xaralas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Στυλ wolfenstein στυλ cod.. Τετοια φαση.. Αν δεν το εχεις ηδη, το Doom. Προσωπικα απο οσα επαιξα θεωρω κορυφαιο το Titanfall 2 οποτε δες και αυτο!
vrwmiaris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το σκεφτομαι, αν βρω να πουλησω το μαυρο ps4 pro σε κανενα φιλο μου γιατι δεν μπλεκω με αγγελιες και τετοια βαριεμαι . Είσαι τυχερός, οι δικοί μου φίλοι το ποντίκι ανάποδα το πιάνουν
Πανος999 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν το εχεις ηδη, το Doom. Προσωπικα απο οσα επαιξα θεωρω κορυφαιο το Titanfall 2 οποτε δες και αυτο! Φαινονται ωραια παιχνιδια,αλλα απεχθανομαι τετοια στυλ..Να σκοτωνεις τερατα,ρομποτ κλπ.. Δν ειμαι fan των "φαντασιας" να το πω.. Θελω ανθρωπινα στυλ.. 1
logistoulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Φαινονται ωραια παιχνιδια,αλλα απεχθανομαι τετοια στυλ..Να σκοτωνεις τερατα,ρομποτ κλπ.. Δν ειμαι fan των "φαντασιας" να το πω.. Θελω ανθρωπινα στυλ.. Όπως να σκοτώνεις μεγάλα ναζιστικά ρομπότ ή cyborg ναζί σκύλους στο φεγγάρι και την Αφροδίτη
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μπορείτε να κατεβάσετε το dlc του horizon από σήμερα. Το έβαλα το πρωί να κατεβαίνει, 9.3GB είναι. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/horizon-zero-dawn---the-frozen-wilds Περιμενω προσωπικες εντυπωσεις για το expansion μιας και περιμενω την complete edition για να το παιξω. Παντως απο τα reviews διαβαζω οτι η διαρκεια του ειναι αρκετα μεγαλη γυρω στις 15-20ωρες(για να βρεις τα παντα). 3
orck Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Θα βγει και δισκάκι με το παιχνίδι και το frozen wilds, μπορείς να το πεις και stand alone. Αυτό το δισκάκι περιμενω
ggramenos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το Amazon.com εχει βαλει σε προσφορα PSN plus ετησια συνδρομη 39,99$...εχτες την αγορασα και μου βγηκε περιπου 36ευρο. Αφορα οσους εχουν και αμερικανικο προφιλ.Οσοι γνωριζουν την.....διαδικασια είναι πολύ καλη ευκαιρια.... https://www.amazon.com/Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG?th=1 1
orck Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Τι διαδικασία θέλει; Τι χανω; Θα πρέπει να κάνω εντελώς νέο λογαριασμό; Δεν μπορώ να έχω δύο λογαριασμούς ταυτόχρονα;
ggramenos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Τι διαδικασία θέλει; Τι χανω; Θα πρέπει να κάνω εντελώς νέο λογαριασμό; Δεν μπορώ να έχω δύο λογαριασμούς ταυτόχρονα; ...αν εχεις ηδη λογαριασμο στο Amazon εισε μια χαρα....τωρα πως και τι.... για ευνοητους λογους δεν μπορω να πω κατι παραπανω...αν το ψαξεις στο Reddit...κατι θα βρεις
vrwmiaris Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ...αν εχεις ηδη λογαριασμο στο Amazon εισε μια χαρα....τωρα πως και τι.... για ευνοητους λογους δεν μπορω να πω κατι παραπανω...αν το ψαξεις στο Reddit...κατι θα βρεις Γιατί εάν το πεις εδώ τι θα γίνει;
gRim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αν κατάλαβα καλά απαιτεί δημιουργία αμερικάνικου λογαριασμού τον οποίο μετά βάζεις ως primary για να παίζεις κανονικά από οποιοδήποτε λογαριασμό. Προσωπικά επειδη με ενδιαφέρουν τα plus παιχνίδια δεν θα έβαζα διότι ή χάνεις τα παιχνίδια του ελληνικού ή του αμερικάνικου όταν λήξει η συνδρομή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις