι οι gamers θα παίζουν σε HDTV? Εξάλλου το Xbox One δεν θα έχει καν υποδοχή για scart. Ποιος ο λόγος πλέον να μένει κάποιος τόσο πίσω. Οι HD τηλεοράσεις έχουν μπει στη ζωή μας εδώ και 80-10(?) χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε, πιο σημαντικό ήταν να έχει ένα usb να μπορείς να φορτίσεις το χειριστήριο, παρά HDMI. Δεν είναι ότι δεν είχε και κανένα καλώδιο, να πεις ότι δεν υπήρχε τρόπος να λειτουργήσεις την κονσόλα (όπως αν δε δούλευε το χειριστήριο). 

Δημοσ.

Κοίτα  όποιος πχ έχει sdtv δεν αγοράζει wii u (το βαζω σαν παραδειγμα λόγω του hdmi καλωδίου). Είναι βλακώδες να αγοράσει κάποιος μηχανημα που παίζει HD-FHD σε τηλεόραση SD. Είναι σαν να μου λες ότι επειδή δεν έχουν όλοι 16:9 τηλεοράσεις να βγάζουν τα παιχνίδια σε 4:3 με μαυρες μπαρες δεξιά-αριστερα....

Δημοσ.

δεν ξερω την πηγη , οποτε μπορει να ειναι και fake...

tym4lmu.jpg

δεν ξερω την πηγη , οποτε μπορει να ειναι και fake...

tym4lmu.jpg

Απο το neogaf forum ειναι η πηγη της φωτο!!οπωτε μπορει να ειναι και αληθινη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...