Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο φίλος,τώρα που μπαίνω δεν υπάρχει,αλλά έχει το crystal που λέει ο άλλος φίλος στα 35.

Εγώ πήγα στο κατάστημα Γαλατσίου,πήγανε να μου πλασάρουν το εκθεσιακό,αλλά μετά την επιμονή μου βρήκανε ένα τελευταίο σφραγισμένο στην αποθήκη τους.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το βλέπω να έχει αναφερθεί, και μόλις το είδα στο store.

Στα  18€ το GOTY του bloodborne(για τους PLUS)μάλλον είναι τρεχάτε χριστιανοί σωστά? :P 

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP9000-CUSA03173_00-BLOODBORNE0000EU

αν δεν το εχεις τσιμπα το 100%, σιγουρα 100 ωρες + περιεχομενο χωρις guides και αηδιες

Δημοσ.

αν δεν το εχεις τσιμπα το 100%, σιγουρα 100 ωρες + περιεχομενο χωρις guides και αηδιες

Το τσίμπησα την ωρα που έγραφα το μήνυμα.

Με παραξενεύει ότι το εικονίδιο λέει σκέτο bloodborne (εννοώ στη βιβλιοθήκη μου και τώρα που το έβαλα να κατεβαίνει) και δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι η Goty.

Is that normal? 

Δημοσ.

Το τσίμπησα την ωρα που έγραφα το μήνυμα.

Με παραξενεύει ότι το εικονίδιο λέει σκέτο bloodborne (εννοώ στη βιβλιοθήκη μου και τώρα που το έβαλα να κατεβαίνει) και δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι η Goty.

Is that normal? 

Απο όσο βλέπω στο store, η "GOTY" έκδοση είναι απλά πακέτο με το base game και το DLC, δεν υπάρχει δηλαδή ξεχωριστό GOTY version του παιχνιδιού, οπότε είναι normal να μην το αναφέρει :P

Απο το εικονίδιο του παιχνιδιού πάντως αν πατήσεις down και επιλέξεις την επιλογή PS Store θα σου δείξει στα δεξιά μια λίστα "Your Addons". Αν βλέπεις εκεί το The Old Hunters DLC, είσαι OK.

• Like 1
Δημοσ.

Απο όσο βλέπω στο store, η "GOTY" έκδοση είναι απλά πακέτο με το base game και το DLC, δεν υπάρχει δηλαδή ξεχωριστό GOTY version του παιχνιδιού, οπότε είναι normal να μην το αναφέρει :P

Απο το εικονίδιο του παιχνιδιού πάντως αν πατήσεις down και επιλέξεις την επιλογή PS Store θα σου δείξει στα δεξιά μια λίστα "Your Addons". Αν βλέπεις εκεί το The Old Hunters DLC, είσαι OK.

Στο εικονίδιο του παιχνιδιού αν πατήσω κάτω δεν μου έχει τέτοια επιλογή. Ίσως επειδή δεν κατέβηκε ακόμα?

Τεσπα, στο store φαινεται ξεκάθαρα ότι αγόρασα την Goty, ενώ μου έχει επιλογή για αγορά της κανονικής, επομένως είμαι εντάξει νομίζω.

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί περίμενα να δω το κόκκινο εικονίδιο που είναι της goty και όχι το κανονικό. Αλλά εφόσον δεν υπάρχει ξεχωριστή goty έκδοση όπως πχ του witcher, έτσι εξηγείται.

Να δω πότε θα τα παίξω όλα αυτά.. Που παίζω παίζω witcher και τον τελειωμό δεν έχει. :P

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πήρα το crystal 34.90 +Resident Evil 7 Biohazard 16,90+Maxtor M3 1TB 2.5" Black HDD 39.90.

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/170495-capcom-resident-evil-7-biohazard

Τα πήρα με αποστολή στο χώρο μου.

Επειδη πηρα τηλεφωνο και το κωτσοβολο μου ειπαν οτι οι προσφορες black friday μπορουν να γινουν παραγγελια μονο με αποστολης στο χωρο σας δεν μπορειτε να κανετε απλα κρατηση και να πατε απο το μαγαζι να τα παρετε.

Δημοσ.

Δεν το βλέπω να έχει αναφερθεί, και μόλις το είδα στο store.

Στα 18€ το GOTY του bloodborne(για τους PLUS)μάλλον είναι τρεχάτε χριστιανοί σωστά? :P

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP9000-CUSA03173_00-BLOODBORNE0000EU

Το τσιμπάς σε τέτοια τιμή χωρίς δεύτερη σκέψη

Δημοσ.

Να το τονισω για αλλη μια φορα οτι ναι μεν η τιμη του bloodborne ειναι παρα πολυ χαμηλα,αλλα ειναι μια κατηγορια παιχνιδιου η οποια δεν απευθυνεται σε ολους,ειδικα αν δεν εχουν καμια επαφη με τα souls παιχνιδια γενικα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...