Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι; το παλικαρι που ανεβαζε συνεχεια φωτο την τηλεοραση του ειναι εδω; νοσταλγησα τετιες στιγμες και εφαγα φλασια τωρα και τον θυμηθηκα. :)

To Μazinga λες? Mε τις επαγγελματικες CRT?

Σε τρωει ο πωπος σου να δωσεις λεφτα, μου φαινεται  :-D .

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To Μazinga λες? Mε τις επαγγελματικες CRT?

Σε τρωει ο πωπος σου να δωσεις λεφτα, μου φαινεται  :-D .

Για τον συμφορουμιτη delpro λεει που το μονο που εκανε στο παρον θεμα ειναι να ανεβαζει φωτογραφιες με το ποσο ωραια φαινονται τα παιχνιδια στην τηλεοραση του...

• Like 1
Δημοσ.

Οι ps plus κάρτες έχουν κάποια ημερομηνία λήξεως ή μπορείς να τις βάλεις όποτε θες; Δηλαδή μπορείς να έχεις μια τώρα και να την βάλεις μετά 2 χρόνια ?

Αν θυμάμαι καλά έχουν ημ.ληξεως.

Δημοσ.

Σας ήρθε το mail για Black Friday?

Λέει ότι εμείς που έχουμε συνδρομή θα δούμε νωρίτερα τις εκπτώσεις

Μας ήρθε

Μας ήρθε

Άντε να δούμε :)

Ελπίζω σε δυνατά deal

Δημοσ.

Πιστεύω σε χαμό για όσους έχουν ήδη τη κονσόλα και δεν περιμένουν από τα εδώ μαγαζιά

Μακάρι

Άντε γιατί θέλω πολλά παιχνίδια και περιμένω πως και πως να πέσουν λίγο οι τιμές τους να τα χτυπήσω

Δημοσ.

@Fulgore υπάρχει περίπτωση να δούμε το slim 1TB στα 200??? Ρωτάω για φίλο που ενδιαφέρεται σε αυτά τα λεφτά...

Δημοσ.

@Fulgore υπάρχει περίπτωση να δούμε το slim 1TB στα 200??? Ρωτάω για φίλο που ενδιαφέρεται σε αυτά τα λεφτά...

Καμία μάλλον

Είχε πάρει κάτι το αυτί μου για 500αρια σε αυτή τη τιμή εννοείται λίγα κομμάτια αλλά μάλλον όχι

Δημοσ.

Σκετο στα 200 δεν το νομιζω. Σε καποιο bundle με παιχνιδια στα 250-260πχ και αρα σκετη η κονσολα να βγαινει περιπου τοσο δεν ειναι απιθανο αν οχι απο Ελλαδα,ισως απο εξωτερικο.

Δημοσ.

Πέρυσι με 2 χειριστήρια το πήρα στα 249€ στην bf

1tb έκδοση. D chassis ηταν

Δημοσ.

Βγήκαν οι προσφορές! Persona 5 στο 35αρι και lost legacy στο 20αρι με μια γρήγορη ματιά που είδα (αυτά ήθελα εγώ)

Γενικά πάντως δεν βλέπω και θεοτρελα πράγματα, απλά καλά και πολλά τα είχαμε ξαναδεί

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...