haris013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 πήρα ratchet and clank, συγκίνηση και νοσταλγία! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχω αυτό σε standby από το Amazon και αυτό το bundle κλεισμένο στο Γερμανό. Θέλω το μηχάνημα αποκλειστικά και μόνο για τα exclusives. Το λευκό PS4 Pro θα μου βγαίνει €315 τελική με μεταφορικά μέσα. Στο Γερμανό εκτός του ότι θα κάνω εξαργύρωση από την €πιστροφή το μεγαλύτερο μέρος του ποσού (και άρα δεν θα βγάλω λεφτά από την τσέπη μου), θα μου μπουν στην €πιστροφή 50 ευρώ και θα ξεφορτωθώ για 20-25 ευρώ το game που έχει μαζί και δεν με ενδιαφέρει, δηλαδή από τα €249 θα μου βγει η κονσόλα σκέτη γύρω στα 175-180 ευρώ. Δηλαδή, μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των €140. Το gaming μου γίνεται σε TV και οθόνη που είναι και οι δυο 1080p. Είναι τόσο μεγάλο το impact που έχει η έξτρα ισχύς του PS4 Pro στα 1080p (μιλάμε πάντα για τα exclusive games) ώστε να δικαιολογούνται €140 παραπάνω, τα οποία θα μπορούσα να τα διαθέσω για 7 τίτλους την παρούσα στιγμή με τις προσφορές; Η απληστία μου μου λέει να πάρω το πακέτο του amazon, αλλά η λογική μου μου λέει ότι δεν αξίζει. Πείτε καμιά γνώμη.
orck Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τι προσφορές και φέτος; Γύρισα λαχάνιασμενος από το τρέξιμο στους διαδρόμους να προλάβω τις καλύτερες ευκαιρίες και με ματωμένη μύτη από την διεκδίκηση του τελευταίου πακέτου. ΞΕΦΤΙΛΕΣ 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Άντε να μπει το '18, έχουμε να παίξουμε πολλά στο PS4.
Giannis_kan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τι προσφορές και φέτος; Γύρισα λαχάνιασμενος από το τρέξιμο στους διαδρόμους να προλάβω τις καλύτερες ευκαιρίες και με ματωμένη μύτη από την διεκδίκηση του τελευταίου πακέτου. ΞΕΦΤΙΛΕΣ Κοροϊδία γενικά σε όλα. Δύσκολα κτ να αξίζει. 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχω αυτό σε standby από το Amazon και αυτό το bundle κλεισμένο στο Γερμανό. Θέλω το μηχάνημα αποκλειστικά και μόνο για τα exclusives. Το λευκό PS4 Pro θα μου βγαίνει €315 τελική με μεταφορικά μέσα. Στο Γερμανό εκτός του ότι θα κάνω εξαργύρωση από την €πιστροφή το μεγαλύτερο μέρος του ποσού (και άρα δεν θα βγάλω λεφτά από την τσέπη μου), θα μου μπουν στην €πιστροφή 50 ευρώ και θα ξεφορτωθώ για 20-25 ευρώ το game που έχει μαζί και δεν με ενδιαφέρει, δηλαδή από τα €249 θα μου βγει η κονσόλα σκέτη γύρω στα 175-180 ευρώ. Δηλαδή, μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των €140. Το gaming μου γίνεται σε TV και οθόνη που είναι και οι δυο 1080p. Είναι τόσο μεγάλο το impact που έχει η έξτρα ισχύς του PS4 Pro στα 1080p (μιλάμε πάντα για τα exclusive games) ώστε να δικαιολογούνται €140 παραπάνω, τα οποία θα μπορούσα να τα διαθέσω για 7 τίτλους την παρούσα στιγμή με τις προσφορές; Η απληστία μου μου λέει να πάρω το πακέτο του amazon, αλλά η λογική μου μου λέει ότι δεν αξίζει. Πείτε καμιά γνώμη. Παρε το ασπρο pro και πουλα το σε μενα ! 3
kundi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 καμια απολυτος εκπτωση για το PRO ......ξενερωσα
pier88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Yπάρχει περίπτωση να μπουν άλλες προσφορές μέσα στην ημέρα η αυτά είναι και τέλος;
kostiger Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχω αυτό σε standby από το Amazon και αυτό το bundle κλεισμένο στο Γερμανό. Θέλω το μηχάνημα αποκλειστικά και μόνο για τα exclusives. Το λευκό PS4 Pro θα μου βγαίνει €315 τελική με μεταφορικά μέσα. Στο Γερμανό εκτός του ότι θα κάνω εξαργύρωση από την €πιστροφή το μεγαλύτερο μέρος του ποσού (και άρα δεν θα βγάλω λεφτά από την τσέπη μου), θα μου μπουν στην €πιστροφή 50 ευρώ και θα ξεφορτωθώ για 20-25 ευρώ το game που έχει μαζί και δεν με ενδιαφέρει, δηλαδή από τα €249 θα μου βγει η κονσόλα σκέτη γύρω στα 175-180 ευρώ. Δηλαδή, μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των €140. Το gaming μου γίνεται σε TV και οθόνη που είναι και οι δυο 1080p. Είναι τόσο μεγάλο το impact που έχει η έξτρα ισχύς του PS4 Pro στα 1080p (μιλάμε πάντα για τα exclusive games) ώστε να δικαιολογούνται €140 παραπάνω, τα οποία θα μπορούσα να τα διαθέσω για 7 τίτλους την παρούσα στιγμή με τις προσφορές; Η απληστία μου μου λέει να πάρω το πακέτο του amazon, αλλά η λογική μου μου λέει ότι δεν αξίζει. Πείτε καμιά γνώμη. Παρε το απλο εφοσον εχεις 1080 οθονη και καλο πισι.. 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 καμια απολυτος εκπτωση για το PRO ......ξενερωσαΑκριβώς αυτο Τίποτα ούτε μισό ευρώ δεν έκοψαν. Στα ps4 slim στα media markτ έριξα κράξιμο.είχαν τιμή ακριβότερη και από σκρουτζ από 3-4 καταστήματα.
najinblue3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Malthador όχι, για μένα δεν αξίζει το προ, και διαφορά στην τηλεόραση σου δεν θα δεις 1
kostiger Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Malthador όχι, για μένα δεν αξίζει το προ, και διαφορά στην τηλεόραση σου δεν θα δεις Μωρε εχει αξια σαν κονσολα και υπαρχουν ορατες διαφορες ακομα και σε fhd τηλεορασεις, το θεμα ειναι οτι δεν αξιζουν αυτα τα εξτρα 140 ευρω. Καλυτερα να τα διαθεσει για παιχνιδια ο ανθρωπος.. 2
najinblue3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 συμφωνω kostiger, για μενα δεν εχει δειξει κατι τρελο για να το παρω ομως 1
petran91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχω αυτό σε standby από το Amazon και αυτό το bundle κλεισμένο στο Γερμανό. Θέλω το μηχάνημα αποκλειστικά και μόνο για τα exclusives. Το λευκό PS4 Pro θα μου βγαίνει €315 τελική με μεταφορικά μέσα. Στο Γερμανό εκτός του ότι θα κάνω εξαργύρωση από την €πιστροφή το μεγαλύτερο μέρος του ποσού (και άρα δεν θα βγάλω λεφτά από την τσέπη μου), θα μου μπουν στην €πιστροφή 50 ευρώ και θα ξεφορτωθώ για 20-25 ευρώ το game που έχει μαζί και δεν με ενδιαφέρει, δηλαδή από τα €249 θα μου βγει η κονσόλα σκέτη γύρω στα 175-180 ευρώ. Δηλαδή, μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των €140. Το gaming μου γίνεται σε TV και οθόνη που είναι και οι δυο 1080p. Είναι τόσο μεγάλο το impact που έχει η έξτρα ισχύς του PS4 Pro στα 1080p (μιλάμε πάντα για τα exclusive games) ώστε να δικαιολογούνται €140 παραπάνω, τα οποία θα μπορούσα να τα διαθέσω για 7 τίτλους την παρούσα στιγμή με τις προσφορές; Η απληστία μου μου λέει να πάρω το πακέτο του amazon, αλλά η λογική μου μου λέει ότι δεν αξίζει. Πείτε καμιά γνώμη. 140€ είναι αρκετές ώρες παιχνιδιού στο απλό PS4. Εφόσον δεν θα αναβαθμίσεις στο άμεσο μέλλον σε 4k, άποψη μου να μην πάρεις το Pro.
Alex21121988 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ερχόμενος από το ''απλό'' ps4 και πηγαίνοντας στο Pro και παίζοντας σε FHD TV οι διαφορές που παρατήρησα είναι κυρίως στο θέμα απόδοσης της κονσόλας στο πως λειτουργεί με τις εφαρμογές κτλ, όταν πηγαίνεις πχ από το game στο dashboard και ανάποδα. Επειδή ακριβώς το είχα τιγκαρισμένο στο game την κονσόλα,(κοντά στα 600Gb games) από κάποιο σημείο και έπειτα είχα θεματάκια,η κονσόλα τραβούσε ζόρι. Με το Pro είναι σαφώς πιο άνετα τα πράγματα. ΄Οσο αφορά τα της εικόνας σε 1080p TV, λόγω supersampling ουσιαστικά, προσφέρει μια πιο sharp εικόνα σε σχέση με πριν. Σε άλλα games αναλόγως πως το έχει χειριστεί το developer έχεις και πλεονεκτήματα στο framerate ή ακόμα και στην εικόνα με καλύτερα shadows,ΑΑ και τα υπόλοιπα καλούδια. Αν αξίζει η αγορά του, λίγο πολύ έχει συζητηθεί πολλάκις και αυτό εδώ στο topic, είναι ξεκάθαρα στο τι έχεις και τι ζητάς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις