ikaruga24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ολα σπέσιαλ αλλά εμένα προσωπικά το Shadow of the colossus είναι το παιχνίδι μου. Γιατί; Γιατί ξέρω ακριβώς τι θα πάρω. Τα υπόλοιπα που μας έδειξαν δεν είδα και κάτι, απλά μας τα παρουσίασαν ως ταινίες. Μέχρι και το τένις σαν ταινία μας το παρουσίασαν. Δώστε μου shadow of the colossus και πάρτε μου τη ζωή! 1
Alastor192 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 οντως ξες ακριβως τι θα παρεις,το 3ο remaster του παιχνιδιου αυτου Παιχνιδαρα,αλλα λιγο ντροπη να ειναι απτα μεγαλυτερα ονοματα στην E3 ενα παιχνιδι απο PS2. Η γενια των remasters στην κυριολεξια
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 οντως ξες ακριβως τι θα παρεις,το 3ο remaster του παιχνιδιου αυτου Παιχνιδαρα,αλλα λιγο ντροπη να ειναι απτα μεγαλυτερα ονοματα στην E3 ενα παιχνιδι απο PS2. Η γενια των remasters στην κυριολεξια Εγω παντως δεν το επαιξα αρα ευκαιρια ειναι Αν δεν κανω λαθος remake το ειπαν παντως. 1
Alastor192 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 ναι ειναι remake,αλλα μην φανταστεις απτο μηδεν. Κατι μεταξυ remake και remaster.Καλα κανουν και διατηρουν κατι τετοια παιχνιδια,το αξιζουν και με το παραπανω.Το περιεργο ωστοσο ειναι οτι τα remake/remasters παραμενουν απτις μεγαλυτερες ανακοινωσεις,αντι να συμπληρωνουν τις ηδη μεγαλες ανακοινωσεις. Ειδικα στην φετινη E3 της Sony,η μεγαλυτερη ανακοινωση ηταν το remaster του Colossus 1
Πανος999 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εγω πιο πολυ ελπιζω να ειναι στυλακι Onimusha παντως Πωω...Onimusha 3..τι ειπες τρ!!Μακαρι οντως να ειναι ετσι!!Δυνατο φαινεται!
ikaruga24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 οντως ξες ακριβως τι θα παρεις,το 3ο remaster του παιχνιδιου αυτου Παιχνιδαρα,αλλα λιγο ντροπη να ειναι απτα μεγαλυτερα ονοματα στην E3 ενα παιχνιδι απο PS2. Η γενια των remasters στην κυριολεξια Remake είναι. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου πρώτον γιατί η τότε έκδοση είχε σοβαρά τεχνικά θέματα (που όμως δεν επηρέασαν την ποιότητα του παιχνιδιού μιας και ήταν περισσότερο καλλιτεχνία παρά παιχνίδι) οπότε μια νέα έκδοση εκτός του ότι θα έχει λυμένα όλα τα τεχνικά θέματα θα έχει επίσης τη δυνατότητα να αναπτύξει αυτήν την καλλιτεχνία με τα οπτικά και το εικαστικό που του πρέπει. Μπόνους ότι πολύς κόσμος δεν το έχει παίξει το παιχνίδι και θα έρθει σε μια νέα γενιά που ελπίζουμε να έχουν την ίδια εμπειρία που είχαμε εμείς οι παλιότεροι όταν το είχαμε πιάσει στα χέρια μας. Σε καμιά περίπτωση δεν το θεωρώ λοιπόν μικρό όνομα. Σίγουρα δεν θεωρώ παιχνίδια της "γραμμής" όπως days gone, god of war και τα υπόλοιπα στην ίδια υψηλή κλάση που ανήκει το Shadow of the Colossus. 1
Giannis_kan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μακάρι να έβγαινε και το Ico σε remake... Έχω ακούσει τα καλύτερα. Γενικά έψαχνα στο ps3 το ico shadow of the collusus αλλά σαν τιμή ήταν μεγάλη.
logistoulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Όντως, όταν είδα το τρέιλερ του ghost of tsushima, το πρώτο πράμα που μου πέρασε από το μυαλό όσον αφορά το setiing, ήταν το Nioh. Έχουν πει τίποτα για το gameplay του παιχνιδιού; Όσο για τα exclusives δεν έχω παρά να συμφωνήσω, αξίζει να αγοράσεις την κονσόλα μόνο για για αυτά. Δυνατή συλλογή!!! το setting από το trailer (και μόνο που πρόλαβα να δω, δεν έχω διαβάσει κάτι) βλέπω έχει να κάνει με τους μογγόλους που εισέβαλαν στην ιαπωνία (και πήραν μπάλες) τώρα gameplay κι εγώ ελπίζω σε onimusha παρά σε nioh, επίσης ψήθηκα σφάξιμο μογγόλων που ήταν η πιο μεγάλη αυτοκρατορία της εποχής (επί κουμπλάι καν που μάλλον είναι ο εριστικός χοντρός του τρέιλερ) αν και περισσότερο από όλα ψήνομαι για κάποιο open world ninja-stealth σκηνικό, μακάρι να υπονοεί κάτι τέτοιο το ghost...
Fotis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στο AC origins εβαλαν με το 1.03 update μεταξυ αρκετων αλλων και υποστηριξη HDR .Aν και ειναι κουλο που δεν εχει βγει απο την αρχη ,παρολα αυτα η διαφορα ειναι εμφανης στον οπτικο τομεα .
logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Aν και ειναι κουλο που δεν εχει βγει απο την αρχη τα μισοτελειωμένα παιχνίδια δυστυχώς δεν είναι κάτι κουλό, αλλά κάτι συνηθισμένο 1
fouskos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Στο AC origins εβαλαν με το 1.03 update μεταξυ αρκετων αλλων και υποστηριξη HDR .Aν και ειναι κουλο που δεν εχει βγει απο την αρχη ,παρολα αυτα η διαφορα ειναι εμφανης στον οπτικο τομεα . Στο απλό ps4 έχει το AC origins HDR ή μόνο στο pro?
papp0us Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μόνο το Pro έχει HDR. Μετα απο το Firmware 4.0 και μετά έχουν βάλει και στο απλό HDR. Δεν έχω HDR τηλεόραση βέβαια, δεν μπορω να πώ στα σίγουρα οτι δουλεύει 1
vrwmiaris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μόνο το Pro έχει HDR. Έπαιξα gt sport και last of us με hdr στο απλό.μη γράφουμε ότι να ναι 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις