Greygore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ logistoulis και ikagura24 για τις απαντήσεις σας, γενικά αντεχω μέχρι ένα σημείο τζαπανιλα οπότε θα το δοκιμάσω Πάντως το Persona 5 είναι μακράν το καλύτερο της σειράς για κάποιο νέο παίκτη, έχει πέσει απίστευτο refinement στα περισσότερα συστήματα οπότε δεν χρειάζεται να ανατρέχεις σε wiki για να καταλάβεις πως δουλεύουν (και γενικά το όλο design είναι απίστευτα πιο κατατοπιστικό/οργανωμένο/καθαρό σε σύγκριση με τα προηγούμενα της σειράς και/ή άλλα JRPG)
chill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Fifa, nba 2k θα παίξει φθηνότερα από 42 εντός xmas? Τι λέτε; Θυμόμαστε τι είχε συμβεί πέρσι;
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πάντως το Persona 5 είναι μακράν το καλύτερο της σειράς για κάποιο νέο παίκτη, έχει πέσει απίστευτο refinement στα περισσότερα συστήματα οπότε δεν χρειάζεται να ανατρέχεις σε wiki για να καταλάβεις πως δουλεύουν (και γενικά το όλο design είναι απίστευτα πιο κατατοπιστικό/οργανωμένο/καθαρό σε σύγκριση με τα προηγούμενα της σειράς και/ή άλλα JRPG) επίσης μόλις παρατήρησα στο how long to beat ότι είναι γιγάντιο.. κάπου στο 2019 ευελπιστώ να το έχω τελειώσει...
Speed Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Black Friday στο PSplus Grand Turismo 29,90 και Nioh 23,99 ... Νομίζω οτι είναι super ....
orck Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καπου ειδα οτι το Nioh μαζι με τα παιχνιδια της Naughty dog θα παιξουν στο 20αρικο, σε φυσικο μεσο.
markoliaz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ερωτηση! μπορω να παιξω στο ps4 μου digital παιχνιδια που εχει ενας φιλος στο account του? δηλαδη να κανω log out το δικο μου profile και να μου πει το email του και το pass του και να μπω απο την δικη μου κονσολα στο account και να εχω ολα τα digital games του? ειναι εφικτο?
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ερωτηση! μπορω να παιξω στο ps4 μου digital παιχνιδια που εχει ενας φιλος στο account του? δηλαδη να κανω log out το δικο μου profile και να μου πει το email του και το pass του και να μπω απο την δικη μου κονσολα στο account και να εχω ολα τα digital games του? ειναι εφικτο? Απλα δεν μπορειτε και οι δυο να παιζεται ταυτοχρονα απο τον ιδιο λογαριασμο.αυτο που πρεπει να κανετε ειναι ο φιλος σου να κανει deactivate την κονσολα του απο το λογαριασμο του.μετα να βαλεις τον λογαριασμο του στο ps4 σου να κανεις activate την κονσολα σου στο λογαριασμο του και μετα να παιζεις με τον λογαριασμο σου ολα τα παιχνιδια που εχει και ο φιλος σου 1
Elmago1925 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Προσπαθω να αγορασω μερικα παιχνιδακια απο το Store και δεν μπορω ουτε απο την κονσολα ουτε απο την ιστοσελιδα.Στην κονσολα μου πεταει μηνυμα να ελεγξω τα στοιχεια της καρτας μου και στην ιστοσελιδα οτι υπηρξε προβλημα,να ξαναπροσπαθησω αργοτερα.Με paypal θελω να κανω την αγορα αλλα απο οτι ειδα δε δεχεται την καρτα ουτε με απευθειαν αγορα.Διαβασα και σε αλλα φορουμ αντιστοιχες περιπτωσεις αλλα δε βρηκα καποια λυση.Εννοειται εχω αγορασει πολλες φορες με τον ιδιο τροπο απο το store και εννοειται οτι η καρτα σε αλλες αγορες λειτουργει κανονικα (ebay κλπ)
najinblue3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 το εχω παθει και εγω πριν το καλοκαιρι, μην το σπαμαρεις γενικα μπορει να φας lock στις αγορες για καποιες μερες δοκιμασε να αγορασεις απο το app στο κινητο, εγω ετσι το ειχα λυσει το θεμα
Elmago1925 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ηδη το χω καρασπαμαρει.Δοκιμασα και απο το app,εκανα και βαλε-βγαλε ....Βρηκαν μερα! το εχω παθει και εγω πριν το καλοκαιρι, μην το σπαμαρεις γενικα μπορει να φας lock στις αγορες για καποιες μερες δοκιμασε να αγορασεις απο το app στο κινητο, εγω ετσι το ειχα λυσει το θεμα
najinblue3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 περιμενε μεχρι αυριο και δοκιμασε ξανα, ειναι σπαστικο αλλα shit happens
Grim Ripper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αξίζουν τα FF 15 και World of Final Fantasy στα 20€;
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αξίζουν τα FF 15 και World of Final Fantasy στα 20€; Ναι(υποθετοντας οτι ξερεις πανω κατω τι ειναι τα final fantasy )
Grim Ripper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ξέρω τι είναι πάνω κάτω. Αν και από τα δύο που ανέφερα μάλλον το WoFF φέρνει στα παλιά games (λόγο turn-based battles).
Προτεινόμενες αναρτήσεις