Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, όντως, έχουν μαζευτεί κάμποσα από το Plus. 

Η κάμερα δε μου κάνει για υποχρεωτική, πάντως. "May be required" λέει. Ειδικά σε single player πράγματα δε βλέπω λόγο να είναι απαραίτητη. Τώρα, αν θες να παίξεις couch multi και να τοποθετεί το PS4 το splitscreen αναλόγως πού κάθεται ο κάθε παίκτης, ναι, θα χρειάζεται. 'Η για Move support (που είναι πολύ προαιρετικό). Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη σημαντική λειτουργεία με το DS που να απαιτεί κάμερα. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω παιδιά εμένα μου φαίνεται λογικό να απαιτείται γενικά. Ήδη η λειτουργία με το split-screen είναι πολύ σημαντική και θα μας κρύβουν λογικά και άλλες τέτοιες εκπλήξεις. Μένει να δούμε στην Ε3  τι θα μας πουν.

• Moderators
Δημοσ.

τι ειναι αυτα που λετε ρε...δεν γινεται να απαιτειται και να πουλιετε ξεχωριστα...τεσπα ειναι δεδομενο νομιζω πως το eye απαιτειται μονο απο συγκεκριμμενα παιχνιδια...οποιος τα θελει, θα παιρνει και το eye, οπως γινοταν  μεχρι τωρα...

Μια χαρά γίνεται να απαιτείται και να πουλιέται ξέχωρα.

Μπορεί να σου πει η Sony ότι δεν απαιτείται για να λειτουργήσει η κονσόλα και να παίξεις single-player, αλλά απαιτείται π.χ. προκειμένου να κάνεις login στον PSN λογαριασμό σου προκειμένου να κατεβάζεις παιχνίδια ή να παίζεις multi ή να κάνεις track τα achievements σου κλπ.

In other news, μακάρι να βγάλουν bundle με PSV, θα το τσιμπήσω σχετικά νωρίς, έτσι και γίνει αυτό. Το θέμα είναι ότι με το να κάνουν υποχρεωτικό το remote play μεταξύ PS4 και PSV, ουσιαστικά είναι σαν να «καίνε» το software του PSV. Δύσκολα θα δούμε πλέον games αποκλειστικά για αυτό και όσες πωλήσεις θα κάνει, θα τις κάνει λόγω της πιθανής ύπαρξης κάποιου τέτοιου bundle.

Γενικά ήταν λίγο δίκοπο μαχαίρι η απόφαση για το υποχρεωτικό remote play. Μακάρι να βγω λάθος.

Δημοσ.

ξεχνάτε κάποιοι ότι όταn κυκλοφόρησε το PS3 δεν είχε καν HDMI μέσα, παρά μόνο καλώδιο για standar definition...δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει κάτι τέτοιο (PS VITA memory cards anyone?)

• Like 1
Δημοσ.

ξεχνάτε κάποιοι ότι όταn κυκλοφόρησε το PS3 δεν είχε καν HDMI μέσα, παρά μόνο καλώδιο για standar definition...δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει κάτι τέτοιο (PS VITA memory cards anyone?)

Εχω την εντυπωση πως τα πρωτα κομματια του ps3 ειχαν hdmi, αυτα που δεν ειχαν ηταν τα πρωτα κομματια του x360.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως τα πρωτα κομματια του ps3 ειχαν hdmi, αυτα που δεν ειχαν ηταν τα πρωτα κομματια του x360.

Ισχύει. Και εγώ έτσι ξέρω. Του PS3 όλα τα μοντέλα έχουν hdmi.

Δημοσ.

Καλώδιο, απ' όσο θυμάμαι, είχε μόνο η Premium του 360 για κάποιο διάστημα, αλλά μετά κόπηκε κι αυτό. Είναι λίγο τραγικοί πάντως. Πόσο τους κοστίζει ένα μέτρο καλώδιο;

Δημοσ.

Μεγάλη ξεφτίλα αυτό με το καλώδιο και το PS3 εκείνη την εποχή, όπως και οι κάρτες μνήμης για το Βίτα. Αλλά κλασσικά τα fanboys δεν είχαν πρόβλημα με αυτά :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλώδιο, απ' όσο θυμάμαι, είχε μόνο η Premium του 360 για κάποιο διάστημα, αλλά μετά κόπηκε κι αυτό. Είναι λίγο τραγικοί πάντως. Πόσο τους κοστίζει ένα μέτρο καλώδιο;

Ένα σχετικά καλό καλώδιο που να μπορεί να βγάλει 1080p και στερεοσκοπικό 3D μπορεί να κοστίζει 30-35 ευρώ. Ένα πολύ καλό μπορεί να φτάσει και τα 60 ευρώ. Αυτές είναι οι τωρινές τιμές, πόσο μάλλον πριν από 5-6-7 χρόνια.

Απολύτως λογική και κατανοητή είναι η έλλειψη HDMI καλωδίου από τα twins. Αν κάποιος δεν έχει HDTV γιατί να επωμιστεί το επιπλέον κόστος του καλωδίου; Με την ίδια λογική γιατί να μην συμπεριλαμβάνουν και 3D γυαλιά μέσα στο κουτί του PS3; Το HDMI καλώδιο δεν αφορά όλους όσους αγοράζουν κονσόλα, μόνο όσους έχουν HDTV.

Δημοσ.

Εκείνη την εποχή ήταν ακριβά τα καλώδια hdmi και το PS3 ήδη εμπαινε μέσα 300$ ανα συσκευή . Από την άλλη η MS στα πρωτα 360 δεν έβαλε καν θύρα hdmi πάλι για θέμα κόστους.

Τώρα πλέον τα hdmi έχουν εδραιωθεί και οι τιμές τους δεν διαφέρουν από ενα αντίστοιχο αναλογικό. Στο pc έχω δυο hdmi για TV και monitor, 3m και 10m αντίστοιχα(v.1,4 και τα δυο). Το 10m , μέγεθος στο οποίο μπορούν να φανούν προβλήματα στο σήμα, είναι άψογο και το αγορασα πριν 3,5 χρόνια γύρω στα 30 ευρώ.

Δημοσ.

Ένα σχετικά καλό καλώδιο που να μπορεί να βγάλει 1080p και στερεοσκοπικό 3D μπορεί να κοστίζει 30-35 ευρώ. Ένα πολύ καλό μπορεί να φτάσει και τα 60 ευρώ. Αυτές είναι οι τωρινές τιμές, πόσο μάλλον πριν από 5-6-7 χρόνια.

Απολύτως λογική και κατανοητή είναι η έλλειψη HDMI καλωδίου από τα twins. Αν κάποιος δεν έχει HDTV γιατί να επωμιστεί το επιπλέον κόστος του καλωδίου; Με την ίδια λογική γιατί να μην συμπεριλαμβάνουν και 3D γυαλιά μέσα στο κουτί του PS3; Το HDMI καλώδιο δεν αφορά όλους όσους αγοράζουν κονσόλα, μόνο όσους έχουν HDTV.

Και με no-name καλώδιο μια χαρά ποιότητα έχεις και σε 1080p και σε 3D. Δεν χρειάζεται να πας να σκάσεις 60 ευρώ για καλώδιο μην τρελαθούμε. Και ο αριθμός των gamers που έχουν συνδεδεμένο το PS3 σε μη HDTV είναι πολύ μικρός σε σχέση με τον αριθμό που έχει τηλοράσεις 3D. Στις παθητικές 3D όμως της LG σου δίνει και γυαλιά αν θες να δεις. Ξερεις εσυ καμια τηλεοραση που να σου δινει hdmi καλωδιο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...