logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 ναι ρε παιδιά ρυθμίσεις στα χρώματα/φωτεινότητα/αντίθεση είναι όχι κάποια εξωγήινη τεχνολογία.. απλά κανείς δεν έδινε σημασία μέχρι να του δώσουν όνομα (και να δημιουργήσουν το πρότυπο ώστε να το υποστηρίζουν και οι οθόνες επίσημα) ότι αυτό το πράγμα λέγεται hdr 1
kiko33gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω τα παιδιά μιλούν για το AC Origins, όπου το HDR υποστιρίζεται μόνο στο Pro.
fouskos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ, η ερώτηση μου είναι αν το AC origins έχει hdr στο απλό ps4. Eχω το απλό ps4, έχω το uncharted 4, και το ratchet and clan που έχουν hdr. Το AC origins έχει hdr στο απλό ps4?
logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 για δες εδώ... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-assassins-creed-origins-performance-analysis
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εγω το pro εχω δεν ξερω αν εχει και στο απλο το AC origin δεν το εψαξα .
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έπαιξα gt sport και last of us με hdr στο απλό.μη γράφουμε ότι να ναι Α, το ενεργοποίησαν τελικά. Είχε μπει με update θυμάμαι στα settings αλλά ήταν λίγο στον αέρα η κατάσταση τότε και είχα μείνει εκεί. 1
vrwmiaris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ, η ερώτηση μου είναι αν το AC origins έχει hdr στο απλό ps4. Eχω το απλό ps4, έχω το uncharted 4, και το ratchet and clan που έχουν hdr. Το AC origins έχει hdr στο απλό ps4? Η τηλεόραση σου υποστηρίζει hdr; Εάν ναι, εφόσον έχεις ανάψει την επιλογή στο ps4 θα σε βγάλει ένδειξη HDR η τιβι.τόσο απλό είναι, μη θες να ανεβάσω ss με την επιλογή hdr
Giannis_kan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μόνο το Pro έχει HDR. Λάθος. Και το Slim έχει, στο Infamous second son μου είχε επιλογή για hdr.
hollow_83 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Στις 23 Μαΐου το νέο God of War. http://www.vg24.gr/vg24-exclusive-god-of-war-release-date/ Φήμη προφανώς αφού δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημα αλλά προέρχεται από δυο καταστήματα. Το ένα μάλιστα (το ελληνικό) έχει δώσει αντίστοιχη σωστή πληροφορία και για άλλους τίτλους.
kundi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Eρχεται 7 νοεμβριου PS4 PRO WHITE σκετο χωρις destiny /// http://cogconnected.com/2017/11/white-ps4-pro-hitting-stores-next-week/ 1
johngamer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 ναι ρε παιδιά ρυθμίσεις στα χρώματα/φωτεινότητα/αντίθεση είναι όχι κάποια εξωγήινη τεχνολογία.. απλά κανείς δεν έδινε σημασία μέχρι να του δώσουν όνομα (και να δημιουργήσουν το πρότυπο ώστε να το υποστηρίζουν και οι οθόνες επίσημα) ότι αυτό το πράγμα λέγεται hdr Αυτό που δεν προσέχει ο κόσμος είναι ότι οι περισσότερες τηλεοράσεις "4k hdr" δεν υποστηρίζουν καν αυτά τα πρότυπα για τηλεοράσεις και σε πολλές περιπτώσεις αγοράζουν το ίδιο πράγμα με παλιότερα χωρίς το λογότυπο hdr. Ο λόγος που δεν υπήρχε παλιότερα στις τηλεοράσεις το hdr είναι γιατί η ισχύς επεξεργασίας που χρειάζεται είναι τεράστια και ακόμα και τα πανελ δεν μπορούν όλα να πιάσουν τέτοιες τιμές φωτεινότητας και χρώματος. Το hdr στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κοροιδία και φουσκώνει τις τιμές και το hype χωρίς λόγο... οπότε πρέπει να υπάρχει μεγαλή προσοχή.
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Στις 23 Μαΐου το νέο God of War. http://www.vg24.gr/vg24-exclusive-god-of-war-release-date/ Φήμη προφανώς αφού δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημα αλλά προέρχεται από δυο καταστήματα. Το ένα μάλιστα (το ελληνικό) έχει δώσει αντίστοιχη σωστή πληροφορία και για άλλους τίτλους. Δεν το αναφερει ουτε ενα site του εξωτερικου για το παραπανω leak αρα κραταω μικρο καλαθι για το αν ισχυει ή οχι,ειδικα αν η εγκυρη πηγη ειναι ενα σκρουτζομαγαζο δικο μας(δεν εχω κανει με το εν λογω καταστημα προς Θεου).
icenex Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Απο το συγκεκριμενο καταστημα ψωνιζω συχνα και δεν ειχα ποτε το παραμικρο θεμα.Βεβαια ποτε δεν ετυχε αντιστοιχη περιπτωση να εχει δωσει μερα κυκλοφοριας και αλλα καταστηματα να μην εχουν δωσει.Το μονο παιχνιδι που περιμενα και ηρθε την μερα που ελεγε ητανε το fallout αλλα την ιδια ημερομηνια ειχαν βαλει κ τα αλλα καταστηματα.Φανταζομαι οτι για να το βαζουν ξερουν κατι με σιγουρια γιατι ειναι σοβαρο καταστημα.Αν δεν ητανε δεν θα πηγαιναν καλα οι δουλειες μιας και ανοιξε και δευτερο καταστημα προσφατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις