Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δεν μιλαμε για το αν ειναι αξιολογο ή οχι το καταστημα. Απλα λεω οτι πως γινεται μια τετοια ειδηση και να μην εχει αναφερθει απο κανενα site του εξωτερικου,που ως συνηθως σε αυτα τα θεματα τα αναφερουν μεσα σε λιγες ωρες.
NEKROMA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα εχω ενα ps vita κανει για χειριστήριο στο ps4 ?
fouskos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Η τηλεόραση σου υποστηρίζει hdr; Εάν ναι, εφόσον έχεις ανάψει την επιλογή στο ps4 θα σε βγάλει ένδειξη HDR η τιβι.τόσο απλό είναι, μη θες να ανεβάσω ss με την επιλογή hdr Φυσικά και υποστηρίζει hdr, αφού είπα οτι έχω παίξει το uncharted 4 και το ratchet. Ρωτάω όμως γιατί πχ στο rise of the tomb raider δεν έχει hdr στο απλό ps4. Aν έχουν hdr στο assassins creed origins να το πάρω, για αυτό ρωτάω.
Alejandro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Φυσικά και υποστηρίζει hdr, αφού είπα οτι έχω παίξει το uncharted 4 και το ratchet. Ρωτάω όμως γιατί πχ στο rise of the tomb raider δεν έχει hdr στο απλό ps4. Aν έχουν hdr στο assassins creed origins να το πάρω, για αυτό ρωτάω. Το HDR είναι κριτήριο αγοράς παιχνιδιού; Τι άλλο θα ακούσουμε; 2
NEKROMA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Φυσικά και υποστηρίζει hdr, αφού είπα οτι έχω παίξει το uncharted 4 και το ratchet. Ρωτάω όμως γιατί πχ στο rise of the tomb raider δεν έχει hdr στο απλό ps4. Aν έχουν hdr στο assassins creed origins να το πάρω, για αυτό ρωτάω. Φιλε την παλευεις? λογικα θα βγαλουν καποιο update και θα παιξει και σιγα την διαφορα που θα δεις με το hdr λιγο πιο εντονα χρωματα
fouskos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το HDR είναι κριτήριο αγοράς παιχνιδιού; Τι άλλο θα ακούσουμε; Για εμένα είναι. Σκέφτομαι να πάρω το Xbox One X για να το παίξω!
Rebel21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το HDR αρχίζει να ωριμάζει και πλέον στα τελευταία παιχνίδια αρχίζει να έχει από μεγάλη διαφορά όπως παράδειγμα στο call of duty έως και εντυπωσιακή στην περίπτωση του gran turismo. Όποιος νομίζει ότι το hdr είναι απλά λίγο πιο έντονα χρώματα ας κάνει τον κόπο να παίξει κάποιο παιχνίδι σε μία τηλεόραση που πραγματικά μπορεί να αποδώσει hdr. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2017 από Rebel21 1
kostiger Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πολυ ομορφο παντως το λευκο προ. Το προτιμω απο το μαυρο 1
orck Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πολυ ομορφο παντως το λευκο προ. Το προτιμω απο το μαυρο Ναι ειναι ωραιο αλλα λερωνει ευκολα. Ελπιζω οτι πλεον δεν θα κινδυνευει για κιτρινισμα οπως παλια
stelios18120 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 με την θερμοκρασια λετε το λευκο να αρχιζει να γινεται κιτρινο?
Le Perv Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 με την θερμοκρασια λετε το λευκο να αρχιζει να γινεται κιτρινο? Και σε μπεζ-ακι δε θα ειναι ασχημο. Μαυρη κονσολα και ξερο ψωμι. Τιποτ' αλλο. 1
markoliaz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 διαβαζω σε ξενα σαιτ κατι για blackfriday, PS4 1 TB with a $60 gift card for just $200. δηλαδη τα ιδια με περσυ απο ο,τι φενεται..μακαρι να βαλουνε και κανα παιχνιδι μαζι φετος!
IcySpike Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα ξερει κανεις σε τι τιμες επαιζε περσυ το PS4 στην black friday? Σκεφτομαι να αγορασω ενα αν ειναι φθηνο για να παιξω Uncharted 4, Horizon Zero Dawn,Crash Remastered και το The last of us 2 οταν κυκλοφορισει.
Speed Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 ¨Εχουμε ενημέρωση τι παιχνίδια θα έχει το PSN αυτό το μήνα ???
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 ¨Εχουμε ενημέρωση τι παιχνίδια θα έχει το PSN αυτό το μήνα ??? Τσεκαρε λίγο ποιο πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις