Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κάμερα για PS4

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος , για κάμερα για ps4 . Αν είναι οποιαδήποτε κάμερα , η αν είναι ειδική της sony ps4 . Ευχαριστώ .

Δημοσ.

Το last of us στο 20ρικο ισως ειναι ιστορικα χαμηλη τιμη για το παιχνιδι.

θυμαμαι τις παλιες καλες μερες που το ειχα παρει καινουργιο στα 19.90 και μετα πηρε την ανιουσα :P

Δημοσ.

Να ρωτήσω κτ γτ δεν γνωρίζω. Νομίζω 45 ευρώ PS plus κάρτα είναι καλά. Γίνεται πχ να έχω την συνδρομή σε δύο κονσόλες σε εμένα και σε ξάδερφου μου? Δλδ να την μοιραστούμε ας πούμε να μας έρθει πιο οικονομικα η δεν γίνεται κτ τέτοιο?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κτ γτ δεν γνωρίζω. Νομίζω 45 ευρώ PS plus κάρτα είναι καλά. Γίνεται πχ να έχω την συνδρομή σε δύο κονσόλες σε εμένα και σε ξάδερφου μου? Δλδ να την μοιραστούμε ας πούμε να μας έρθει πιο οικονομικα η δεν γίνεται κτ τέτοιο?

Γίνεται με τον τρόπου που γίνεται να μοιραστείς και τα ψηφιακά σου παιχνίδια.

Googlare how to game share on Ps4 και θα βρεις πως γινεται. Δεν ειναι δυσκολη διαδικασια, πολλοι λενε οτι ειναι 100% νομιμο και αλλοι παρανομο. Το κανεις με δικη σου ευθυνη.

Σημαντικο ομως, μονο ο λογαριασμος στον οποιο θα ενεργοποιησετε την καρτα μπορει να παιρνει τα δωρεαν του μηνα. Ο αλλος απλα θα μπορει να παιζει ονλαιν.

Δημοσ.

Α δν γίνεται δλδ να μπορούν να κατεβάζουν και οι δύο κονσόλες παιχνίδια και ταυτόχρονα online από διαφορετικά accounts?

Δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο. Αυτο γινεται.

Απλα αν αγορασετε μαζι την συνδρομη, αυτη θα ενεργοποιηθει σε εναν μονο λογαριασμο απο τους 2. Αυτος ο λογαριασμος θα παιρνει τα δωρεαν παιχνιδια του PS plus, ο αλλος δεν θα τα παιρνει αν και θα μπορει να τα παιζει.

Η συνδρομη μοιραζεται σε ολους τους λογαριασμους της εκαστοτε κονσολας, αρκει ο λογαριασμος που την εχει να ειναι primary στην συγκεκριμενη κονσολα.

Δημοσ.

Δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο. Αυτο γινεται.

Απλα αν αγορασετε μαζι την συνδρομη, αυτη θα ενεργοποιηθει σε εναν μονο λογαριασμο απο τους 2. Αυτος ο λογαριασμος θα παιρνει τα δωρεαν παιχνιδια του PS plus, ο αλλος δεν θα τα παιρνει αν και θα μπορει να τα παιζει.

Η συνδρομη μοιραζεται σε ολους τους λογαριασμους της εκαστοτε κονσολας, αρκει ο λογαριασμος που την εχει να ειναι primary στην συγκεκριμενη κονσολα.

Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. Θα το τσεκάρω και θα δω τι θα κάνω. Όπως το βλέπω μόνος μου θα την πάρω μάλλον για να μην μπλέκω.
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ! Αλλα έχω μια ερώτηση! Εσεις που παρακολουθείτε γενικα τα δρόμενα του ps4, οι περσινές προσφορές blackfriday ήταν στο ίδιο επίπεδο τιμής με τις προσφορές Χριστουγέννων? Κι αν όχι, τί απόκληση τιμής υπήρχε ?

Δημοσ.

Kαλησπερα. Ξερετε κανενα app για android η ios που να μπορεις να σημειωνεις παιχνιδια που εχεις παιξει η και που θα ηθελες να παιξεις;

Δημοσ.

Kαλησπερα. Ξερετε κανενα app για android η ios που να μπορεις να σημειωνεις παιχνιδια που εχεις παιξει η και που θα ηθελες να παιξεις;

Φτιάξε σημείωση στο keep..
Δημοσ.

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος , για κάμερα για ps4 . Αν είναι οποιαδήποτε κάμερα , η αν είναι ειδική της sony ps4 . Ευχαριστώ .

Όχι. Θέλει μόνο αυτή την ειδική της Σόνυ
Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι; το παλικαρι που ανεβαζε συνεχεια φωτο την τηλεοραση του ειναι εδω; νοσταλγησα τετιες στιγμες και εφαγα φλασια τωρα και τον θυμηθηκα.:)

• Like 2
Δημοσ.

Οι ps plus κάρτες έχουν κάποια ημερομηνία λήξεως ή μπορείς να τις βάλεις όποτε θες; Δηλαδή μπορείς να έχεις μια τώρα και να την βάλεις μετά 2 χρόνια ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...