Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μπουνε σ αγγελιες μετα!

δυσκολο να αγορασει ο άλλος μετα από black Friday 

νεκρωνει η αγορα :P

Παντως θυμαμαι και περυσι μερικους μαυραγορίτες που επαιρναν 3-3 τα ps4 Και τα pro ώστε να τα μοσχοπουλησουν μετα από κανενα 3μηνο

• Like 1
Δημοσ.

Μην ακούω χαζομάρες ολες οι κονσόλες στα 2-3 χρονια θελουν καθαρισμα στα φινς όπως και τα λαπτοπ... εσυ με το ps 3 super slim ενταξει λογικο καθαρίσετο και μετα από 5χρονια ,αλλα το pro 310watt κονσολιτσα όταν αρχιζει να γεμιζει στρωμα σκόνης θα αρχισουν και τα κολλήματα...ε χερω πολύ όταν βγει pro super slim με καταναλωση 50watt ε μην το ανοίξεις ποτε ρε φιλος... θα ξεχασουμε και αυτά που ξεραμε εδώ μεσα,δεν λεω για αλαγμα παστας μιλαω για καθαρισμα ψυχτρας όχι φαν αλλα φινς 

Δημοσ.

Αν πεσει στα 200 και σε εμάς και εγώ 2 θα πάρω.

Ένα για εδώ και ένα για το χωριό!

Και αλλοι για να τα πουλήσουν όταν ξανά ανέβει η τιμή στα νορμάλ επίπεδα λίγο πιο κάτω να βγάλουν το κάτι τις τους, κλασικά.
Δημοσ.

Τα παιχνιδια που ειναι εκδοσεις GOTY ειτε εχουν dlc πως ακριβως δουλευουν; Εχουν μεσα κωδικο;
Για παραδειγμα ψαχνω το witcher 3 goty σε  μεταχειρισμενο (δεν ειναι αγγελια ζητησης, προσπαθω να θεσω το ερωτημα) εαν ο προηγουμενος ειχε χρησιμοποιησει τους κωδικους αυτοι ξαναδουλευουν στον επομενο; Εαν οχι εγω τι θα παρω; το απλο μονο μενει;
Παιζει κατι αλλο;

Δημοσ.

Μαγκες καλησπερα, σκεφτομαι να τσιμπησω ενα PS4 slim στο black friday και φοβαμαι μηπως δεν προλαβω και τα εχουν εξαφανησει ολα. Τι παιζει ακριβως στο black friday? Τα μαγαζια ανοιγουν κανονικα στις 8 το πρωι η παραμενουν ανοιχτα απο την προηγουμενη μερα και απλα ξεκινουν οι προσφορες οταν παρει η ωρα 12? Αν ξερετε πειτε μου να ξερω και εγω ποτε να σκασω μυτη xD

Δημοσ.

Κανονικο ωραριο παιζει..

Τωρα με το online δν ξερω τι γινεται..Αν μπορεις πχ να το παρεις μεσω του site για ν αποφυγεις την ταλαιπωρια!

θα το κοιταξω και το online, παντως αν θελω να παω εκει σκαω μυτη κατα τις 7.30 κανενα μισαωρο πριν ανοιξουν και ελπιζω χαχαχα αντε να δω γιατι το εχω τρεναρει πολυ το PS4 και εχουν μαζευτει πολλοι τιτλοι που θελω να παιξω που δεν υπαρχουν σε PC.

Δημοσ.

Μαγκες καλησπερα, σκεφτομαι να τσιμπησω ενα PS4 slim στο black friday και φοβαμαι μηπως δεν προλαβω και τα εχουν εξαφανησει ολα. Τι παιζει ακριβως στο black friday? Τα μαγαζια ανοιγουν κανονικα στις 8 το πρωι η παραμενουν ανοιχτα απο την προηγουμενη μερα και απλα ξεκινουν οι προσφορες οταν παρει η ωρα 12? Αν ξερετε πειτε μου να ξερω και εγω ποτε να σκασω μυτη xD

Πέρυσι το Public είχε ανοίξει μία ώρα νωρίτερα.

Δημοσ.

Αν βγει και εδω προσφορά με 2 κατοστάρικα το 1tb slim έχει να γίνει χαμός!!

λογικά θα βγει, αλλά θα είναι για λίγα κομμάτια ίσα ίσα ναι παιχτεί ξύλο και να ακουστεί ώστε να μαζευτεί κόσμος

Πέρυσι το Public είχε ανοίξει μία ώρα νωρίτερα.

8 άνοιξε

τρεχουν προσφορες στο store atm

συνέχεια τρέχουν, αλλά για εκείνες τις ημέρες περιμένω ακόμα καλύτερες

μέχρι και η ms έβαλε καλές προσφορές περυσι black friday που κατά κανόνα έχει χειρότερες από τη sony (θυμάμαι είχα πάρει το horizon στα 45 με ούτε μήνα κυκλοφορία)

in other news.. παω να τελειώσω το yakuza 0 αυτές τις μέρες, τι παιχνιδάρα αν και τελείως παράξενο. το έχω ερωτευτεί

• Like 1
Δημοσ.

double discount εχει υποτιθεται για τους plus, δε νομιζω να βγουνε καλυτερες, περσι δεν θυμαμαι τιποτα ιδιαιτερο, το amazon απο την αλλη βγαζει τρελες προσφορες σε κουτατα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...