Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μιλαμε για το αν ειναι αξιολογο ή οχι το καταστημα.

Απλα λεω οτι πως γινεται μια τετοια ειδηση και να μην εχει αναφερθει απο κανενα site του εξωτερικου,που ως συνηθως σε αυτα τα θεματα τα αναφερουν μεσα σε λιγες ωρες.

Δημοσ.

Η τηλεόραση σου υποστηρίζει hdr; Εάν ναι, εφόσον έχεις ανάψει την επιλογή στο ps4 θα σε βγάλει ένδειξη HDR η τιβι.τόσο απλό είναι, μη θες να ανεβάσω ss με την επιλογή hdr

Φυσικά και υποστηρίζει hdr, αφού είπα οτι έχω παίξει το uncharted 4 και το ratchet. Ρωτάω όμως γιατί πχ στο rise of the tomb raider δεν έχει hdr στο απλό ps4. Aν έχουν hdr στο assassins creed origins να το πάρω, για αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Φυσικά και υποστηρίζει hdr, αφού είπα οτι έχω παίξει το uncharted 4 και το ratchet. Ρωτάω όμως γιατί πχ στο rise of the tomb raider δεν έχει hdr στο απλό ps4. Aν έχουν hdr στο assassins creed origins να το πάρω, για αυτό ρωτάω.

Το HDR είναι κριτήριο αγοράς παιχνιδιού; Τι άλλο θα ακούσουμε;

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε την παλευεις? λογικα θα βγαλουν καποιο update και θα παιξει και σιγα την διαφορα που θα δεις με το hdr λιγο πιο εντονα χρωματα

Δημοσ.

Το HDR είναι κριτήριο αγοράς παιχνιδιού; Τι άλλο θα ακούσουμε;

Για εμένα είναι. Σκέφτομαι να πάρω το Xbox One X για να το παίξω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το HDR αρχίζει να ωριμάζει και πλέον στα τελευταία παιχνίδια αρχίζει να έχει από μεγάλη διαφορά όπως παράδειγμα στο call of duty έως και εντυπωσιακή στην περίπτωση του gran turismo. Όποιος νομίζει ότι το hdr είναι απλά λίγο πιο έντονα χρώματα ας κάνει τον κόπο να παίξει κάποιο παιχνίδι σε μία τηλεόραση που πραγματικά μπορεί να αποδώσει hdr.

Επεξ/σία από Rebel21
  • Like 1
Δημοσ.

Πολυ ομορφο παντως το λευκο προ. Το προτιμω απο το μαυρο

Ναι ειναι ωραιο αλλα λερωνει ευκολα. Ελπιζω οτι πλεον δεν θα κινδυνευει για κιτρινισμα οπως παλια

Δημοσ.

με την θερμοκρασια λετε το λευκο να αρχιζει να γινεται κιτρινο?

Και σε μπεζ-ακι δε θα ειναι ασχημο. :cry:

Μαυρη κονσολα και ξερο ψωμι. Τιποτ' αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

διαβαζω σε ξενα σαιτ κατι για blackfriday, PS4 1 TB with a $60 gift card for just $200. δηλαδη τα ιδια με περσυ απο ο,τι φενεται..μακαρι να βαλουνε και κανα παιχνιδι μαζι φετος!

Δημοσ.

Καλησπερα ξερει κανεις σε τι τιμες επαιζε περσυ το PS4 στην black friday? Σκεφτομαι να αγορασω ενα αν ειναι φθηνο για να παιξω Uncharted 4, Horizon Zero Dawn,Crash Remastered και το The last of us 2 οταν κυκλοφορισει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...