gRim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θέλω να τσιμπήσω PS4 και με ενδιαφέρει να παίξω σε αυτό μόνο τα exclusives του. Δεν με ενδιαφέρει το online multiplayer και δεν με ενδιαφέρουν τα games που δίνει η συνδρομή γιατί είναι πολύ στοχευμένοι οι τίτλοι που θέλω να παίξω και γιατί έχω ήδη XBL συνδρομή. Χάνω κάτι άλλο αν δεν βάλω συνδρομή; Θα μπορώ να μπαίνω κανονικά στο PSN store και θα έχω κανονικά browser ή σε άλλα non-game apps (τύπου Netflix, Spotify κλπ); Το local multiplayer δεν θέλει συνδρομή, σωστά; Κι άλλη μία ερώτηση: ο Γερμανός έχει βγάλει κάμποσα games που με ενδιαφέρουν στο 20ευρω (Last Guardian, Uncharted, Until Dawn κοκ). Αυτοί οι τίτλοι μείον το 20% επιστροφή της Eurobank βγαίνουν στα 16 ευρώ ο καθένας. Σε αυτή την τιμή αξίζουν ή μεταχειρισμένα παίζουν χαρακτηριστικά πιο κάτω; Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% χωρίς συνδρομή απλά δεν θα μπορείς να παίξεις online multiplayer και φυσικά δεν θα έχεις τα παιχνίδια του μήνα. Ότι δηλαδή είπες κι εσύ. Εφόσον παίρνεις την κονσόλα μόνο για τα exclusive ίσως όντως να μην αξίζει συνδρομή στα 45 ευρώ αφού τα exclusive παιχνίδια είναι κυρίως single player. Όσο για τα παιχνίδια αξίζουν 100% στα 16 ευρώ και δεν θα τα βρεις πιο φτηνά μεταχειρισμένα από όσο έχω δει. Κι εγώ τσίμπησα 2 και σκοπεύω να αγοράσω κι άλλα άμα δω ευκαιρίες και όποτε τα παίξω...
Alejandro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θέλω να τσιμπήσω PS4 και με ενδιαφέρει να παίξω σε αυτό μόνο τα exclusives του. Δεν με ενδιαφέρει το online multiplayer και δεν με ενδιαφέρουν τα games που δίνει η συνδρομή γιατί είναι πολύ στοχευμένοι οι τίτλοι που θέλω να παίξω και γιατί έχω ήδη XBL συνδρομή. Χάνω κάτι άλλο αν δεν βάλω συνδρομή; Θα μπορώ να μπαίνω κανονικά στο PSN store και θα έχω κανονικά browser ή σε άλλα non-game apps (τύπου Netflix, Spotify κλπ); Το local multiplayer δεν θέλει συνδρομή, σωστά; Κι άλλη μία ερώτηση: ο Γερμανός έχει βγάλει κάμποσα games που με ενδιαφέρουν στο 20ευρω (Last Guardian, Uncharted, Until Dawn κοκ). Αυτοί οι τίτλοι μείον το 20% επιστροφή της Eurobank βγαίνουν στα 16 ευρώ ο καθένας. Σε αυτή την τιμή αξίζουν ή μεταχειρισμένα παίζουν χαρακτηριστικά πιο κάτω; 1. Το μόνο που χάνεις είναι τα cloud saves. Εννοείται ότι μπαίνεις κανονικά στο store και γενικά έχεις πρόσβαση στο internet για όλες τις εφαρμογές. 2. Uncharted μεταχειρισμένο δε νομίζω να το βρεις κάτω από 20 ευρώ.
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Kαι ομως. Στο πορτοκαλι μαγαζι η τριλογια και το 4 μεταχειρισμενα ειχαν 13 ευρω και το λοστ λεγκασυ 16 προχθες..
logistoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πρώτον κάντε λίγο υπομονή μέχρι και την Παρασκευή έρχεται flash sale σίγουρα στο αμερικάνικο store+κουπόνι 10%. Επίσης θα υπάρχει ένα άλλο sale κατα τη διάρκεια των game awards..πάλι και εκεί βέβαια μιλάμε για αμερικάνικο store.Αυτά. Edit τα game awards αργούν είναι στις 7 Δεκέμβρη! τα κουπόνια πώς δουλεύουν; πρέπει να έχεις ψωνίσει ένα συγκεκριμένο ποσό για να πάρεις την έκπτωση των 10? την τελευταία φόρα που πέτυχα σχετική έκπτωση στο εδώ store την πάτησα γιατί πάλι είχα βιαστεί και πήρα ότι ήθελα και μετά δεν υπήρχε λόγος να το χρησιμοποιήσω
orck Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αυτό έγινε μια φορά για ένα τεμάχιο. Βρες το ξανα εάν μπορείς. Έχει δίκιο που λέει ότι ακόμη και μεταχειρισμένα είναι πιο ακριβά.
avenger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 τα κουπόνια πώς δουλεύουν; πρέπει να έχεις ψωνίσει ένα συγκεκριμένο ποσό για να πάρεις την έκπτωση των 10? την τελευταία φόρα που πέτυχα σχετική έκπτωση στο εδώ store την πάτησα γιατί πάλι είχα βιαστεί και πήρα ότι ήθελα και μετά δεν υπήρχε λόγος να το χρησιμοποιήσω Το κουπόνι το βάζεις στο τέλος στο καλάθι πριν την αγορά..δε θυμάμαι να είχε όριο στις αγορές,μάλιστα πάει συνολικά σε όσα έχεις στο καλάθι.
logistoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 εγώ χάλασα κάνα 50αρι για παιχνίδια μόλις βγήκαν οι εκτπώσεις, αν είχα άλλα 10ευρώ θα έχωνα και ένα knack 2 να μου πάει το συγκεκριμένο στο 10αρικο.. διαφορετικά δεν με καίει και κάτι, έχουν αρχίσει να με αγχώνουν τα τόσα παιχνίδια που έχω να παίξω και είναι ίσως η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω ότι δεν τα προλαβαίνω πού να αποκτήσω και κάνα παιδί, θα τελειώσουν όλα.. 1
Sokopa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχει ακουστεί ακόμα κατι για ps4 pro, έτσι; Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του παλιού ps4 με τις προσφορές τώρα; Με ενδιαφέρουν και εμένα τα exclusives κυρίως, σε single player (uncharted, horizon για αρχη)
Alejandro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 τιποτα για το pro θα βγαλουνε τπτ ρε παιδια? Σαν να ρωτάς αν θα βρέχει την άλλη Τετάρτη. Αν βγάλουνε κάτι για το PRO θα το μάθουμε όλοι μαζί όταν το βγάλουνε.
najinblue3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 στο amazon.uk το προ παντως ειναι 300 λιρες, δε ξερω αν στελνει ελλαδα tho..
Alex21121988 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Έπεσε στα χεράκια ένα Ps4 Pro και όπως καταλαβαίνετε έχω μπει στην διαδικασία μεταφοράς accounts/data/saves κτλ. Οδηγός για μεταφορά δεδομένων είναι κάτι απλό και υπάρχει και το αντίστοιχο tutorial στο επίσημο σαιτ της Sony. Άλλο είναι το θέμα μου και θέλω κάποιος να μου πει με σιγουριά αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω στην μεταφορά(log in) στα accounts. Account=κονσόλα, δεν θέλω να φαω κανένα ξεγυρισμενο ban και μετά αντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ερώτηση λοιπόν. Κάνω disable ως primary τα 2 μου accounts στο παλιό ps4 και τα κάνω enable στο Pro; Ή δεν κάνω τίποτα και προχωράω την διαδικασία με log in και τα σχετικά κατευθείαν στην καινούρια κονσόλα; Για πείτε.
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Έπεσε στα χεράκια ένα Ps4 Pro και όπως καταλαβαίνετε έχω μπει στην διαδικασία μεταφοράς accounts/data/saves κτλ. Οδηγός για μεταφορά δεδομένων είναι κάτι απλό και υπάρχει και το αντίστοιχο tutorial στο επίσημο σαιτ της Sony. Άλλο είναι το θέμα μου και θέλω κάποιος να μου πει με σιγουριά αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω στην μεταφορά(log in) στα accounts. Account=κονσόλα, δεν θέλω να φαω κανένα ξεγυρισμενο ban και μετά αντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ερώτηση λοιπόν. Κάνω disable ως primary τα 2 μου accounts στο παλιό ps4 και τα κάνω enable στο Pro; Ή δεν κάνω τίποτα και προχωράω την διαδικασία με log in και τα σχετικά κατευθείαν στην καινούρια κονσόλα; Για πείτε. Παιζει να τα κανει ολα κ αυτοματα αν θυμαμαι καλα.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις