Chrysostomos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 το είπα πριν,αλλά πείσμωσες, Αφού διαφωνείτε τόσο πείτε μεταξύ μας.Τέλος ιστορίας. 700 σελίδες για να δείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Μπαίνω να διαβάσω και βλέπω μόνο δικά σου γραπτά,ως απάντηση σε όποιον πάει να γράψει κάτι.
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 το είπα πριν,αλλά πείσμωσες, Αφού διαφωνείτε τόσο πείτε μεταξύ μας.Τέλος ιστορίας. 700 σελίδες για να δείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Μπαίνω να διαβάσω και βλέπω μόνο δικά σου γραπτά,ως απάντηση σε όποιον πάει να γράψει κάτι. Ναι αλλα ειχες αδικο ομως απο την στιγμη που συμμετειχαν(αν και με λιγοτερα σχολια)και αλλα 2 μελη.Το pm οντως εχεις δικιο οτι πρεπει να αναφερεται μονο στην περιπτωση που διαφωνουν αποκλειστικα 2 ατομα(αρα να μην συμμετεχει και καποιος αλλος). Αυτο με τις σελιδες που αναφερεις θα σε παρακαλουσα να το σβησεις και να ζητησεις και συγνωμη. Και δεν επιτρεπεται και δεν ειναι σωστο. Αν δεν σε ενδιαφερουν καποια πραγματα που γραφονται,απλα τα αγνοεις. Οσο για το τελευταιο επειδη το διαβαζω συχνα,συγνωμη αλλα δεν θα κατσω να απολογηθω(γιατι δεν φταιω) που οι περισσοτεροι στο forum μπαινουν μονο για να δουν προσφορες ή για αγγελιες και λιγα ατομα ειναι αυτα που ενδιαφερονται να γραψουν δυο κουβεντες παραπανω. Μονο στην Ελλαδα γραφονται αυτα(οπως και αλλα σχολια του ποιος εχει περισσοτερα σχολια σε ενα forum). Τελος δεν χαλασαμε και καμια κουβεντα που γινοταν προηγουμενως με την συγκεκριμενη παρενθεση γυρω απο την εγγυηση απο το συγκεκριμενο καταστημα. Κλασσικα το θεμα ειναι ψιλο νεκρο μεχρι την περιοδο των γιορτων που θα ανεβουν και οι οποιες προσφορες.
icenex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μπηκα να διαβασω κ λεω "ωπ εχουμε υλικο" τελικα ποσες σελιδες γραφτηκαν και βλεπω drama στο ινσομνια.Αλλα εγραφε ο ενας αλλα καταλαβαινε ο αλλος.Αφου βλεπετε οτι δεν μπορειτε να συννενοηθειτε τι το συνεχιζετε?Ο ενας ελεγε οτι στην επεκταση γενικοτερα(ανεξαρτητου προιοντος και καταστηματος) εχει συναντησει θεματα και ταλαιπωρια κ ο αλλος κολλησε που δεν ανεφερε συγκεκριμενα ταλαιπωρια με ps4 λες και αμα ειναι ενα καταστημα να σε ταλαιπωρησει παιζει ρολο τι προιον εχεις. Αυτα θα γινονται παιδια παντου αν μπλεξεις με βλαμενους και εκει ερχεται η κουβεντα του fulgore τους πατας μια καταγγελια και παιρνεις οτι δικαιουσαι.Και οι 2 λεγατε κατι σωστο αλλα το θεμα οτι αλλα ελεγε ο ενας κ αλλα καταλαβαινε ο αλλος.Τωρα που τελειωσα σαν διαιτητης ενα εχω να σας πω παιχτε το Last of us στο grounded mode να δειτε τι σημαινει επιβιωση.. Τελος το Ps plus αυτον τον μηνα ητανε λιγο χαλια?? ακομη και εκπτωσεις που λενε ειναι τραγικες. Ειδατε εσεις καμια καλη προσφορα γιατι εγω δεν ειδα καμια που να αξιζει. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αυτα θα γινονται παιδια παντου αν μπλεξεις με βλαμενους και εκει ερχεται η κουβεντα του fulgore τους πατας μια καταγγελια και παιρνεις οτι δικαιουσαι.Και οι 2 λεγατε κατι σωστο αλλα το θεμα οτι αλλα ελεγε ο ενας κ αλλα καταλαβαινε ο αλλος.Τωρα που τελειωσα σαν διαιτητης ενα εχω να σας πω Στο θεμα των υπολογιστων ποσες φορες ειναι που εχεις διαβασει παραπονα οσον αφορα την εγγυηση? Οταν ομως το προιον αφορουσε εταιρειες οπως corsair,lg,evga,dell,logitech δεν εβγαινε παντα λυση γιατι ειχε η ιδια η εταιρεια αριστο after sales support και εβγαινε ακρη? Γιαυτο επεμενα συγκεκριμενα στο θεμα Γερμανος και SOny,γιατι το after sales support της Sony στο θεμα gaming ειναι κατω του μετριου. Δεν το λεω εγω,αλλα οι ιδιοι οι χρηστες.Οποιος διαβασει προηγουμενες σελιδες απο τις αρχες αυτης της γενιας,ειδικα οσον αφορα το θεμα αναλογικων στο dualshock 4. Οσοι λιγοι ειναι στο θεμα αυτο εδω και χρονια τα θυμουνται τι γινοταν τοτε με τα rma γενικα. Οσο για τις προσφορες να κανεις αναμονη λιγες μερες ακομα να δουμε απο μαγαζια τι προσφορες θα παιξουν οι αλυσιδες,γιατι κλασσικα καθε χρονο τετοιες περιοδους ειναι που βγαζουν τις προσφορες για να ξεστοκαρουν τα πραγματα(γιατι ποσοι ειναι αυτοι που αγοραζουν παιχνιδια με 69.99 απο τις αλυσιδες ). Για τα παιχνιδια του ps plus,δεν ειχαμε καποιο πολυ γνωστο τιτλο οπως τις τελευταιες χρονιες. Οσο για το grounded που λες το εκανα προσωπικα,αλλα δυστηχως το last of us δεν το εκανα platinum μιας και μου λειπανε μονο τα online trophies(γενικα το online το βρηκα προσωπικα αδιαφορο).
icenex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Περι εγγυησεων προσωπικα δεν ασχολουμαι και δεν τα ψειριζω τα θεματα μεχρι αηδιας γιατι νιωθω οτι γκαντεμιαζω ετσι το πραγμα που παω να παρω...Περα απο αυτο, περιμενω μπας κ παιξει καμια καλη προσφορα γενικοτερα. Οσο για το last of us ελιωσα μια βδομαδα στο multi μονο και μονο για τα achievement ειναι σχετικα καλο το multi(αλλα ουτε εμενα ειναι του γουστου μου το multi του) του αλλα αν τυχεις σε ατομα που το λιωνουν καιρο τρως ξυλο με το τσουβαλι.Παντως ειναι εφικτα να τα κανεις και ας εισαι τερμα νουμπας. Το παιχνιδι το εβγαλα 2 φορες στο νορμαλ και νορμαλ+ και τωρα το εβαλα κατευθειαν στο επιβιωση 3 επιπεδα πανω και μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο παραπανω πρεπει να μετραω τις κινησεις μου.Που ουτως η αλλως το επαιζα προσεκτικα και στελθ το παιχνιδι αλλα τωρα ενας παραπανω λογος να το παιξεις ετσι και να μην χαλας ασκοπα προμηθειες.
26ska Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Fulgore,φτάνει ρε φίλε,βάλε μια τέλεια.Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω...
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά οκ είπαμε.. Πάμε παρακάτω έλεος...!!! 1
NEKROMA Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα εχω ενα pro εδω και μια ευδομαδα καθε ποσα χρονια χρειάζεται καθαρισμα στα fins της ψυχτρας απο την σκονη
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Και πως θα τα καθαρισεις ακριβως? Απλα φυσωντας με εναν ανεμηστηρα αντιστροφα ή απλα με ενα πινελο δεν κανεις τιποτα. Για να κανεις σωστο καθαρισμα των fins(μαλλον εννοεις fans) πρεπει να ανοιχτει η κονσολα και να τα καθαρισεις με ενα στεγνο πανακι κατι που δεν μπορεις να κανεις λογο εγγυησης και οχι μονο.
NEKROMA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αρωστακι ανοιγω λαπτοπ στο προ θα κολλήσω? Και οταν λεω φινς δεν εννοώ φαν, φινς τα λεπτα φύλλα της ψυχτρας που πιάνουν στρώμα σκονης... Και οταν πιάσει στρωμα σκονης κατι υπερθεμενεται και στο τελος καίγεται
icenex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 +1 οτι ειπε ο προλαλησαντας αλλα στην τελικη αυτο ειναι σχετικο καθε ποσο χρειαζεται καθαρισμα.Αν το σπιτι-δωματιο που ειναι η κονσολα εχει πολυ σκονη κοινως δεν εισαι και πολυ φιλος με την καθαριοτητα σκουπισμα ξεσκονισμα προφανως και θα βρωμισει πιο γρηγορα.Οπως και να εχει οσο και καθαρο να ειναι το μερος στο τελος θα σκονιστει απλα με πιο αργο ρυθμο. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αρωστακι ανοιγω λαπτοπ στο προ θα κολλήσω? Και οταν λεω φινς δεν εννοώ φαν, φινς τα λεπτα φύλλα της ψυχτρας που πιάνουν στρώμα σκονης... Και οταν πιάσει στρωμα σκονης κατι υπερθεμενεται και στο τελος καίγεται Δηλαδη εισαι διατεθημενος να χασεις την εγγυηση της κονσολα σου? Οκ δικη σου κονολα ειναι κανε οτι θελεις με αυτην εγω προσωπικα δεν θα τη πειραξω γιατι δεν θελω να χασω την εγγυηση της. Και λες εταιριες σαν τη sony να μην ξερουν οτι μετα απο αρκετο καιρο η κονσολα θα γεμισει σκονη? Λογικα θα δουλευει παλι σωστα με λιγη σκονη.
najinblue3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 εγω οσα χρονια την εχω και με τρελο καψιμο δεν ειχα προβλημα ποτε υπερθερμανσης ουτε με σκονες
NEKROMA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη εισαι διατεθημενος να χασεις την εγγυηση της κονσολα σου? Οκ δικη σου κονολα ειναι κανε οτι θελεις με αυτην εγω προσωπικα δεν θα τη πειραξω γιατι δεν θελω να χασω την εγγυηση της. Και λες εταιριες σαν τη sony να μην ξερουν οτι μετα απο αρκετο καιρο η κονσολα θα γεμισει σκονη? Λογικα θα δουλευει παλι σωστα με λιγη σκονη. Λογικα στα 3χρονια θα θελει καθαρισμα,οσο καθαρο να ειναι το μερος μερα με την μερα μαζεύεται σκονη
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εγώ είχα παρει ένα σετακι anti-dust για ps4 και το είχα φορέσει. (Αξίας 3€) Μετά 1 χρόνο που το ανοίξαμε με ένα φίλο είχε ελάχιστη σκόνη μέσα. Το σετακι έκλεινε τις θύρες και τα πλαϊνά που μπαίνει η σκόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις