Le Perv Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εγω μενω διπλα σε κεντρικο δρομο. Με οτι συνεπαγεται αυτο σε σκονη. Καθε μερα πρεπει να ξεσκονιζω. Ειμαι καπνιστης και θελω να αεριζεται καλα ο χωρος. Επειδη γυριζω κουρασμενος απο δουλεια, εχω ελευθερο χρονο μεν, αλλα δεν εχω δυναμη να κατσω να ασχολουμαι με τις κονσολες μου... τις εχω γραμμενες στα @@ μου κι αν χαλασουνε θα παρω αλλες μεταχειρισμενες. Δεν εχω μονο το PS4. Εχω Ps3 με 100+ παιχνιδια να με ψυχαγωγουν. Ολες τις κονσολες της SEGA. Οι κονσολες ειναι παμφθηνες. Τα παιχνιδια ειναι πανακριβα και καποια δυσκολο να τα βρεις. To Dreamcast μου ειναι χιλιο-ταλαιπορημενο απο τις επισκευες, αλλα λειτουργικοτατο. Εχει δεκαδες χιλιαδες εργατο-ωρες πανω στην πλατυ του. Aν χαλασει το PS3 μου (εχει αλλες τοσες εργατο-ωρες κι αυτο), ψωνιζω αλλο αμεσα. Δινω κατι παραπανω να μην εχει ουτε γρατσουνια αυτο που θα παρω. Καλα να ειμαστε, δουλειες να εχουμε και χρονο να παιζουμε. 3
kostiger Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Καλα τα λες πατριωτη. K εγω στην ποιοτητα των συσκευων επαφιομαι. Αντε και στην καθαριοτητα του σπιτιου. Βεβαια εγω δεν ειμαι καπνιστης, αλλα κατα τα αλλα αντιστοιχες συνθηκες εχω. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ναι αλλά μειώνουν αρκετά τι ροή του αέρα που και αυτό ειναι κακό. τοτε σκονη και καθαρισμος ανα 6μηνο η 1 ετος. δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα δικα μας.
Le Perv Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μια φορα το χρονο (τουλαχιστον) ανοιγω το Dual Shock 3 να το ψεκασω με καθαριστικο επαφων στ' αναλογικα. Tι πρεπει να γινει? Να μην παιζω? Γιατι πληρωσα τοσα λεφτα για τα παιχνιδια της κονσολας? Αυριο μπορει να πεθανω. Να παρει φωτια το σπιτι. Να με κλεψουν. (μακρυα απο μας τρετοια πραματα) Παιζω κι οσο μπορω προσεχω να μη κακο-μεταχειριζομαι τα μηχανηματα. 2
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εγω μενω διπλα σε κεντρικο δρομο. Με οτι συνεπαγεται αυτο σε σκονη. Καθε μερα πρεπει να ξεσκονιζω. Ειμαι καπνιστης και θελω να αεριζεται καλα ο χωρος. Επειδη γυριζω κουρασμενος απο δουλεια, εχω ελευθερο χρονο μεν, αλλα δεν εχω δυναμη να κατσω να ασχολουμαι με τις κονσολες μου... τις εχω γραμμενες στα @@ μου κι αν χαλασουνε θα παρω αλλες μεταχειρισμενες. Δεν εχω μονο το PS4. Εχω Ps3 με 100+ παιχνιδια να με ψυχαγωγουν. Ολες τις κονσολες της SEGA. Οι κονσολες ειναι παμφθηνες. Τα παιχνιδια ειναι πανακριβα και καποια δυσκολο να τα βρεις. To Dreamcast μου ειναι χιλιο-ταλαιπορημενο απο τις επισκευες, αλλα λειτουργικοτατο. Εχει δεκαδες χιλιαδες εργατο-ωρες πανω στην πλατυ του. Aν χαλασει το PS3 μου (εχει αλλες τοσες εργατο-ωρες κι αυτο), ψωνιζω αλλο αμεσα. Δινω κατι παραπανω να μην εχει ουτε γρατσουνια αυτο που θα παρω. Καλα να ειμαστε, δουλειες να εχουμε και χρονο να παιζουμε. Απο τη στιγμη που το ps3 σου δουλευει ακομα χωρις προβληματα μετα απο τοσους μηνες, μην πω χρονια δουλειας(Και εννοω αν προσθεσεις τις ωρες που ειναι ανοιχτη η κονσολα ετσι) σε τοσο σκονισμενο περιβαλον το ps4 δεν προκειτε να εχει προβλημα.
Giannis_kan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αν βγει και εδω προσφορά με 2 κατοστάρικα το 1tb slim έχει να γίνει χαμός!! 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 θα στηθουν 2 μερες πριν εξω από το κατάστημα! 2
Πανος999 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδια μονο εγω εχω προβλημα με τη χωρητικοτητα? Εχω γεμισει τον εσωτερικο(500) κ εναν εξωτερικο(1tb).. Τα παιχνιδια τα σβηνετε εσεις μετα? Τα αγορασμενα ψηφιακα δεν μπορω να τα σβησω.. Του plus νομιζω αν τα σβησω,μπορω να τα ξανακατεβασω ε?
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Και τα αγορασμενα τα ψηφιακα μπορεις να σβησεις.και τα ξανακατεβαζεις οποτε θες
joker80 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 θα στηθουν 2 μερες πριν εξω από το κατάστημα! Πρώτος θα είμαι εγώ να πάρω 2-3
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πρώτος θα είμαι εγώ να πάρω 2-3 γιατι 2-3 και όχι 1 ; 1
Chrysostomos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 γιατι 2-3 και όχι 1 ; Αν πεσει στα 200 και σε εμάς και εγώ 2 θα πάρω. Ένα για εδώ και ένα για το χωριό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις