Moderators Malthador Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Έβαλα για παραγγελία αυτό το bundle: https://www.germanos.gr/product/ps4-slim-1-call-of-duty-wwii/20368266/ Το game έρχεται σε δισκάκι ή σε κωδικό;
orck Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στα πλαινα του κουτιου δειχνει κουτι με δισκακι. Θα ελεγα οτι θα παρεις δισκακι. Επισης προτεινω να μην παραλαβεις πριν την Παρασκευη η ακομη και Δευτερα εαν αντεχεις, ποτε δεν ξερεις....
vrwmiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Σηκώσατε όλα τα crystal ds4 που υπήρχαν στην Θεσσαλονίκη; Πότε προλάβατε
vegeta1983 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ps4 slim 500 gb μαζι με το gran turismo στα 249 ευρω απο τον κωτσοβολο: https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/181153-sony-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-ps4-500gb-slim-&-gran-turismo-sport Προσωπικα περιμενω σκετη κονσολα στα 199 οπως περυσι!
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στα πλαινα του κουτιου δειχνει κουτι με δισκακι. Θα ελεγα οτι θα παρεις δισκακι. Επισης προτεινω να μην παραλαβεις πριν την Παρασκευη η ακομη και Δευτερα εαν αντεχεις, ποτε δεν ξερεις.... Για καβάτζα έβαλα παραγγελία περισσότερο, μέχρι να δω τι θα βγάλουν μεθαύριο. Ωστόσο θα πρέπει να ψωνίσω από Γερμανό σε κάθε περίπτωση γιατί το 20% €πιστροφή είναι πολύ ελκυστικό για να μου ξεφύγει (άρα μέχρι το Σάββατο θα πρέπει να κάνω αγορά που θα ισχύει). Συν του ότι θέλω να εξαργυρώσω χρήματα, οπότε πρέπει να το κάνω σε συμβαλλόμενο κατάστημα που είναι ο Γερμανός (ενώ π.χ. ο Κωτσόβολος όχι).
Paragontas-x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στα slim μια χαρα υπαρχουν απειρες προσφορες για το pro δεν βλεπω καμια και δεν το κοβω να βλεπω γιατι πουλαει σαν τρελο και χωρις προσφορα.
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ενω τα σλιμ ζορίζονται να τα δωσουν τα μαγαζια.. Απλα οπως ολα δειχνουν ΚΑΙ φετος θα περασει κ δεν θα ακουμπησει την τιμη του προ η Black Friday. Κ περισυ απολυτα δικαιολογημενα καθως ηταν ημερων η αναβαθμισμενη κονσολα. Φετος ομως..
Paragontas-x Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειπα οτι ζοριζονται απλα ειπα οτι τα slim ειναι παντου με προσφορες ενω το pro που δεν πουλιούνται και τοσο ευκολα κυριως λογο τιμης δεν βλεπω πουθενα προσφορες.
najinblue3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 εγω φετος ηθελα να παρω το pro, σε εμας υπαρχουν προσφορες αρκετες καλες αλλα θα το κανω skip, για μενα δνε αξιζει για αυτα που παιζω at least, υπαρχει περιπτωση την παρασκευη να δωσει η sony 10$ κουπονι για ψηφιακες αγορες συμφωνα με το reddit, οποτε αν ψηνεστε για κατι να αγορασετε καλυτερα να περιμενετε 1 μερα ακομη Site: reddit
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειπα οτι ζοριζονται απλα ειπα οτι τα slim ειναι παντου με προσφορες ενω το pro που δεν πουλιούνται και τοσο ευκολα κυριως λογο τιμης δεν βλεπω πουθενα προσφορες. Ας κάνουμε μια ακομα ημερα υπομονη μηπως υπαρξει καποια προσφορα της τελευταιας στιγμής. Ισως τελικα πουλαει καλυτερα απο οτι περιμενουμε το προ. Ισως παλι τα περιθώρια κερδους να ειναι πολυ μικροτερα ηια τη Σονυ. Μπορεί κ τα 2.. Σε καθε περιπτωση περιμενα οτι θα προωθηθει φετος το προ κατι που οπως ολα δειχνουν δεν προκύπτει απο πουθενα.. 1
shikabalas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 The Last of Us Remastered 19.9 και επισης Uncharted Collection 19.9 στον κωτσοβολο.Καλες τιμες νομιζω για καποιον που δεν ετυχε να τα εχει παιξει ή ειναι νεος στην κονσολα.
avenger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πρώτον κάντε λίγο υπομονή μέχρι και την Παρασκευή έρχεται flash sale σίγουρα στο αμερικάνικο store+κουπόνι 10%. Επίσης θα υπάρχει ένα άλλο sale κατα τη διάρκεια των game awards..πάλι και εκεί βέβαια μιλάμε για αμερικάνικο store.Αυτά. Edit τα game awards αργούν είναι στις 7 Δεκέμβρη!
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θέλω να τσιμπήσω PS4 και με ενδιαφέρει να παίξω σε αυτό μόνο τα exclusives του. Δεν με ενδιαφέρει το online multiplayer και δεν με ενδιαφέρουν τα games που δίνει η συνδρομή γιατί είναι πολύ στοχευμένοι οι τίτλοι που θέλω να παίξω και γιατί έχω ήδη XBL συνδρομή. Χάνω κάτι άλλο αν δεν βάλω συνδρομή; Θα μπορώ να μπαίνω κανονικά στο PSN store και θα έχω κανονικά browser ή σε άλλα non-game apps (τύπου Netflix, Spotify κλπ); Το local multiplayer δεν θέλει συνδρομή, σωστά; Κι άλλη μία ερώτηση: ο Γερμανός έχει βγάλει κάμποσα games που με ενδιαφέρουν στο 20ευρω (Last Guardian, Uncharted, Until Dawn κοκ). Αυτοί οι τίτλοι μείον το 20% επιστροφή της Eurobank βγαίνουν στα 16 ευρώ ο καθένας. Σε αυτή την τιμή αξίζουν ή μεταχειρισμένα παίζουν χαρακτηριστικά πιο κάτω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις