kundi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ακομα καμια προσφορα για ps4 pro !! μονο τηλεορασης
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα μπει προσφορα για pro η one x η switch.για αλλη μια φορα ξεστοκαρουν τα απλα μοντελα.
Paragontas-x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Έχει αγοράσει κάποιος απο χώρα Ευρώπης κάποια κονσόλα της sony και να χρειάστηκε εγγύηση? Αν ναι είχε πρόβλημα να δεχτούν την Ευρωπαϊκή απόδειξη αγοράς ή την δέχτηκαν κανονικά και άμεσα και τον κάλυψαν κανονικά στην Sony Hellas. Το ρωτάω αυτό γιατί βρήκα σε πολύ καλή τιμή το ps4pro σε site στην Αγγλία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω θέμα με την ετήσια εγγύηση. Από την τηλεφωνική επικοινωνία μου με την sony Hellas μου είπαν ότι από τη στιγμή που η κονσόλα έχει αγοραστεί εντός Ευρώπης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Giannis_kan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Έχει αγοράσει κάποιος απο χώρα Ευρώπης κάποια κονσόλα της sony και να χρειάστηκε εγγύηση? Αν ναι είχε πρόβλημα να δεχτούν την Ευρωπαϊκή απόδειξη αγοράς ή την δέχτηκαν κανονικά και άμεσα και τον κάλυψαν κανονικά. Το ρωτάω αυτό γιατί βρήκα σε πολύ καλή τιμή το ps4pro σε site στην Αγγλία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω θέμα με την ετήσια εγγύηση. Από την τηλεφωνική επικοινωνία μου με την sony Hellas μου είπαν ότι από τη στιγμή που η κονσόλα έχει αγοραστεί εντός Ευρώπης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάρε καλύτερα στην cometron τηλ να είσαι σίγουρος και ρώτα. Και πες μας και εδώ τι σου απάντησαν να έχουμε το νου μας.
Paragontas-x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Γιατί δεν είναι αξιόπιστο σε ότι σου πει η Sony Hellas? Edit: Μόλις μίλησα και με cometron και μου είπαν ακριβώς το ίδιο ότι από τη στιγμή που είναι απο Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα έχετε 1 χρόνο εγγύηση. 1
mixalisss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ερωτηση παιδια αξιζει να αγορασω τωρα με την προσφορα to platstation vr ? καποιος που το εχει να μοιραστει εντυπωσεις και αντοχη στο χρονο ;
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Γιατί δεν είναι αξιόπιστο σε ότι σου πει η Sony Hellas? Edit: Μόλις μίλησα και με cometron και μου είπαν ακριβώς το ίδιο ότι από τη στιγμή που είναι απο Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα έχετε 1 χρόνο εγγύηση. Ή από τη στιγμή που είναι από Ευρώπη ισχύουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες και άρα έχει δύο χρόνια εγγύηση... 2
Paragontas-x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν νομιζω να βγαλεις ακρη σε αυτο γιατι οπουδηποτε και αν πηρα τηλεφωνο που ειναι υπευθυνοι για το ps4 δηλαδη Sony Hellas & Cometron μου ειπαν ολοι οτι η εγγυηση που δινει η sony ειναι 1 χρονο και οχι 2 και οταν τους ειπα οτι η Ευρωπη λεει για 2 χρονια μου ειπαν οτι αυτο ειναι απλα οδηγια ουτε υποχρεωση ειναι, ουτε τιποτα αλλο.
mclein Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 το brexit επηρεαζει την αγορα κονσολας απο αγγλια ;
26ska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ο κοτσοβολος έχει dualshock 4 στα 29.90,μόλις αγορασα.
orck Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είναι η πρώτη έκδοση των χειριστηρίων. Όχι ότι έχουν και κάποιος μεγάλη διαφορά απλά.το αναφέρω.
Paragontas-x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 το brexit επηρεαζει την αγορα κονσολας απο αγγλια ; Δεν νομιζω γιατι τουλαχιστον γεωγραφικα παραμενει ευρωπη. Ο κοτσοβολος έχει dualshock 4 στα 29.90,μόλις αγορασα. Μην το ψαξετε καν δεν υπαρχει πουθενα στην Αθηνα πλεον. Τουλαχιστον στο site αυτο δειχνει.
RIOS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει αυτό: στα 34.90:https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/periferiaka-ps4/164837-sony-dualshock4-wireless-crystal
Προτεινόμενες αναρτήσεις