sndev Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το Amazon.com εχει βαλει σε προσφορα PSN plus ετησια συνδρομη 39,99$...εχτες την αγορασα και μου βγηκε περιπου 36ευρο. Αφορα οσους εχουν και αμερικανικο προφιλ.Οσοι γνωριζουν την.....διαδικασια είναι πολύ καλη ευκαιρια.... https://www.amazon.com/Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG?th=1 είναι όμως για αμερικανικα psn account , σωστά? @vrwmiaris δηλωνεις αμερικάνικη διεύθυνση , googlare ενός hotel , το code σου ερχετε ηλεκτρονικά οπότε ειναι αδιάφορο το θεμα διεύθυνσης το θεμα είναι για να μη μπερδευομαστε οτι προφανώς είναι για us account Και οχι Eu. αν κάποιος έχει us account μια χαρα το offer , στα eu δε θα στακαρει 1
IcySpike Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 199E σκετη κονσολα, μετα υπηρχαν διαφορα bundles με 2ο χειριστηριο, 3 μηνες psn καρτα και games, απο 220E-300E. Τελεια! οποτε σκαω πρωι πρωι να το τσιμπησω. Eκει γυρω στα 250 το πολυ θελω να δωσω.
panossar95 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση οσο αφορα το ps4 και το browser. Τα τελευταια 2 χρονια που εχω το play, βλεπω ολες μου τις σειρες και ταινιες, online μεσα απο το playstation, σε γνωστα ελληνικα site μεσω του browser και το κανω αυτο για να τα βλεπω στη μεγαλη τηλεοραση. H ερωτηση που εχω ειναι αν καποιος εχει παρατηρησει οτι του κολλαει το play ειδικα με καποιους player οπως το flashx κυριως σε εμενα (και χρειαζεται restart η κονσολα μετα), και αν ειναι δυνατον να κολλησει ιους το playstasion, μεσα απο τις διαφημισεις που πετανε αυτα τα site, αφου δε μπορουμε να περασουμε το adblοck, οπως στο pc!
achisael Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση οσο αφορα το ps4 και το browser. Τα τελευταια 2 χρονια που εχω το play, βλεπω ολες μου τις σειρες και ταινιες, online μεσα απο το playstation, σε γνωστα ελληνικα site μεσω του browser και το κανω αυτο για να τα βλεπω στη μεγαλη τηλεοραση. H ερωτηση που εχω ειναι αν καποιος εχει παρατηρησει οτι του κολλαει το play ειδικα με καποιους player οπως το flashx κυριως σε εμενα (και χρειαζεται restart η κονσολα μετα), και αν ειναι δυνατον να κολλησει ιους το playstasion, μεσα απο τις διαφημισεις που πετανε αυτα τα site, αφου δε μπορουμε να περασουμε το adblοck, οπως στο pc! ελα πες την αληθεια βλεπεις τσοντες ???????? ελα πλακα κανω.. οχι ρε συ δεν κολλάει 1
FLO Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Τελικά για αγορά νέας κονσόλας αξίζει η προ έκδοση ή όχι? Δεν είμαι τρελός gamer απλά παίζω λίγους τίτλους σταθερούς.
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν εχεις 4k tv τοτε παρε το ps4slim και εισαι μια χαρα.
Alejandro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Και 4Κ να έχεις πάλι το Slim είναι η καλύτερη επιλογή. Αν ήσουν hardcore gamer ίσως να άξιζε τη διαφορά. 2
Mr_Terror Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν εισαι ψειρας και θες το καλυτερο αποτελεσμα πας για το pro. Διαφορετικα με το σλιμακι εισαι οκ.Μη σου πω κοιτα για μεταχειρισμενο με παιχνιδια μαζι.
harisv Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εγω θα σου ελεγα παρε slim. Εχω το pro και διαφορα βλεπω μονο σε 4κ tv. 1
hexenlord Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 "ζηλεύω" απίστευτα το wipeout, απο τα καλυτερα arcade racing, ειχα λιώσει ολα μεχρι και το 3 (special edition), και είχα αγοράσει psp μονο και μονο για το pure. Επίσης είχα αγοράσει ps3 για 3 παιχνίδια, uncharted, τριλογία motorstorm και wipeout HD collection. Φαίνεται οπως μου αρέσουν τα arcades ε????? 1
green gordon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μιας και το ανεφερε ο φιλος πιο πανω,ποιο site προτεινετε για online streaming σειρων ταινιων κλπ.?
keropi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 "ζηλεύω" απίστευτα το wipeout, απο τα καλυτερα arcade racing, ειχα λιώσει ολα μεχρι και το 3 (special edition), και είχα αγοράσει psp μονο και μονο για το pure. Επίσης είχα αγοράσει ps3 για 3 παιχνίδια, uncharted, τριλογία motorstorm και wipeout HD collection. Φαίνεται οπως μου αρέσουν τα arcades ε????? Εγώ είχα πάρει το ps1 & ps2 για τα castlevania που είχαν βγει όπως και το PSP Το 3 το πήρα με το που είδα videos από το Demon's Souls (ήρθε και bonus μετά το Lords of Shadow να μη ξεχνίομαστε...) Δυστυχώς τις παλιές system-seller σειρές φρόντισε η ΚΟΝΑΜΙ να τις θάψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις