Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω ειναι ps4 topic μην αναφερεις το xbox one x.

Ανεφερα το xbox καθαρα σαν παραδειγμα στο θεμα εγγυησης,ουτε σε vs το γυρισα ουτε τιποτα αρα χαλαρωσε λιγο...

Επισης ναι θυμαμαι αρκετους να ειχαν επιστρεψει πισω ps4 pro κονσολες λογω του αυξημενου θορυβου,αρα....

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ θα προτίμαγες να δινει 1 χρονο εργοστασιακή εγγυηση ή να δεινει την 2ετη εγγυηση που δινει και αν σου παθει κατι τον 2 χρονο που στην ουσια ειναι η επεκταση εγγυησης του Γερμανου και να σε τρεχουν για μηνες για να σου προσφερουν αυτο που πραγματικα δικαιουσε.

Γι' αυτο ειπα και ποιο πανω οτι δεν εχω καμια απολυτως εμπιστοσυνη σε οποιαδηποτε μορφη επεκταση εγγυησης.

Εγώ θα προτίμαγα να δίνει αυτά που υπόσχεται. 2 χρόνια εγγύηση λέει, 2 χρόνια εγγύηση να δίνει.

Το αν δεν μπορεί να κρατήσει αυτά που λέει όταν πουλάει την κονσόλα δεν είναι δικό μου πρόβλημα και ούτε είναι θέμα εμπιστοσύνης. 

Αν του είναι τόσο δύσκολο να είναι ΝΟΜΙΜΟΣ (αφού περί νομιμότητας πρόκεται να τάζει άλλη εγγύηση και άλλη να δίνει), να λέει ότι δίνει κι αυτός 1 χρόνο εγγύηση όπως οι άλλοι. 

Δημοσ.

Ανεφερα το xbox καθαρα σαν παραδειγμα στο θεμα εγγυησης,ουτε σε vs το γυρισα ουτε τιποτα αρα χαλαρωσε λιγο...

Επισης ναι θυμαμαι αρκετους να ειχαν επιστρεψει πισω ps4 pro κονσολες λογω του αυξημενου θορυβου,αρα....

Ο αυξημενος θορυβος ομως δεν ειναι προβλημα της κονσολας σαν το να μην ανοιγει καν ή κονσολα ή να μην δινει καθολου σημα στην τηλεοραση οπως στο xbox one x.

Το οτι μια οποια κονσολα κανει θορυβο αλλα δουλευει κανονικα δεν ειναι προβλημα μιας και η οποια κονσολα δουλευει κανονικα.

Και το λιγουμε εδω το vs τοπικ γιατι ηδη βγηκαμε of topic για 2-3 ποστ μας. Οτιδηποτε αλλο θελεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα.

Εγώ θα προτίμαγα να δίνει αυτά που υπόσχεται. 2 χρόνια εγγύηση λέει, 2 χρόνια εγγύηση να δίνει.

Το αν δεν μπορεί να κρατήσει αυτά που λέει όταν πουλάει την κονσόλα δεν είναι δικό μου πρόβλημα και ούτε είναι θέμα εμπιστοσύνης. 

Αν του είναι τόσο δύσκολο να είναι ΝΟΜΙΜΟΣ (αφού περί νομιμότητας πρόκεται να τάζει άλλη εγγύηση και άλλη να δίνει), να λέει ότι δίνει κι αυτός 1 χρόνο εγγύηση όπως οι άλλοι. 

Αν πραγματικα εξυπηρετουσαν τον πελατη χωρις προβληματα και χωρις να τον κανουν μπαλακι ή να τον τραιναρουν οσο δεν παει τοτε θα ημουν κι εγω θετικος σε οποιοδηποτε μεθοδο επεκταση εγγυησης.

Το θεμα ειναι ομως οτι στη πλειοψηφια των περιπτωσεων δεν ειναι τοσο "ανεμακτο" οσο η εργοστασιακη εγγυηση του καθε προιοντος γι' αυτο κι εγω πλεον ειμαι καθετα αρνητικος στην οποια επεκταση εγγυησης.

Δημοσ.

Αν πραγματικα εξυπηρετουσαν τον πελατη χωρις προβληματα και χωρις να τον κανουν μπαλακι ή να τον τραιναρουν οσο δεν παει τοτε θα ημουν κι εγω θετικος σε οποιοδηποτε μεθοδο επεκταση εγγυησης.

Το θεμα ειναι ομως οτι στη πλειοψηφια των περιπτωσεων δεν ειναι τοσο "ανεμακτο" οσο η εργοστασιακη εγγυηση του καθε προιοντος γι' αυτο κι εγω πλεον ειμαι καθετα αρνητικος στην οποια επεκταση εγγυησης.

Ναι, δεν διαφώνησα στο ότι τίποτα δεν κυλάει ομαλά σε τέτοιου είδους εγγυήσεις. Αντε όμως κι εγώ κι εσύ το ξέρουμε ότι κανονικά το ps4 έχει 1 χρόνο εγγύηση. Ο μέσος καταναλωτής όμως βλέπει εγγύηση 2 χρόνια (μιας και δεν ξεκαθαρίζει πουθενά ότι η εργοστασιακή είναι 1 χρόνος) και αμέσως αμέσως θα προτιμήσει να αγοράσει από τον Γερμανό. 

Προφανώς και η εργοστασιακή εγγύηση είναι προτιμότερη από του κάθε μαγαζάτορα.

Αλλά και πάλι, όσο λέει ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση, θα προτιμήσω να αγοράσω από εκεί έναντι του Κωτσόβολου πχ που δίνει 1.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο λεω οτι ο Γερμανος και ο καθε Γερμανος χησιμοποιει τετοιου ειδους μαρκετιστικα κολπα για να προσεκλκυσει περισσοτερο κοσμο στα μαγαζια του.

• Like 1
Δημοσ.

μαρκετινίστικα ή όχι, εγώ προσωπικά αν το ήξερα θα έπαιρνα από κει αντί από κώτσο που πήρα και να κάθομαι να τσακώνομαι για το αν ο νόμος λέει 2 χρόνια ή όχι για τον πωλητή κοκ.. 

Δημοσ.

Βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος γιατι στην ουσια και απο Γερμανο να παρεις τη κονσολα που λεει 2 χρονια εγγυηση χωρις να το εξηγει αν σου τυχει κατι στο 2 χρονο εγγυησης.

Κι εκει θα τρεχεις αφου θα σε ταλαιπωρησουν οσο δεν παει.

Οποτε δωρον, αδωρον.

Δημοσ.

Και το λιγουμε εδω το vs τοπικ γιατι ηδη βγηκαμε of topic για 2-3 ποστ μας.

Ποιο vs topic παλι και ποια 2-3 off topic σχολια πας καλα?

Ανεφερα εγω καθαρα πληροφοριακα ποση εγγυηση εχουν οι αλλες κονσολες και οτι εχουν γινει rma(που πιο πισω δεν γνωριζες καν την διαδικασια καλα καλα)στο ps4 pro ενω εσυ λες οτι δεν εχει γινει ουτε ενα και αυτο το βαφτισες  vs?

Σε παρακαλω πολυ.

Σου ετυχε κατι απο τον Γερμανο και δεν θες να ξανααγορασεις απο εκει δεκτο και σεβαστο αλλα μην υπερβαλουμε κιολας.

2 χρονια εγγυηση χωρις να το εξηγει αν σου τυχει κατι στο 2 χρονο εγγυησης.

Το μονο που ενδιαφερει τον τελικο καταναλωτη ειναι οτι αναγραφουν 2 χρονια εγγυηση.

Τωρα τα αλλα ειναι ιστοριες απο την κρυπτη γιατι υπαρχει και αρκετος κοσμος ο οποιος ειναι γενικα ευχαριστημενος απο τον Γερμανο στο θεμα service,μην γενικευουμε χωρις λογο.

Κι εκει θα τρεχεις αφου θα σε ταλαιπωρησουν οσο δεν παει.

Δημοσ.

Μαλλον δεν διαβασες ολα μου τα ποστ.

Ειπα οτι μου εχει τυχει και απο το Γερμανο σκηνικο και απο αλλες εταιριες οσο αφορα την επεκταση εγγυησης γι' αυτο και πλεον εγω δεν εμπιστευομαι καμια επεκταση εγγυησης.

Αν διαβαζες τα ποστ μου λιγο καλυτερα θα εβλεπες οτι σε καποια φαση ειπα:

Κι ομως στο ξαναλεω δεν ειναι ολα τοσο ροδινα που λες.

Μου εχει τυχει με αλλου ειδους προιοντως στον Γερμανο και οχι μονο.

Και δεν μου ειπανε να παω στη Sony γιατι η κατασκευαστρια εταιρια του προιοντος δεν ηταν η sony αλλα αλλη.

Και με κανανε μπαλακι γιατι πολυ απλα ο Γερμανος δεν ειναι η κατασκευαστρια εταιρια και μου ειχαν πει τοτε οτι πρεπει να στειλουν το προιον στη κατασκευαστρια εταιρια και αν δεν το φτιαξει βλεπουμε μιας και ο Γερμανος δεν μπορει να κανει κατι παραπανω αφου σττην ουσια ενα καταστημα πωλησεις προιοντων ειναι και τιποτα αλλο.

Το αποτελεσμα ηταν να με τρεχουν για 2-3 μηνες και στη τελικη αφου τους εκανα καταγγελια στη προστασια καταναλωτη να πηρα τα λεφτα μου πισω μετα απο αρκετους μηνες.

Επειδη λοιπον ειμαι παθων με πολλες εγγυησης του ειδους επεκταση εγγυησης και οχι της μαμα κατασκευαστριας εταιριας να μου επιτρεψεις οπουδηποτε βλεπω επεκταση εγγυησης να μην την πιστευω και να μην την εμπιστευομαι.

Και σου ξαναλεω παλι δεν διαβασες τα ποστ μου τι λεω ακριβως.

Ειπα σε προβληματα που δεν μπορει να λυσει ο Γερμανος και καθε Γερμανος σε "τρεχουνε"

Κι ομως δυστυχως δεν ειναι ετσι οπως τα λες.

Γιατι στην ουσια μετα τον 1 χρονο αν η κονσολα εχει σημαντικο προβλημα που δεν μπορει να διορθωσει ο Γερμανος μιας και ο 2 χρονος εγγυησης ειναι του Γερμανου και οχι της sony σε κανουν μπαλακι ο ενας(Γεμανος) στον αλλον(Sony) και αντε βγαλε ακρη.

Στο λεω γιατι μου εχει τυχει σε προιον απο Γερμανο που ειχαν την ιδια πολιτική οτι δηλαδη ο Γερμανος εδεινε περισσοτερη εγγυηση απο τη κατασκευαστρια εταιρια και στην ουσια η εξτρα εγγυηση ηταν σαν επεκταση εγγυησης απο τον Γερμανο.

Θα σε παρακαλεσω απο τη στιγμη που δεν διαβαζεις τα ποστ μου να μην τα σχολιαζεις και τροποποιείς οτι εχω πει προς οφελος σου.

Δημοσ.

ηθικό δίδαγμα...αν δείτε κάπου να δίνουν δύο χρόνια εγγύηση σε PS, μην αγοράσετε γιατί θα τρέχετε και θα ταλαιπωρηστε χωρίς λόγο

προτιμήστε καταστήματα που δίνουν έναν χρόνο

• Like 2
Δημοσ.

Μαλλον δεν διαβασες ολα μου τα ποστ.

Αν διαβαζες τα ποστ μου

Και σου ξαναλεω παλι δεν διαβασες τα ποστ μου

Θα σε παρακαλεσω απο τη στιγμη που δεν διαβαζεις τα ποστ μου

Θα προσπαθησω την επομενη φορα να διαβασω τα post σου :)

ηθικό δίδαγμα...αν δείτε κάπου να δίνουν δύο χρόνια εγγύηση σε PS

καπως ετσι :)

Το ηθικο διδαγμα ειναι οτι ο κοσμος δεν ξερει τα βασικα του δικαιωματα ως καταναλωτης και αφηνει τις εταιρειες/καταστηματα να τον κανουν οτι θελουν.

Υπαρχουν καποιοι κανονες για το service/rma και οποιος παει κοντρα,τρωει γερα προστιμα.

Προφανως και

1)προσεχεις τι υπογραφεις στις επεκτασεις εγγυησεων απο καταστηματα

2)μετα απο ενα χ χρονικο διαστημα αν το καταστημα ή service το παρει ο υπνος και δεν κανει τα προβλεπομενα,μπαινουν μπροστα οι αναλογοι μηχανισμοι(ΓΓΚ,συνηγορος)και τελειωνει το παρτυ.Δεν το αφηνεις να φτασει 2-3-4μηνες και μετα να κινηθεις αναλογα.

Αυτο με τον 1χρονο εγγυησης το εχω πετυχει δυστηχως και στο εξωτερικο οσον αφορα προιοντα της Sony.

Δημοσ.

ηθικό δίδαγμα...αν δείτε κάπου να δίνουν δύο χρόνια εγγύηση σε PS, μην αγοράσετε γιατί θα τρέχετε και θα ταλαιπωρηστε χωρίς λόγο

Αν αυτο το "ηθικο διδαγμα" που λες προκυπτει απο τα λεγομενα μου τοτε να σου τονισω οτι ποτε δεν σε ειπα κανεναν τι να κανει.

Απλα ειπα τη ταπεινη μου γνωμη με βαση τις δικες μου εμπειριες οσο αφορα την επεκταση εγγυησης γενικοτερα οχι ειδικοτερα στο ps4.

Το  τι θα κανει ο καθε ενας με τα λεφτα του εινα καθαρα δικαιωμα του και δεν μπορω εγω να του πω τι να κανει.

Δημοσ.

Καλύτερα 2 χρόνια εγγύηση πάρα καθόλου εγγύηση το 2ο χρόνο.

Κι ομως δυστυχως δεν ειναι ετσι οπως τα λες.

Γιατι στην ουσια μετα τον 1 χρονο αν η κονσολα εχει σημαντικο προβλημα που δεν μπορει να διορθωσει ο Γερμανος μιας και ο 2 χρονος εγγυησης ειναι του Γερμανου και οχι της sony σε κανουν μπαλακι ο ενας(Γεμανος) στον αλλον(Sony)

Μου εχει τυχει με αλλου ειδους προιον στον Γερμανο

Το θεμα ειναι οτι ανεφερες κατι χωρις να εχεις καν προσωπικη αποψη.

Αν λοιπον καποιος αγορασει κατι απο τον Γερμανο και τον καθε Γερμανο και τον 2ρο χρονο η κονσολα παθει το οτιδηποτε και ειναι υπευθυνος ο Γερμανος,αν δεν μπορει να επισκευασει την κονσολα για χ λογο οπως λες,τοτε εχεις δικαιωμα να παρεις τα χρηματα σου πισω ή να σου δωσει αλλη κονσολα.

Απο την στιγμη που ο Γερμανος παρεχει τον 2ρο χρονο ας κοψει το κεφαλι του να τα βρει,αλλιως υπαρχουν αρμοδιοι φορεις για τετοια ζητηματα να βαζουν τα πραγματα στην θεση τους.

Το ιδιο ισχυει και στις επεκτασεις των εγγυησεων απο καποιο καταστημα. Αν η ζημια καλυπτεται απο την επεκταση εγγυησης,το καταστημα οφειλει το συντομοτερο δυνατο να καλυψει τον πελατη,αλλιως και εκει αν δεν κανει τα προβλεπομενα κινδυνευει με προστιμα(επειδη δεν προσφερει την υπηρεσια που χρεωνει).

Τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα,μην το κουραζουμε χωρις λογο.

Αν κατι απο αυτα που γραφω θεωρεις οτι δεν στεκουν,μπορεις να μιλησεις με ΓΓΚ ή συνηγορο και να σου πουν αυτοι τι ισχυει και τι οχι.

Μην το κουραζουμε τσαμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Για ακομα μια φορα fulgore διαβασε τα ποστ μου και μετα σχολιασε τα λεγομενα μου γιατι συνεχως διαστρεβλωνεις οτι εχω πει.

Ειπα πουθενα οτι ο Γερμανος και ο καθε Γερμανος δεν κανει οτι λεει αν σου τυχει κατι στο προιον που εχεις αγορασει απο εκει και τελικα δεν μπορει να φτιαξει αυτος?

Απλα ειπα οτι για να σου επιστραφουν τα λεφτα σου πισω ή να σου επισκαυασουν το προιον θα σε τρεχουν για καιρο και γενικοτερα θα σε ταλαιπωρησουν.

Για αυτο λοιπον για 2 φορα σε παρακαλω πολυ αν δεν διαβαζεις ή δεν καταλαβαινεις τα ποστ μου μην τα σχολιαζεις γιατι προκαλεις ψευδεις εντυπωσεις στους αλλους για πραγματα που εγω ποτε δεν εχω πει και απλα πιστευεις εσυ  οτι ειπα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα 2 χρόνια εγγύηση πάρα καθόλου εγγύηση το 2ο χρόνο. Από τη στιγμή που αναγράφεται ότι προσφέρουν 2 χρόνια, με τον εύκολο η τον δύσκολο τρόπο θα δικαιωθείς.

Όντως

Καλύτερα 2 χρόνια και ας είναι από όπου θέλουν από το να μένουμε το δεύτερο έτος χωρίς καμία στήριξη αν γίνει κατι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...