Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά αφήστε τα φουλ και νο φουλ......και λιώστε τις κονσόλες με δωρεάν free multiplayer on line  :D

http://prntscr.com/hayzmw

Mε τη γραμμη που εχω, με το που συνδεθω online θα αρχισει να κατεβαζει 200-300 γιγα update.

Θα τελειωσει το κατεβασμα μετα απο 2 μηνες.

Η γραμμη θα ειναι διαθεσιμη με χαμηλο ping (οταν κατεβαζει, φτανει στο Θεο) αρχες Φεβρουαριου.

"Καλα κρασια".

Δωρον-Αδωρον.

Παιξτε εσεις για μενα. :-D

Επεξ/σία από Le Perv
Δημοσ.

Mε τη γραμμη που εχω, με το που συνδεθω online θα αρχισει να κατεβαζει 200-300 γιγα update.

Θα τελειωσει το κατεβασμα μετα απο 2 μηνες.

Η γραμμη θα ειναι διαθεσιμη με χαμηλο ping (οταν κατεβαζει, φτανει στο Θεο) αρχες Φεβρουαριου.

"Καλα κρασια".

Δωρον-Αδωρον.

Παιξτε εσεις για μενα. :-D

32ms ping

8.02 Mbps Download

0.8 Mbps Upload 

Μετρήσεις απο speedtest.net σου φαίνεται γρήγορη η γραμμή;  Φυσικά όχι και όμως δοκιμασμένο απο χθες σε Battlefield 4, FIFA 17 καθόλου καθυστέρηση, μια χαρά παίζεις, και μάλιστα με wifi σύνδεση !   :-D

Δημοσ.

32ms ping

8.02 Mbps Download

0.8 Mbps Upload 

Μετρήσεις απο speedtest.net σου φαίνεται γρήγορη η γραμμή;  Φυσικά όχι και όμως δοκιμασμένο απο χθες σε Battlefield 4, FIFA 17 καθόλου καθυστέρηση, μια χαρά παίζεις, και μάλιστα με wifi σύνδεση !   :-D

Αν ειχα 8 μεγα μπιτ, θα μουν θεουλης.

Τελος παντων, δεν εχει σημασια τι γραμμη εχω εγω.

Το προβλημα ειναι οτι το online ειναι ανταγωνιστικο.

Αυτος με το καλυτερο ping ειναι αυτος που ξεχωριζει.

Δεν ειναι ο καλυτερος παιχτης.

Εγω το εχω παρατησει το αθλημα εδω και χρονια.

Εχω φαει πολυ ξυλο κι εχω καταλαβει οτι δεν εχω καμια ελπιδα, με αυτη τη γραμμη.

Μονο για κανενα σκακι ειμαι :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειχα 8 μεγα μπιτ, θα μουν θεουλης.

Τελος παντων, δεν εχει σημασια τι γραμμη εχω εγω.

Το προβλημα ειναι οτι το online ειναι ανταγωνιστικο.

Αυτος με το καλυτερο ping ειναι αυτος που ξεχωριζει.

Δεν ειναι ο καλυτερος παιχτης.

Εγω το εχω παρατησει το αθλημα εδω και χρονια.

Εχω φαει πολυ ξυλο κι εχω καταλαβει οτι δεν εχω καμια ελπιδα, με αυτη τη γραμμη.

Μονο για κανενα σκακι ειμαι :D

Ναι το ανταγωνιστικό MP δεν είναι για το Ελληνικό internet.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ειδα στα seven spots 300 ευρω το ps4 μαζι με vr headset & gran turismo, όντως ισχυει κατι τέτοιο?

Και αν ισχυει ξερει κάποιος για ποσο καιρό ισχυει γιατι δε νομιζω για πολύ τετοια προσφορά.

post-391493-0-66588400-1510898103_thumb.png

Δημοσ.

Παιδια ειδα στα seven spots 300 ευρω το ps4 μαζι με vr headset & gran turismo, όντως ισχυει κατι τέτοιο?

Και αν ισχυει ξερει κάποιος για ποσο καιρό ισχυει γιατι δε νομιζω για πολύ τετοια προσφορά.

Δε βλέπω πουθενά να λέει ότι έχει και την κονσόλα. Εξάλλου θα ήταν αδύνατο σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

http://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=PlayStation%20VR&sn.ff.f_price.from=250&sn.s=f_price&affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=5a0b19ee-257a-3e5c-91ab-da0f2e15ded8

Δεν το βάζω στις προσφορές γιατί μάλλον είναι Price drop και οχι περιορισμενου χρονου προσφορα.
Αν στα 299 ειχε καμερα και move twin pack, θα πηγαινα τωρα να το παρω. Τωρα το σκεφτομαι λιγο :P

Ακυρο, μαλλον ειναι προσφορα περιορισμενου χρονου που ληγει 27/11
https://www.playstation.com/en-us/campaigns/2017/black-friday-week-2017/

Δημοσ.

Ευκαιρια να ξεστοκαρουν τα παλια VR.Θυμiζω εχει ανακοινωθει νεο βελτιωμενο VR.

Ειναι πολυ καλη τιμη ομως εστω και αν προκειται για ξεστοκαρισμα. Μιλάμε για 200€ αν αφαιρεσεις τις τιμες των εξτρα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...