Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκεκριμένα λέει ότι το BF για τα PS PLUS μέλη ξεκινάει από αυτήν την Παρασκευή με έως -40% στους τίτλους που ανέφερε ο najinblue3. Ίσως τιμήσω το destiny αν είναι πολύ καλή η προσφορά, τα άλλα όμως δεν με τραβάνε..

Δημοσ.

Καλή η έκπτωση έλα όμως που στο ευρωπαικό store όλα αυτά έχουν 70 ευρώ

στην digital έκδοση!Οπότε μόνο αν είναι σε όλα -40% ίσως αξίζει, αλλιώς το παίρνεις

physical που τα βρίσκεις πλέον κάνα 50αρι..φυσικά στο αμερικάνικο store με

αρχική τιμή 60$ και με την ευνοική ισοτιμία συμφέρει,αλλά θες ξεχωριστό
plus account για να επωφεληθείς..Ίδωμεν βέβαια.

Δημοσ.

Αξίζει το knack το 1? Το έχω βρει στο 10αρικο. Επεξα το 2 σε demo και με κράτησε να το τελειώσω.

Είναι platform παλιάς σχολής. Πολύ απλό για τα σημερινά δεδομένα αλλα εγώ το ευχαριστήθηκα. Για την τιμή που έχει τώρα μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Αξίζει το knack το 1? Το έχω βρει στο 10αρικο. Επεξα το 2 σε demo και με κράτησε να το τελειώσω.

Παίζει αρκετά συχνά στα 5€ οπότε θα μπορούσες να περιμένεις, πριν λίγο καιρό είχε εκπτώσεις το store και πήρα το knack στα 5€ και το god of war 3 remastered τα 12-13€.

Δημοσ.

Βασικά στα 5 από τι καταλαβαίνω ψηφιακά το αγοράσατε(όχι ότι έχω θέμα να το επερνα και έτσι). 10 το βρήκα σε κανονικό δισκάκι με το κουτί του. Δεν είναι καλά?

Δημοσ.

Καλή η έκπτωση έλα όμως που στο ευρωπαικό store όλα αυτά έχουν 70 ευρώ

στην digital έκδοση!Οπότε μόνο αν είναι σε όλα -40% ίσως αξίζει, αλλιώς το παίρνεις

physical που τα βρίσκεις πλέον κάνα 50αρι..φυσικά στο αμερικάνικο store με

αρχική τιμή 60$ και με την ευνοική ισοτιμία συμφέρει,αλλά θες ξεχωριστό

plus account για να επωφεληθείς..Ίδωμεν βέβαια.

Fifa και nba πέρσι είχαν παίξει στα 39,99 € στο BF. Οπότε και φέτος εκεί θα παίξουν. Θα ήθελα και AC Origins στα ίδια επίπεδα με season pass included :lol:. Αλλιώς του χρόνου. 70,00 € για οποιοδήποτε μη πλήρες παιχνίδι δεν δίνω για κανέναν λόγο!!!

Δημοσ.

Βασικά στα 5 από τι καταλαβαίνω ψηφιακά το αγοράσατε(όχι ότι έχω θέμα να το επερνα και έτσι). 10 το βρήκα σε κανονικό δισκάκι με το κουτί του. Δεν είναι καλά?

Ναι μεσα απο το store.Δεκα ευρω ειναι φυσιολογικη τιμη.Φανταζομαι μεταχειρισμενο το βρηκες.

Δημοσ.

Οπως τα λεει ο φιλος απο πανω.Στα 5 ευρω το ειχα παρει εγω.Να περιμενεις γιατι το βγαζουν συχνα στα 5 ευρω.

το τελειωσες?

Δημοσ.

Ναι μεσα απο το store.Δεκα ευρω ειναι φυσιολογικη τιμη.Φανταζομαι μεταχειρισμενο το βρηκες.

ναι μεταχειρισμένο καινούργιο κρατάει ακόμα κν 20 αρικο αποσο είδα.
Δημοσ.

Χαζεύοντας στο PS Store βλέπω το Hitman δωρεάν και το έκανα αγορά. Είχε ανακοινωθεί κάποια προσφορά;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...