Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμια καλη προσφορα για το ασπρο ps4pro θα βγαλουν?

Ακομα και σκετο να το βγαλουν να το παρουμε.

Ε περιμενε και εσυ μην εισαι βιαστικος,για Ελληνικα δεδομενα μιλαμε που ως γνωστον ειμαστε πιο αργοι απο τους υπολοιπους.

Στο εξωτερικο εχουν ξεκινησει σιγα σιγα τις μεγαλες προσφορες(και οχι τις ψευτοπροσφορες που εχουμε εμεις εδω)γιατι ειναι σε περιοδο γιορτων που μπαινουν,στην Ελλαδα αν δε φτασουμε τελη Νοεμβριου(με το ενδοξο black friday πλεον)και μετα δεν θεωρειται γιορτινη περιοδος.

Και για να αναφερω και ενα παραδειγμα για να δειτε για τι κοροιδα που μας περνανε ορισμενες εταιρειες

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/paixnidia-pc/170494-capcom-resident-evil-7-biohazard

80ευρω αρχικη τιμη προφανως και το παιχνιδι δεν ειχε ποτε και μπορει οποιος εχει διαθεση και ορεξη να το κυνηγησει να τους χωσει προστιμα στον Κωτσοβολο(και οχι μονο)για ψευτικες τιμες.

Δεν ξερω συγκεκριμενα για το ασπρο αν θα βγαλουν προσφορα και τι μπορει να δουμε γιατι αυτο αφορα αποκλειστικα την διαθεσιμοτητα που εχουν στα διαφορετικα μοντελα. Και συνηθως μονο τα μαυρα εχουν σε μεγαλο αποθεμα.Αλλα υπομονη μεχρι τελη του μηνα και μετα.

Καποιες προσφορες σε video games πραγματοποιουνται και τον Γεναρη.

Δημοσ.

Σε αυτο δεν εχεις και αδικο αλλα το θεμα ειναι να τις βγαλουν πριν το black friday.

Αν ειναι να περιμενω αρχες Γεναρη ζητω που καηκαμε,

Δημοσ.

Σε αυτο δεν εχεις και αδικο αλλα το θεμα ειναι να τις βγαλουν πριν το black friday.

Αν ειναι να περιμενω αρχες Γεναρη ζητω που καηκαμε,

Εγω σου λεω τι εχω δει ο ιδιος ως τωρα στην Ελληνικη αγορα απο διαφορες μεγαλες αλυσιδες(public,seven,κωτσοβολο,media,plaisio),γιαυτο το λογο και προσωπικα την κονσολα την αγορασα εκτος περιοδου προσφορων γιατι παρα ειναι εκνευριστικη αυτη η διαδικασια της συνεχομενης αναμονης,ειδικα στην χωρα μας.

Δημοσ.

Εγω σου λεω τι εχω δει ο ιδιος ως τωρα στην Ελληνικη αγορα απο διαφορες μεγαλες αλυσιδες(public,seven,κωτσοβολο,media,plaisio),γιαυτο το λογο και προσωπικα την κονσολα την αγορασα εκτος περιοδου προσφορων γιατι παρα ειναι εκνευριστικη αυτη η διαδικασια της συνεχομενης αναμονης,ειδικα στην χωρα μας.

ισχυει 100% αυτό

περιμενε μεχρι τοτε,περιμενε παλι μεχρι τις ταδε εκπτωσεις κτλπ.

σπαστικο είναι.

Δημοσ.

Καμια καλη προσφορα για το ασπρο ps4pro θα βγαλουν?

Ακομα και σκετο να το βγαλουν να το παρουμε.

Αν μπει προσφορα παντως μονο σκετο θα μπει(ισως με κατι αλλο δωρο)μονο για το slim.

Και αυτο γιατι αν ριξεις μια ματια ο ιδιος στα υπαρχοντα bundle,ολα ολα για το μαυρο ps4 slim

https://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles/f/669159/PlayStation-4-Slim.html?keyphrase=playstation+4

και το λευκο μονο στο πακετο με το destiny υπαρχει.

Δημοσ.

Αν υποστηριζε σε εγγυηση η sony Hellas την αγορα κονσολασ ps4pro απο το εξωτερικο θα μπορουσε να παραγγειλει κανεις ενα bundle απο εξωτερικο αλλα δεν νομιζω να τα υποστηριζει η sony Hellas και να τους δινει εγγυηση.

Γνωριζει κανεις τι ακριβως αλλαζει στο ps4pro cuh-7000 απο το ps4pro cuh-7100?

Ξερω οτι σαν specifications δεν αλλαζει κατι αλλα θα ηθελα να ξερω τι αλλαξαν. Π.χ. τη ψυκτρα ή το τροφοδοτικο ή οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πόση εγγύηση έχει το slim?

Στον Κωτσόβολο λέει εγγύηση προμηθευτή 1 έτος, ενώ στον Γερμανό λέει 2 χρόνια. Βλέπω αγγελίες για PS4 και λένε για 2 χρόνια εγγύηση. Εγώ το είχα πάρει πέρσι από Κωτσόβολο, πόσα χρόνια είναι η εγγύηση, ένα ή δύο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά πόση εγγύηση έχει το slim?

Στον Κωτσόβολο λέει εγγύηση προμηθευτή 1 έτος, ενώ στον Γερμανό λέει 2 χρόνια. Βλέπω αγγελίες για PS4 και λένε για 2 χρόνια εγγύηση. Εγώ το είχα πάρει πέρσι από Κωτσόβολο, πόσα χρόνια είναι η εγγύηση, ένα ή δύο?

Αν δεν κανω μεγαλο λαθος, απο την ευρωπαικη ενωση υπαρχει εγγυηση κανονικα για ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, και ας προσπαθουν εδω να μας πουν για 1 χρονο μονο. Περιμενε ομως να το επιβεβαιωση και καποιος αλλος, αλλα αν δεν κανω τεραστιο λαθος, νομικα υπαρχουν 2 χρονια Επεξ/σία από Praetorian
αφαίρεση σχολίου για πειρατικό site
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορει οντως η Ευρωπαικη οδηγια να λεει 2 χρονια αλλα σε οποιοδηποτε sony center και να πας το ps4 που ισως εχει προβλημα θα σου πουν 1 χρονο και αντε μετα πεισε τους οτι η Ευρωπαικη οδηγια λεει 2 χρονια αφου παντου οπου πουλανε οποιαδηποτε εκδοση ps4 λενε 1 χρονο εγγυηση και οχι 2.

Δημοσ.

Στο εξωτερικο εχουν ξεκινησει σιγα σιγα τις μεγαλες προσφορες(και οχι τις ψευτοπροσφορες που εχουμε εμεις εδω)

Καμια καλη προσφορα με καλο exclusive παιζει απο κανενα ευρωπαικο site να το παραγγειλουμε? δε κρατιεμε θελω να παιξω το god of war που θα βγει φετος και λεω να χτυπισω απο τωρα ενα pro ή το slim, αν γνωριζει κανεις κανενα link ας στειλει.

Δημοσ.

Ε περιμενε και εσυ μην εισαι βιαστικος,για Ελληνικα δεδομενα μιλαμε που ως γνωστον ειμαστε πιο αργοι απο τους υπολοιπους.

Στο εξωτερικο εχουν ξεκινησει σιγα σιγα τις μεγαλες προσφορες(και οχι τις ψευτοπροσφορες που εχουμε εμεις εδω)γιατι ειναι σε περιοδο γιορτων που μπαινουν,στην Ελλαδα αν δε φτασουμε τελη Νοεμβριου(με το ενδοξο black friday πλεον)και μετα δεν θεωρειται γιορτινη περιοδος.

Και για να αναφερω και ενα παραδειγμα για να δειτε για τι κοροιδα που μας περνανε ορισμενες εταιρειες

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/paixnidia-pc/170494-capcom-resident-evil-7-biohazard

80ευρω αρχικη τιμη προφανως και το παιχνιδι δεν ειχε ποτε και μπορει οποιος εχει διαθεση και ορεξη να το κυνηγησει να τους χωσει προστιμα στον Κωτσοβολο(και οχι μονο)για ψευτικες τιμες.

Δεν ξερω συγκεκριμενα για το ασπρο αν θα βγαλουν προσφορα και τι μπορει να δουμε γιατι αυτο αφορα αποκλειστικα την διαθεσιμοτητα που εχουν στα διαφορετικα μοντελα. Και συνηθως μονο τα μαυρα εχουν σε μεγαλο αποθεμα.Αλλα υπομονη μεχρι τελη του μηνα και μετα.

Καποιες προσφορες σε video games πραγματοποιουνται και τον Γεναρη.

στο εξωτερικο που? εδω σε εμας δε κουνιεται φυλλο και μαλλον φετος θα εχουμε τρελες εκπτωσεις, ακουγεται για 50% at least αλλα δεν ειμαι σιγουρος, ηδη εχω κανει wishlist   :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...