Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

double discount εχει υποτιθεται για τους plus, δε νομιζω να βγουνε καλυτερες, περσι δεν θυμαμαι τιποτα ιδιαιτερο, το amazon απο την αλλη βγαζει τρελες προσφορες σε κουτατα

Έχω δει πολύ καλύτερες εκπτώσεις από Σόνυ σε σχέση με τις τρέχουσες (και σε πολύ περισσότερους τίτλους)

Επίσης οι τωρινές είναι μέχρι 16/11 σωστά;

Άρα για εκείνες τις μέρες σίγουρα θα παίξει κάτι

Δημοσ.

Έχω δει πολύ καλύτερες εκπτώσεις από Σόνυ σε σχέση με τις τρέχουσες (και σε πολύ περισσότερους τίτλους)

Επίσης οι τωρινές είναι μέχρι 16/11 σωστά;

Άρα για εκείνες τις μέρες σίγουρα θα παίξει κάτι

μεχρι 24 μου εμφανιζει σε μενα, ειδικα της telltale που κοιταξα και ψηνομαι να παρω

Δημοσ.

μέχρι 24 ε; δεν το θυμόμουν σωστά τότε.. από την άλλη στις 24 είναι η Black friday οπότε λήγοντας οι τωρινές προσφορές μπορεί να βάλουν για εκείνη τη μέρα ή το πσκ τίποτα χαμούς.. θα δείξει 

εγώ θέλω να πάρω κάνα persona σκοτωμένο, δεν έχω κάνα άλλο που να με καίει

Δημοσ.

Mαγκες θα παρω 1-2 φιλαρακια θα σκασουμε μυτη 7 η ωρα απ'εξω απο το μαγαζι και αν δω και εχει κοσμο ξεκιναμε το σπρωξιμο και τις φαπες! χαχαχα 1 φορα αποφασισα να παρω και εγω PS4 δεν παιζει να το χασω.

Δημοσ.

Για να δουμε ομως θα το ριξουν και εδω στα 199?

Mα και πέρυσι 199Ε ειχε αλλα με 500gb "σκληρό" ,και εγω περιμένω καμιά καλή τιμή για το προ αλλά δεν το βλέπω, ίσως τα Χριστούγεννα.

• Like 1
Δημοσ.

Mα και πέρυσι 199Ε ειχε αλλα με 500gb "σκληρό" ,και εγω περιμένω καμιά καλή τιμή για το προ αλλά δεν το βλέπω, ίσως τα Χριστούγεννα.

Ααα μια χαρα τοτε! ακομα και το 500αρι να εχουν παλι δεν εχω προβλημα μου κανει, ετσι και αλλιως μονο για τα αποκλειστικα το θελω. Ολο και κατι θα μειωσουν και στο προ πιστευω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...