orck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τα παιχνιδια που ειναι εκδοσεις GOTY ειτε εχουν dlc πως ακριβως δουλευουν; Εχουν μεσα κωδικο; Για παραδειγμα ψαχνω το witcher 3 goty σε μεταχειρισμενο (δεν ειναι αγγελια ζητησης, προσπαθω να θεσω το ερωτημα) εαν ο προηγουμενος ειχε χρησιμοποιησει τους κωδικους αυτοι ξαναδουλευουν στον επομενο; Εαν οχι εγω τι θα παρω; το απλο μονο μενει; Παιζει κατι αλλο; Ξερω οτι ολοι ζουν στην φρενιτιδα της black friday, εαν ξερει κανεις κατι για αυτο θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω πολυ 1
Socratis_g Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Wolfstein 2 πηρε κανεις να μας πει την εμπειρια του ? Βλεπω εξαιρετικες κριτικες . Αν σου αρέσουν τα FPS είναι μπόμπα! 1
logistoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Wolfstein 2 πηρε κανεις να μας πει την εμπειρια του ? Βλεπω εξαιρετικες κριτικες . το έπαιξα στο pc (ήθελα να δοκιμάσω και το νέο μου ποντίκι οπότε ήταν καλή ευκαιρία) οπότε για τα τεχνικά του ps4 δεν έχω άποψη, αλλά σαν παιχνίδι εφόσον σου άρεσε το πρώτο θα σου αρέσει και αυτό δεν μου έκανε βεβαίως την ίδια αίσθηση με το προηγούμενο, αλλά ήταν αξιοπρεπές σαν sequel, αξίζει να παιχτεί τα wolfenstein μαζί με το doom είναι η αφρόκρεμα των single player fps αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει και κάτι καλύτερο και να θες 1
Socratis_g Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 και το COD wwII είναι πολύ καλό, αν και σχετικά μικρό.
Alejandro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Κανένα tactical fps υπάρχει; Ρεαλιστικό σε στυλ Arma.
petran91 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τα παιχνιδια που ειναι εκδοσεις GOTY ειτε εχουν dlc πως ακριβως δουλευουν; Εχουν μεσα κωδικο; Για παραδειγμα ψαχνω το witcher 3 goty σε μεταχειρισμενο (δεν ειναι αγγελια ζητησης, προσπαθω να θεσω το ερωτημα) εαν ο προηγουμενος ειχε χρησιμοποιησει τους κωδικους αυτοι ξαναδουλευουν στον επομενο; Εαν οχι εγω τι θα παρω; το απλο μονο μενει; Παιζει κατι αλλο; Ξερω οτι ολοι ζουν στην φρενιτιδα της black friday, εαν ξερει κανεις κατι για αυτο θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω πολυ Στην ψηφιακή έκδοση που αγόρασα, τα DLC ηταν σαν ενσωματωμένα στην GOTY έκδοση. Υπέθεσα ότι θα είναι το ίδιο και με το δισκάκι. Δεν ήμουν σίγουρος για να σου απαντήσω 100%, οπότε έκατσα και έψαξα. Κάτι που θα μπορούσες να κάνεις ο ίδιος αφού σε ενδιαφέρει τόσο και δεν σου απαντάνε(δεν το λέω επιθετικά, 1 λεπτό μου πήρε άλλωστε). https://www.google.gr/search?q=witcher+3+goty+edition+has+code+for+dlc+download%3F&oq=witcher+3+goty+edition+has+code+for+dlc+download%3F&aqs=chrome..69i57j0l5.11449j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Εν ολίγοις, δεν έχει κωδικούς. Είναι όλα στο δισκάκι.
orck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, εαν διαβασεις ομως θα ηθελα μια πιο γενικη απαντηση απο καποιον που εχει τα παιχνιδια και ξερει πως ειναι, δεν ξερω να σου δωσω απο τωρα τιτλους παιχνιδιων που θα με ενδιαφερουν. Γραφω "Για παραδειγμα ψαχνω το witcher 3 goty σε μεταχειρισμενο (δεν ειναι αγγελια ζητησης, προσπαθω να θεσω το ερωτημα)"Με αλλα λογια δεν εχω ενδιαφερον για το witcher συγκεκριμενα (αν και δεν λεω οχι) προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει το συστημα με τις complete, goty και dlc ready εκδοσεις. Πως να το ψαξω αυτο στο google;Ξερω οτι στο Destiny που αγορασα ειχε μεσα τα DLC με κωδικο. Το δισκακι ειχει το παιχνιδι οπως βγηκε την πρωτη ημερα, το επιπλεον περιεχομενο το περνεις με τον κωδικο που εχει στο φυλλαδιακι.Ξανα ευχαριστω.
logistoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ε ψάξε για το κάθε παιχνίδι που σε ενδιαφέρει ξεχωριστά, οι κωδικοί dlc σε φυλλαδιάκι σίγουρα είναι κάτι που παίζει, αλλά γιατί έχει τόση σημασία; για τη μεταπώληση; καταλαβαίνω ότι αν κάτι το βάλεις στον λογαριασμό σου μένει σε εσένα και ας πουλήσεις το δισκάκι με το βασικό παιχνίδι
orck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ισως δεν τα γραφω εγω καλα, συγνωμη εαν συμβαινει κατι τετοιο.Θελω να ξερω εαν υπαρχει καποιος κανονας, καποια κοινη πρακτικη που τηρουν ολες οι εταιρεις σχετικα με το εξτρα περιεχομενο.Και να ξερω τι αξιζει να ψαξω σε μεταχειρισμενο και τι καλυτερα να αγοραστει καινουργιο.
najinblue3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δε καταλαβαίνω τι ρωτάς αλλαε τις goty η θα είναι μέσα στο δισκάκι κανονικα, η θα βάλεις κωδικό να κατεβάσεις extra περιεχόμενο από το store In other news, έρχονται sales την άλλη τρίτη, αν βρω το post που το διάβασα θα το βάλω εδω 2
petran91 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ισως δεν τα γραφω εγω καλα, συγνωμη εαν συμβαινει κατι τετοιο. Θελω να ξερω εαν υπαρχει καποιος κανονας, καποια κοινη πρακτικη που τηρουν ολες οι εταιρεις σχετικα με το εξτρα περιεχομενο. Και να ξερω τι αξιζει να ψαξω σε μεταχειρισμενο και τι καλυτερα να αγοραστει καινουργιο. Δεν τηρείται από όλες τις εταιρίες κάτι συγκεκριμένο αν αυτό ρωτάς. Ανάλογα το παιχνίδι. 1
Greygore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ισως δεν τα γραφω εγω καλα, συγνωμη εαν συμβαινει κατι τετοιο. Θελω να ξερω εαν υπαρχει καποιος κανονας, καποια κοινη πρακτικη που τηρουν ολες οι εταιρεις σχετικα με το εξτρα περιεχομενο. Και να ξερω τι αξιζει να ψαξω σε μεταχειρισμενο και τι καλυτερα να αγοραστει καινουργιο. Το τι ακριβώς περιέχει (ή πρέπει να περιέχει) μια GOTY έκδοση εξαρτάται δυστυχώς απο τον εκάστοτε publisher -- αυτό που είχε ξεκινήσει κυριολεκτικά ως Game of the Year award (βραβείο απο κάποια έκθεση, περιοδικό κ.τ.λ.) σιγά-σιγά έγινε απλά να κάνουν market τα repack/επανακυκλοφορίες που κάνουν (βλ. επίσης Complete/Legendary/Gold/Definitive editions και δεν συμμαζεύεται). Γενικός κανόνας δεν υπάρχει, αλλά μπορείς να υπολογίσεις (όχι 100% αλλά αρκετά κοντά) τι να περιμένεις απο τις προηγούμενες κυκλοφορίες του κάθε publisher - π.χ. η Bethesda συνηθίζει να κυκλοφορεί 3-6 μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου DLC μια definitive έκδοση (όπως έγινε με Fallout 3, Fallout 4, Skyrim, νομίζω και το RAGE αν δεν κάνω λάθος) που περιέχει όλα τα DLC (αν και πιο παλιά στο Oblivion GOTY δεν περιείχε όλα τα paid DLC), ενώ αντίθετα θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση του Borderlands 2 όπου κυκλοφόρησε GOTY η οποία δεν περιείχε όλα τα DLC (νομίζω συνέχισαν να βγάζουν κάποια mission packs και ένα level cap increase μετά την κυκλοφορία του GOTY οπότε δεν περιλαμβάνονταν στο πακέτο). TL:DR Δυστυχώς δεν έχει ένα κανόνα/ορισμό που ακολουθούν όλοι οι publisher, χρειάζεται ψάξιμο (αν αγοράζεις καιρό μετά την κυκλοφορία) ή ρίσκο (αν προσπαθείς να αποφασίσεις μεταξύ day 1 ή αναμονή για GOTY). 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 μολις ανακοινωσε για us store, up to 40% ( cod ww2, destiny2, nba2k, fifa 18, madden 18, south park, more tba ) προσωπικα στο cod δε βλεπω πανω απο 5$ εκπτωση (μιας και πουλαει σαν τρελο), στα υπολοιπα μπορει 10, μακαρι να βγω ψευτης
Phoenix7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 μολις ανακοινωσε για us store, up to 40% ( cod ww2, destiny2, nba2k, fifa 18, madden 18, south park, more tba ) προσωπικα στο cod δε βλεπω πανω απο 5$ εκπτωση (μιας και πουλαει σαν τρελο), στα υπολοιπα μπορει 10, μακαρι να βγω ψευτης Ένα link; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις