anamenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 καλό αυτό το νέο , λογικά δεν θα το αφήσει έτσι η Microsoft.
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Τόσα πράγματα πήρε πίσω, στο DRM θα κολλήσει..?
Udontneed2know Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Used Game DRM: Sony Says Not On The PS4 αλλος ενας κυνηγος clicks , το αρθρο δεν παρουσιαζει καμια επισημη θεση της sony για το θεμα, αν και πιστευω οτι τελικα δεν θα εχει τους περιορισμους της MS καθως ολα τα στοιχεια αυτο δειχνουν, αυτο που κανει το συγκεκριμενο αρθρο ειναι να παρει τα ιδια στοιχεια που επικαλουμαι εγω, να φτασει στο ιδιο συμπερασμα με αυτο που λεω εγω, αλλα να πει ψεματα οτι και καλα αυτη ειναι η επισημη θεση της sony, η οποια προς το παρον δεν εχει ξεκαθαρισει. 1
mtzs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αυτο το προσεξατε στο τελος της διαφημισης απο το DS4; PS4 camera may be required and is sold separately --> λογικα μικροτερο κοστος SKU στην αγορα
Udontneed2know Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εγω παντα αυτη την εντυπωση ειχα, οτι θα πουλιεται ξεχωριστα οπως το ps eye.
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Sold separately? Εγώ θυμάμαι είχαν πει πως θα είναι μέσα στο bundle. Αν απαιτείται και πωλείται ξεχωριστά μιλάμε πάλι για ένα μεγάλο fail από την sony. Φαίνεται δεν έβαλε μυαλό με τις κάρτες του Vita. 1
Udontneed2know Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εριξα μια ματια στο video της παρουσιασης και δεν ειπαν κατι τετοιο, επισης δεν εχουν πει οτι θα απαιτειται, μηπως εχεις μπερδεψει το ps4 με το xbox one?
skanjos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εγώ πάλι γιατί το θεωρώ μαμάτο που δεν βάλανε την κάμερα στο κουτί ,αυτό σημαίνει οτι θα είναι φουλ προαιρετική και κλάιν μάιν μόνο για κάτι Move κτλπ μπούρδες game, δεν θα ήθελα μια τέτοια κουμούτσα δίπλα στην tv. 1
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εγώ πάλι γιατί το θεωρώ μαμάτο που δεν βάλανε την κάμερα στο κουτί ,αυτό σημαίνει οτι θα είναι φουλ προαιρετική και κλάιν μάιν μόνο για κάτι Move κτλπ μπούρδες game, δεν θα ήθελα μια τέτοια κουμούτσα δίπλα στην tv. Νομίζω θα απαιτείται. Κάτι τέτοιο θυμάμαι είχα διαβάσει. Λογικά στην Ε3 θα τα πουν όλα αυτά και θα δώσουν επιπλέον πληοροφορίες για την κάμερα. Η οποία έχει και 2 ματάκια. Δεν είναι απλά σαν το PS3 Eye. Κάτι παραπάνω θα έχει.
xavier Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 τι ειναι αυτα που λετε ρε...δεν γινεται να απαιτειται και να πουλιετε ξεχωριστα...τεσπα ειναι δεδομενο νομιζω πως το eye απαιτειται μονο απο συγκεκριμμενα παιχνιδια...οποιος τα θελει, θα παιρνει και το eye, οπως γινοταν μεχρι τωρα...
Darthvader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ο μόνος λόγος για να μη βάλουν την κάμερα στο πακέτο είναι για να έχει φθηνότερη τιμή από το xbox one. Βασικά βλέπω ότι η στρατηγική τους πλησιάζει του 360. Εστιάζει περισσότερο στα games και (αν δεν έχει στανταρ τη κάμερα) στη χαμηλότερη τιμή. Από την άλλη η MS επιχειρεί την εδραίωση κάποιων πραγμάτων που θέλει με δουρειο ίππο το one και αντιστοιχη στρατηγική με του ps3, προεξοφλώντας την κυριαρχία της μόνο στις ΗΠΑ. Βέβαια το one δεν έχει την ίδια κληρονομια με το ps3 ( ps2 vs 360) και οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά θα δούμε τι άσσους κρύβει. Προσωπικά θα ήθελα ένα bundle PS4 με το vita.
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 τι ειναι αυτα που λετε ρε...δεν γινεται να απαιτειται και να πουλιετε ξεχωριστα...τεσπα ειναι δεδομενο νομιζω πως το eye απαιτειται μονο απο συγκεκριμμενα παιχνιδια...οποιος τα θελει, θα παιρνει και το eye, οπως γινοταν μεχρι τωρα... Δες το φαινόμενο του Vita με τις κάρτες μνήμης και τότε μπορείς να υποθέσεις και εσύ το ίδιο. 1
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ένα bundle ps4+vita σε καλή τιμή θα ήταν καλή κίνηση.
Udontneed2know Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Προσωπικά θα ήθελα ένα bundle PS4 με το vita. θα εκπλαγω πολυ εαν δεν υπαρξει τετοιο bundle, απο την στιγμη που ολα τα παιχνιδια του ps4 θα εχουν remote play στο vita. 1
Darthvader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αν βγεί bundle θα το πάρω γιατί έχω αρκετά παιχνιδάκια για το vita από το plus. Edit- Μολις είδα bundle vita στα 199 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις